Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson v15 absolute logo
Dyson V15s Detect Submarine, jossa on wet roller -suulake, pesee kovan lattian Fluffy Optic -suulakkeen valaistessa edessä olevaa pölyä.

Dysonin tehokas imuri pesee nyt kovat lattiapinnat

Pesee puhtaalla vedellä alusta loppuun.

Dyson V15s Detect Submarine johdoton imuri (keltainen/Nikkeli)

Kokonaisarvio

71% suosittelisi ystävälle

Best floor cleaner ever.

LauraLea

Best floor cleaner ever. Like most people who own a cordless hoover it replaces your old hoover and sweeping brush but this now replaces your mop and bucket too. It uses so little water and I don’t have to drag a bucket of water around the house. It uses clean water to wash the floor, so unlike a mop, you aren’t putting it back into a bucket of dirty water. It glides across the floor so easily. It cleaned my natural stone tiles, ceramic tiles & wooden floors and they were all streak free. I used hardly any battery life to wash the floors. It makes washing the floors so easy that I am doing it as often as I would hoover. It was super easy to fill up with water and rinse when I was done with it. I cannot recommend this enough.

Leikattu lähikuva moottoroidusta wet roller -suulakkeesta kivilattialla. Sen edessä ja sivulla on roskia ja se jättää jälkeensä puhtaan hohteen.

Pesee kovat lattiapinnat puhtaalla vedellä alusta loppuun

Moottoroitu wet roller -suulake poistaa nesteet, roskat ja pinttyneen lian, jotka poistuvat suulakkeen rullasta jokaisella kierrolla. 

Dyson Submarine™ wet roller -suulake on suunniteltu toimimaan puhtaalla vedellä alusta loppuun ja poistamaan likaa kovilta lattiapinnoilta. Ei jätä pintoihin juovia.

Poistaa muiden jättämän lian

Jotkut lattian märkäpuhdistusmenetelmät voivat jättää lattiaan jälkiä ja raitoja. Dyson Submarine™ wet roller -suulake on suunniteltu imemään ja irrottamaan ja jättämään lattiasi raidattoman puhtaiksi.

Dyson V15s -pölynimuri rikkaimurina ja Hair screw -suulake kiinnitettynä poistaa karvoja sohvalta kissan istuessa lähettyvillä.

Vangitsee karvat ilman, että ne kietoutuvat kiinni

Hair screw -suulake poistaa pölyn ja karvat patjoista, lemmikkieläinten pedeistä, verhoilusta ja portaista. Kartiomainen karvoja irrottava harjasosa kiepauttaa karvat suoraan roskasäiliöön. Moottorikäyttöistä puhdistusta ahtaisiin paikkoihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää pesuainetta märkäpuhdistuksessa?

Vaikka se ei ole puhdistustehon kannalta välttämätöntä, ymmärrämme, että jotkut käyttäjät haluavat käyttää puhdistusainetta wet roller -suulakkeen kanssa. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita. Emme suosittele pesuaineliuoksen laittamista puhdasvesisäiliöön.  

Pitääkö lattia imuroida ennen sen puhdistamista?

Parhaan tuloksen saat kuivaimuroimalla lattian ennen sen märkäpuhdistusta. 

Jos lattialla on huomattava määrä kuivia roskia, etkä ole puhdistamassa roisketta tai märkiä roskia, suosittelemme imuroimaan lattian ennen märkäpuhdistusta parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi. Älä imuroi roiskeita tai märkiä roskia dry mode -kuivapuhdistustilassa, koska se voi vahingoittaa pölynimuria. 

Voinko käyttää sitä nykyisessä Dyson V15 Detect™ -imurissani?

Dyson Submarine wet roller -suulake ei ole yhteensopiva muiden pölynimureiden kanssa, ei myöskään aiemmin ostetun V15 Detect TM -pölynimurin kanssa. Jotta märkä- ja kuivapuhdistuksen välillä voidaan vaihtaa älykkäästi, tämä laiteversio on ohjelmoitu uudelleen. Aiempi ohjelmistomme ei ole yhteensopiva lattian märkäpuhdistuksen kanssa. 

Kuinka usein puhdasvesisäiliön vesi on vaihdettava?

Täytä vesisäiliö, kun vesi puhdasvesisäiliössä käy vähiin. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™  wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu.  Wet roller -suulakkeen moottorin suojaamiseksi suosittelemme, että et käytä tuotetta, kun puhdasvesisäiliö on tyhjä.

Pitääkö minun asettaa puhdistustila?

Ei, Dyson V15s Detect Submarine™  -pesevässä pölynimurissa on älykäs tilantunnistus. Heti, kun wet roller -suulake on kiinnitetty,  Dyson V15s Detect Submarine™ -pesevä pölynimuri ottaa käyttöön wet cleaning mode -märkäpesutilan. 

Mistä tiedän, milloin puhdasvesisäiliö on tyhjä / täytettävä uudelleen?

Puhdasvesisäiliö on läpinäkyvä, joten omistajat voivat nähdä jäljellä olevan puhtaan veden määrän säiliössä puhdistuksen aikana. Täytä vesisäiliö, kun vesimäärä on vähissä. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu. 

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

  • 1 Koville lattiapinnoille suunniteltu laser. Laserin tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
  • 2 Verrattuna alkuperäiseen Dyson Laser Slim Fluffy™ -suulakkeeseen. Tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
  • 3 Dynaaminen kuormantunnistusteknologia toimii vain Auto mode -tilassa, kun High Torque -suulake on kiinnitettynä.
  • 4 Paras tarkkuus saavutetaan Auto mode -tilassa. Auto ramp -toiminto ainoastaan Auto mode -tilassa. Testaus perustuu Dysonin sisäisten testitietojen mukaiseen keskimääräiseen kotikäyttöön. Mikroskooppiseksi pölyksi määritellään alle 100 mikronin kokoiset hiukkaset.
  • 5 Imuteho testattu EN 60312-1 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti joustavalla letkulla ja täydellä roskasäiliöllä Boost mode -tilassa, verrattuna markkinoilla oleviin johdottomiin varsi-imureihin. ​ (Myyntitiedot huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021).
  • 6 Imuteho testattu EN IEC62885-4 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti täydellä roskasäiliöllä, Boost mode -tilassa.
  • 7 Eco mode -tilassa kovilla lattiapinnoilla. Todellinen käyttöaika vaihtelee tehotilan, lattiatyypin ja/tai käytettyjen lisäosien mukaan.
  • 8 Suodatus testattu EN IEC62885-4 -standardin kohdan 5.11 mukaisesti Boost mode -tilassa.
Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä