Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson Corrale straighteners

Dyson Corrale™ -suoristusrauta

Tyylikäs lahja.

Paranneltua muotoilua. Puolet vähemmän vaurioita.¹ Johdoton.

Suunniteltu lukuisien tyylien luomiseen.

Vogue Beauty Award -palkinnon voittaja.

Maksuton toimitus.

Nahkakotelo
Nahkakotelo

Dysonin suunnittelema esittelykotelo

Lämmönkestävä matkapussi
Lämmönkestävä matkapussi

Säilyttää suoristusraudan turvallisesti, sisältää erillisen suojan Lentotila-tunnisteelle.

Lataustelakka
Lataustelakka

Säilyttää ja lataa suoristusraudan, kun sitä ei käytetä.

Magneettinen 360˚ latausjohto
Magneettinen 360˚ latausjohto

Kääntyy vaivattomasti suoristettaessa latauksen aikana.

Special edition -tarvikkeet

Special edition -tarvikkeet

Mukana Dysonin suunnittelema esittelykotelo

Suojaa ja säilyttää Dyson Corrale™ -suoristusraudan siististi kotona ja matkoilla. Esittelykotelossa on irrotettava kansi ja se on pehmustettu pehmeällä kankaalla.

Tekniset tiedot

Dyson Corrale straightener
 Malli käyttämässä Dyson Corrale -suoristusrautaa

Katso, kuinka Dyson Corrale™ -suoristusrauta tarjoaa parannettua muotoilua

Huolehdi special edition -teknologiasta

Kuinka voin huolehtia hiustenhoitolaitteestani, jonka värit ovat Vinca blue ja Rosé?

Vinca blue on täysin uusi viimeistely Dysonilta – virheettömän sileä, ja CMF-insinöörien erityisesti suunnittelema. Joskus tämä posliinirakenne saattaa näyttää muuttuvan kosketuksesta, mutta se palautuu helposti pyyhkimällä nihkeällä liinalla käytön jälkeen. Irrota laite pistorasiasta ennen sen puhdistamista.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin suoristaa hiukseni, jos levyt ovat taipuisat?

Mangaania ja kuparia sisältävät lämpölevyt luovat juuri oikean määrän taipuisuutta kerätäkseen hiuksia paremmin hallittaviksi, sekä luovat tehokkaan suoristamisen edellyttämän jännitteen. Lopputuloksena saat parempaa muotoilua vähemmällä lämmöllä – ja siksi puolet vähemmän vaurioita¹. 

 

1. Lämpövaurioita mitataan hiusten vahvuudella, kun luodaan vastaava hiustyyli. Testattu taipuisat levyt vs. suorat levyt. 

Voinko laittaa tämän suoristusraudan suoraan laukkuuni käytön jälkeen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusrauta on varustettu lämpöeristetyllä matkapussilla, jossa voit kuljettaa suoristusrautasi laukussasi. Turvalukko mahdollistaa laitteen säilytykseen laittamisen heti käytön jälkeen.

Voinko ottaa tämän suoristusraudan mukaan lennolle, vaikka se on akkukäyttöinen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on Flight-ready -toiminto joka katkaisee laitteen ja akun välisen yhteyden. Se on suunniteltu noudattamaan International Civil Aviation Organisation (ICAO) -järjestön sääntöjä.⁴ Varmista asia aina lentoyhtiöltäsi ennen lentoa ja pakkaa Dyson Corrale™ -suoristusrauta käsimatkatavaroihisi. Se toimii lisäksi yleisellä käyttöjännitteellä, joten saat ladattua sen myös ulkomailla. 

⁴Japanin tiukemmat säännöt tarkoittavat, että et voi lentää Japanin lentokentille tai poistua niiltä suoristusrauta mukanasi.

Kuinka paljon muotoiluaikaa akku antaa minulle?

Kun laite on ladattu täyteen, saat jopa 30 minuuttia johdotonta muotoilua3 Dyson Corrale ™ -suoristusraudalla. Tarkka muotoiluajan kesto riippuu  hiustyypistäsi ja muotoilutottumuksistasi. Täyteen lataaminen vie vain 70 minuuttia. Maksimoidaksesi muotoiluajan keston aseta tuote lataustelakkaan, kun se ei ole käytössä. LED-näyttö ja kuuluvat merkkiäänet kertovat, että laite latautuu normaalisti. 

Voit myös käyttää Dyson Corrale ™ -johdollista suoristusrautaa.

Suosittelemme aina aloittamaan laitteen käytön 100-prosenttisella latauksella, jotta käyttöaika on pisin mahdollinen.

Mihin lämpötilaan levyt lämpenevät? Mikä lämpötila vaaditaan parhaaseen suorituskykyyn? Voiko lämpötila vaurioittaa hiusta?

Dyson Corrale ™ -suoristusraudassa on kolme lämpötila-asetusta: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Ihanteellinen lämpötila muotoiluun riippuu hiustyypistäsi ja tyylistä, jonka haluat luoda. Liiallisen kuumuuden aiheuttamien vaurioiden mahdollisuus os sitä suurempi, mitä kuumemmalla lämpötilalla muotoilet hiuksiasi. Sen vuoksi suosittelemme, että aloitat muotoilun alhaisimmalla lämpötilalla ja nostat sitä tarvittaessa.

Dyson Corrale™ -suoristusraudan joustavien levyjen ansiosta saavutat saman tyylin vähemmällä kuumuudella ja puolet vähemmillä vaurioilla¹.

Miksi Dyson Corrale ™ -suoristusrauta on painavampi kuin mihin olen tottunut?

Tämä johtuu edistyksellisestä akkuteknologiasta. Suoristusraudassasi on tehokas nelikennoinen litiumioniakku, joka tarjoaa johdollisen ja johdottoman suoristusraudan lämpösuorituskykyä. Akun sijainti on valittu antamaan tasapainon tuntua suoristusrautaa kädessä pidettäessä, joten vaikka Dyson Corrale ™ -suoristusrauta painaa enemmän, sinulla on paras mahdollinen hallittavuus muotoillessasi.

Mitä vinkkejä on olemassa muotoiluun käyttäessäni Dyson Corrale ™ -suoristusrautaa ensimmäisen kerran?

Hiusten valmistelu: Ennen muotoilua varmista, että hiuksissa ei ole takkuja ja ne ovat täysin kuivat. Parhaan lopputuloksen saamiseksi jaa hiuksesi osioihin.

Lämpötila: Aloita keskitason lämpötilalla (185 °C) ja säädä sitä matalammaksi tai korkeammaksi riippuen hiustyypistäsi ja rakenteesta.

Hellitä ote: Hiuksesi kokoon keräävien pehmeiden levyjen ansiosta voit hellittää otettasi muotoillessasi ja antaa laitteen tehdä työn puolestasi.

Muotoilunopeus: Joustavien levyjen ansiosta voit muotoilla hiuksesi yhdellä hitaalla vedolla useiden nopeiden sijaan. Hidastaaksesi liikettäsi yritä käyttää 1 sekunti 3 senttimetriä kohden. Nopeus voi vaihdella riippuen hiustyypistä.

Osioiden koko: Ihanteellinen hiusosion koko riippuu hiustyypistäsi. Kokeile eripaksuisia osioita nähdäksesi, mikä sopii parhaiten sinulle. Jos sinulla on kiharaiset hiukset, aloita pienemmällä hiusmäärällä. Jos sinulla on ohuet hiukset, kokeile ottaa enemmän hiuksia, jotta saat laitteen liukumaan helpommin.

Hiussuortuvan sijainti: Saadaksesi parhaan hyödyn taipuisista levyistä varmista, että hiussuortuva on levyjen keskellä muotoilun aikana.

Muotoile latvat:  Jos sinulla on ohuet hiukset, voi olla hankalaa muotoilla latvat. Saadaksesi laitteen liukumaan sujuvammin, kokeile muotoilla juuret ja keskikohta ensin ja niiden jälkeen latvat, jolloin voit ottaa kerralla suuremman määrän hiuksia. Näin taipuisat levyt voivat kerätä yhteen hiussuortuvan.

Muotoilutuotteet: Viimeistele mieleisilläsi hiustuotteilla.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä