Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Dysonin verkkosivujen saavutettavuuskäytäntö

Viimeksi päivitetty: 6. kesäkuuta 2018

Dyson on sitoutunut tarjoamaan verkkosivuston, joka on laajimman mahdollisen käyttäjäkunnan saavutettavissa. Pyrimme jatkuvasti noudattamaan korkeaa käytettävyyden tasoa verkkosivuillamme, seuraten alan standardien mukaisia ja käytännöllisimpiä saavutettavuusohjeistuksia. Varmistaaksemme työmme laadun, teemme yhteistyötä riippumattomien saavutettavuutta testaavien tahojen kanssa.

Pyrimme noudattamaan World Wide Web Consortiumin (W3C) Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden 2.0 tasoa A. Nämä ohjeet selittävät, kuinka verkkosisällöstä saadaan kaikille soveltuva ja kuinka verkosta saadaan käyttäjäystävällinen kaikille käyttäjille.

Haasteita sisältömme avaamisessa?

Olemme tietoisia, että meillä on edelleen haasteita täysin saavutettavissa olevan verkkosivuston aikaansaamisessa, joten työskentelemme aktiivisesti, jotta saisimme parannettua seuraavia asioita:

1.Dyson on sitoutunut tarjoamaan saavutettavia PDF-tiedostoja uusista dokumenteista ja uusista tuotteista. Jos löydät saavuttamattoman PDF-tiedoston missä tahansa verkkosivuillamme, ota meihin yhteyttä numeroon 0800 07020 tai lähetä osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242 saadaksesi tiedoston tai dokumentin vaihtoehtoisessa muodossa. Tarjoamme sen mielellämme.

2.Olemme tällä hetkellä tietoisia pääsyrajoituksista videotoistimellemme. Tämä johtaa siihen, että ruudunlukijaa ja vain näppäimistöä käyttävillä käyttäjillä on haasteita videoiden hallinnan kanssa. Video voidaan kuitenkin käynnistää ja keskeyttää. Kehitämme parhaillaan ratkaisua tähän, arvioitu aikataulu on syksy 2018.

3.Olemme tietoisia, että osassa videoita ei ole ääniraitaa tai tekstityksiä. Jos sinulla on haasteita videosisältömme kanssa, voit ottaa yhteyttä Dysoniin numerossa 0800 07020 tai lähettää osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242.

4.Sivustolla on muutamia alueita, jotka kopioivat joidenkin elementtien tunnisteet. Nämä on testattu ja niillä ei pitäisi olla mitään vaikutusta selaimiin tai ruudunlukijoiden toimintaan.

5.Olemme käyttäneet silmukka-animaatioita sivustollamme kuvataksemme tuotteissamme käytettyjä teknologioita. Jos nämä animaatiot häiritsevät, voit keskeyttää animaatiot aktivoimalla tämän Animation Lock -toiminnon.

Jos sinulla on haasteita sivustomme saavutettavuuden kanssa, haluat lisää tietoa Dysonin saavutettavuusstandardeista tai haluaisit antaa palautetta, ota yhteyttä numeroon 0800 07020 tai lähetä meille osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä