Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

Dyson V15s Detect Submarine johdoton imuri (keltainen/Nikkeli)

Kokonaisarvio

55% suosittelisi ystävälle

Huippu imuri

Irja

Olen todella tyytyväinen imuriin, parempi kuin V11 jonka tilalle ostin tämän ja sekään ei ole huono.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pitäisikö minun käyttää pesuainetta märkäpuhdistuksessa?

Vaikka se ei ole puhdistustehon kannalta välttämätöntä, ymmärrämme, että jotkut käyttäjät haluavat käyttää puhdistusainetta wet roller -suulakkeen kanssa. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita. Emme suosittele pesuaineliuoksen laittamista puhdasvesisäiliöön.  

Pitääkö lattia imuroida ennen sen puhdistamista?

Parhaan tuloksen saat kuivaimuroimalla lattian ennen sen märkäpuhdistusta. 

Jos lattialla on huomattava määrä kuivia roskia, etkä ole puhdistamassa roisketta tai märkiä roskia, suosittelemme imuroimaan lattian ennen märkäpuhdistusta parhaan puhdistustehon saavuttamiseksi. Älä imuroi roiskeita tai märkiä roskia dry mode -kuivapuhdistustilassa, koska se voi vahingoittaa pölynimuria. 

Voinko käyttää sitä nykyisessä Dyson V15 Detect™ -imurissani?

Dyson Submarine wet roller -suulake ei ole yhteensopiva muiden pölynimureiden kanssa, ei myöskään aiemmin ostetun V15 Detect TM -pölynimurin kanssa. Jotta märkä- ja kuivapuhdistuksen välillä voidaan vaihtaa älykkäästi, tämä laiteversio on ohjelmoitu uudelleen. Aiempi ohjelmistomme ei ole yhteensopiva lattian märkäpuhdistuksen kanssa. 

Kuinka usein puhdasvesisäiliön vesi on vaihdettava?

Täytä vesisäiliö, kun vesi puhdasvesisäiliössä käy vähiin. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™  wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu.  Wet roller -suulakkeen moottorin suojaamiseksi suosittelemme, että et käytä tuotetta, kun puhdasvesisäiliö on tyhjä.

Pitääkö minun asettaa puhdistustila?

Ei, Dyson V15s Detect Submarine™  -pesevässä pölynimurissa on älykäs tilantunnistus. Heti, kun wet roller -suulake on kiinnitetty,  Dyson V15s Detect Submarine™ -pesevä pölynimuri ottaa käyttöön wet cleaning mode -märkäpesutilan. 

Mistä tiedän, milloin puhdasvesisäiliö on tyhjä / täytettävä uudelleen?

Puhdasvesisäiliö on läpinäkyvä, joten omistajat voivat nähdä jäljellä olevan puhtaan veden määrän säiliössä puhdistuksen aikana. Täytä vesisäiliö, kun vesimäärä on vähissä. Täydellä vesisäiliöllä Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta voi käyttää 16 minuuutin ajan ennen kuin puhdas vesi loppuu. 

Voinko ostaa wet & dry roller -suulakkeen lisätarvikkeena nykyiseen Dyson-imuriini?

Toistaiseksi et: ainoastaan Dyson V15s Detect Submarine™ -pölynimuri sisältää Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa yhteensopivan ohjelmiston. Toistaiseksi emme myy wet roller -suulaketta erillisenä lisätarvikkeena. 

Miksi en voi käyttää tätä suulaketta nykyisessä Dyson-pölynimurissani? Pölynimurini näyttää samanlaiselta kuin imuri, jonka mukana suulaketta myydään.

Dyson Submarine™ wet roller -suulake ei on yhteensopiva muiden pölynimureidemme kanssa, ei myöskään aiemmin ostettujen V15-laitteiden kanssa. Jotta märkä- ja kuivapuhdistuksen välillä voidaan vaihtaa älykkäästi, tämä laiteversio on ohjelmoitu uudelleen. Aiempi ohjelmistomme ei ole yhteensopiva lattian märkäpuhdistuksen kanssa.

Onko suunnitelmissanne tehdä jatkossa tästä suulakkeesta yhteensopiva muiden Dyson-pölynimureiden kanssa?

Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, voimmeko jatkossa tarjota Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta muihin Dyson-pölynimureihin yhteensopivana lisätarvikkeena.

Voiko suulakkeesta valua vettä laitetta kannettaessa?

Dyson Submarine™ wet roller -suulake on suunniteltu siten, että siitä ei valu vettä imuroinnin aikana. Laitetta kannettaessa suosittelemme kuitenkin olemaan kääntämättä sitä ylösalaisin sekä pitämään kiinni sen sivuilta kaulan sijaan vesivuotojen estämiseksi.  Palauta aina laite tippakaukaloon märkäpuhdistuksen päätteeksi. 

Minkä lämpöisellä vedellä säiliö pitäisi täyttää? Voinko käyttää kuumaa/kiehuvaa vettä?

Käytä ainoastaan viileää, enintään 35°C:n lämpöistä vettä. 

Voinko käyttää pesuainetta Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa? / Mitkä pesuaineet ovat turvallisia käyttää Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa?

Voit käyttää. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita.

​ Hygienian ylläpitämiseksi suosittelemme pesemään wet roller -suulakkeen jokaisen imuroinnin jälkeen antibakteerisella yleispesuaineella, joka laimennetaan valmistajan laimennusohjeilla.

Myykö Dyson sopivaa pesuainetta?

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjolla Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa käytettävää pesuainetta. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet

  • 1 Koville lattiapinnoille suunniteltu laser. Laserin tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
  • 2 Verrattuna alkuperäiseen Dyson Laser Slim Fluffy™ -suulakkeeseen. Tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
  • 3 Dynaaminen kuormantunnistusteknologia toimii vain Auto mode -tilassa, kun High Torque -suulake on kiinnitettynä.
  • 4 Paras tarkkuus saavutetaan Auto mode -tilassa. Auto ramp -toiminto ainoastaan Auto mode -tilassa. Testaus perustuu Dysonin sisäisten testitietojen mukaiseen keskimääräiseen kotikäyttöön. Mikroskooppiseksi pölyksi määritellään alle 100 mikronin kokoiset hiukkaset.
  • 5 Imuteho testattu EN 60312-1 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti joustavalla letkulla ja täydellä roskasäiliöllä Boost mode -tilassa, verrattuna markkinoilla oleviin johdottomiin varsi-imureihin. ​ (Myyntitiedot huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021).
  • 6 Imuteho testattu EN IEC62885-4 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti täydellä roskasäiliöllä, Boost mode -tilassa.
  • 7 Eco mode -tilassa kovilla lattiapinnoilla. Todellinen käyttöaika vaihtelee tehotilan, lattiatyypin ja/tai käytettyjen lisäosien mukaan.
  • 8 Suodatus testattu EN IEC62885-4 -standardin kohdan 5.11 mukaisesti Boost mode -tilassa.