Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Verkkosivujen käyttöehdot & Verkkosivujen menettelysäännöt

PYYDÄMME LUKEMAAN NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT VERKKOSIVUJAMME

 • Käyttöehdot

  Nämä käyttöehdot yhdessä niiden asiakirjojen kanssa, joihin käyttöehdoissa viitataan, määräävät ne ehdot, joilla verkkosivujamme www.fi.dyson.com voikäyttää vierailevana tai rekisteröityneenä käyttäjänä. Verkkosivujemme käytöksi lasketaan verkkosivuillamme käyminen, verkkosivujen selaaminen, verkkosivuille rekisteröityminen, sisällön lataaminen ja muu käyttö.

  Pyydämme lukemaan nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin aloitat verkkosivujemme käyttämisen, sillä näitä käyttöehtoja sovelletaan verkkosivujemme käyttöön. Suosittelemme tulostamaan nämä käyttöehdot mahdollista myöhempää tarvetta varten.

  Käyttämällä verkkosivujamme vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot sekä että tulet noudattamaan niitä.

  Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, et voi käyttää verkkosivujamme.

   

  > Takaisin ylös

  Muut sovellettavat ehdot

  Näissä käyttöehdoissa viitataan seuraaviin ehtoihin, joita sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi verkkosivujemme käyttämiseen:

  • Rekisteriselosteemme, josta ilmenee ne ehdot, joilla käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja riippumatta siitä, olemmeko itse hankkineet tiedon vai vastaanottaneet tiedon sinulta. Sinua pyydetään hyväksymään rekisteriselosteemme ennen kuin luovutat meille henkilötietojasi ja ennen kuin käsittelemme verkkosivujemme käyttöön liittyviä henkilötietojasi.
  • Verkkosivujen menettelysäännöt, joista ilmenee verkkosivujemme sallitut ja kielletyt käyttötavat. Käyttäessäsi verkkosivujamme, sinun on noudatettava verkkosivujemme menettelysääntöjä.
  • Evästekäytäntö, josta saat verkkosivujemme evästeitä koskevaa tietoa
  • Verkkoasiointia koskevat sopimusehdot, joista ilmenee ne ehdot, joita sovelletaan, kun ostat tuotteitamme verkkosivujemme kautta.

   

  > Takaisin ylös

  Keitä olemme

  Olemme Dyson Limited jonka yhtiönumero on 2783014-3 Osoitteemme on Dyson Finland Oy, C/O KPMG Oy AB, PO Box 1037, FI-00101 Helsinki. ALV-numeromme on 736734610. Hallinnoimme verkkosivua www.fi.dyson.com.

   

  > Takaisin ylös

  Muutokset näihin käyttöehtoihin

  oimme päivittää näitä käyttöehtoja milloin tahansa muuttamalla tätä sivua.

  Suosittelemme tarkistamaan tämän sivun aina silloin tällöin mahdollisten päivityksien varalta, sillä päivitykset koskevat myös sinua käyttäessäsi verkkosivujamme.

   

  Verkkosivujemme muutokset

  Päivitämme ja saatamme muuttaa verkkosivujemme sisältöä ajoittain. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että verkkosivumme eivät välttämättä aina ole ajan tasalla, eikä meillä ole erityistä velvollisuutta päivittää verkkosivujamme.

  Emme takaa, että verkkosivumme tai niiden sisältö olisi virheetöntä tai että niissä ei olisi puutteita.

   

  Verkkosivujemme käyttö

  Verkkosivujemme käytöstä ei peritä maksua.

  Emme takaa, että verkkosivumme tai niiden sisältö, olisivat aina käytettävissä tai että verkkosivujemme käytön aikana ei ilmenisi häiriöitä. Verkkosivujemme käyttö on toistaista ja voimme keskeyttää, peruuttaa tai lopettaa verkkosivumme kokonaisuudessaan tai osittain tai tehdä niihin muutoksia ilmoittamatta siitä etukäteen. Riippumatta syystä, ajasta tai kestosta, emme ole minkäänlaisessa vastuussa menetyksestä tai vahingosta joka johtuu siitä, että verkkosivumme eivät ole käytettävissä.

  Olet vastuussa kaikista niistä järjestelyistä, joita verkkosivujemme käyttö edellyttää.

  Olet myös vastuussa siitä, että kaikki, jotka käyttävät verkkosivujamme verkkoyhteytesi kautta, ovat tietoisia näistä käyttöehdoista sekä muista sovellettavista ehdoista sekä siitä, että he noudattavat näitä ehtoja.

   

  > Takaisin ylös

  Käyttäjätilisi ja salasanasi

  Mikäli myönnämme sinulle käyttäjänimen, salasanan tai muun sellaisen tiedon osana tietoturvakäytäntöjämme, sinun on pidettävä tieto luottamuksellisena etkä saa luovuttaa sitä kolmannelle osapuolelle.

  Meillä on oikeus estää käyttäjänimesi tai salasanasi käyttö million tahansa riippumatta siitä, olemmeko me myöntäneet sen sinulle vai oletko itse valinnut sen, mikäli et mielestämme ole noudattanut jotain näiden käyttöehtojen määräystä, kuten verkkosivujen menettelysääntöihin sisältyviä kiellettyä käyttöä ja sisältövaatimuksia koskevia määräyksiä. Lisätietoja löydät kyseisistä menettelysäännöistä sekä alla olevasta keskeyttäminen ja lopettaminen-kappaleesta.

  Mikäli tiedät tai epäilet, että joku muu sinun lisäksesi on tietoinen käyttäjänimestäsi tai salasanastasi, sinun on välittömästi ilmoitettava siitä WhatsApp +358 0401239242.

   

  > Takaisin ylös

  Immateriaalioikeudet

  Me olemme kaiken verkkosivuiltamme löytyvän materiaalin ja immateriaalioikeuksien haltija tai lisenssinsaaja. Teoksia suojaa tekijänoikeuslainsäädäntö ja kansainväliset sopimukset ympäri maailmaa. Kaikki oikeudet verkkosivuillamme oleviin teoksiin ja immateriaalioikeuksiin pidätetään.

  Voit tehdä yhden tulosteen ja tallentaa otteita verkkosivuistamme henkilökohtaista käyttöäsi varten. Voit myös kiinnittää muiden organisaatioosi kuuluvien huomion verkkosivujemme sisältöön.

  Et saa muokata verkkosivujemme sisällöstä tekemääsi tulostetta tai digitaalista tallennetta millään tavalla etkä saa käyttää verkkosivuiltamme löytyviä havainnollistavia esimerkkejä tai kuvia tai video- tai audiosekvenssejä tai muita graafisia esityksiä ilman niihin liittyviä tekstejä ja muita osia.

  Meidän ja muiden verkkosivuiltamme löytyvien materiaalien tekijöiden asema tekijänoikeuden-haltijoina on aina tuotava esiin.

  Et saa käyttää verkkosivujemme sisältöä miltään osin minkäänlaisiin kaupallisiin tarkoituksiin hankimatta siihen ensin meidän tai lisenssinantajiemme suostumus.

  Mikäli tulostat, kopioit tai tallennat jonkin osan verkkosivuistamme näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää verkkosivujamme lakkaa heti ja sinun tulee meidän valintamme mukaan joko palauttaa tai tuhota tulostamasi, kopioimasi tai tallentamasi materiaalit.

   

  > Takaisin ylös

  Tietojen luotettavuus

  Verkkosivujemme sisältö on ainoastaan tarkoitettu yleisluontoiseksi tiedoksi. Sisältöä ei ole tarkoitettu neuvoksi. Suosittelemme pyytämään neuvoa asiantuntijalta tai ammattilaiselta ennen kuin ryhdyt tai päätät olla ryhtymättä johonkin toimenpiteeseen verkkosivujemme sisällön perusteella.

  Vaikka pyrimme pitämään verkkosivuillamme olevaa tiedon ajankohtaisena, emme anna minkäänlaisia vakuuksia tai takuita siitä, että verkkosivujemme sisältö olisi täsmällistä, täydellistä tai ajan tasalla.

   

  > Takaisin ylös

  Vastuunrajoitus

  Mikään näissä käyttöehdoissa ei sulje pois tai rajoita vastuutamme huolimattomuudestamme tai petoksesta tai virheellisestä tiedosta johtuvasta kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta tai muusta vahingosta, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa Suomen lain mukaan.

  Siinä määrin kuin laki sallii niiden poissulkemisen, verkkosivuihimme ja niiden sisältöön ei sovelleta näiden käyttöehtojen ja näissä ehdoissa viitattujen asiakirjojen lisäksi muita määräyksiä, vakuuksia, takuita tai ehtoja, riippumatta siitä ovatko ne olleet nimenomaisia tai hiljaisia.

  Emme ole vastuussa verkkosivujemme käyttäjiä kohtaan mistään menetyksestä tai vahingosta riippumatta siitä, onko vahinko sopimus- vai vahingonkorvausoikeudellinen tai onko sillä muu peruste tai oliko se odotettavissa, jos se johtuu tai liittyy:

  • verkkosivujemme käyttöön tai käytön estymiseen tai
  • verkkosivujemme sisällön tai verkkosivuillamme olevan tiedon käyttöön tai siihen luottamiseen

  Mikäli olet yrityskäyttäjä, pyydämme huomioimaan, että emme etenkään ole vastuussa:

  • saamatta jääneestä voitosta tai menetetystä liikevaihdosta tai tulosta
  • tiedon, informaation tai ohjelmiston menetyksestä tai turmeltumisesta
  • liiketoimnan estymisestä
  • odotettujen säästöjen menetyksestä
  • liiketoimintamahdollisuuden tai maineen menetyksestä tai
  • epäsuorista tai välillisistä vahingoista

  Mikäli olet kuluttaja, pyydämme huomiomaan, että verkkosivumme on tarkoitettu ainoastaan kotitalous- ja yksityiskäyttöä varten. Vahvistat, että et tule käyttämään verkkosivujamme kaupallisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, emmekä ole vastuussa saamatta jääneestä voitosta, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuden menettämisestä.

  Emme kanna vastuuta sellaisten verkkosivujen sisällöstä, joihin on viitattu verkkosivuillamme tai joihin verkkosivuiltamme löytyy linkki. Viittauksien tai linkkien olemassaolo ei tarkoita, että suosittelemme tällaisia verkkosivuja. Emme ole vastuussa menetyksestä tai vahingosta, jonka kärsit käyttämällä edellä mainittuja verkkosivuja.

  Vastuunrajoituksia on asetettu myös tuotteiden toimitukseen liittyen. Nämä vastuunrajoitukset sisältyvät verkkoasiointia koskeviin sopimusehtoihimme.

   

  > Takaisin ylös

  Sisällön lataaminen verkkosivuillemme

  Aina kun käytät toimintoa, joka mahdollistaa sisällön lataamisen verkkosivuillemme tai yhteyden ottamisen muihin käyttäjiin, sinun on noudatettava verkkosivujen menettelysäännöissä asetettuja sisältövaatimuksia.

  Vakuutat, että kaikki lataamasi sisältö ja muu toimintasi verkkosivuillamme noudattaa sisältövaatimuksia. Mikäli lataamasi sisältö tai muu toiminta ei noudata sisältövaatimuksia, olet vastuussa sisältövaatimuksien rikkomisesta aiheutuvista vahingoista. Jos olet kuluttaja, tämä tarkoittaa käytännössä, että olet vastuussa menetyksestä tai vahingosta, jonka kärsimme siitä johtuen, että et ole noudattanut sisältövaatimuksia.

  Kaikkea verkkosivuillemme ladattua tai lähetettyä sisältöä kohdellaan julkisena tietona ja tekijänoikeudellisesti suojaamattomana. Meillä on oikeus käyttää, kopioida, levittää ja esittää verkkosivuillemme tätä sisältöä kolmannelle osapuolelle oman harkintamme mukaan.

  Pidätämme myös oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi sellaiselle kolmannelle osapuolelle, joka väittää, että verkkosivuillamme julkaisemasi sisältö loukkaa tämän tekijänoikeutta tai yksityisyyden suojaa.

  Emme ole vastuussa kolmansia kohtaan sinun tai jonkun muun verkkosivuillemme lataamasta sisällöstä tai sen oikeellisuudesta.

  Meillä on oikeus poistaa mikä tahansa verkkosivuillamme oleva julkaisusi, jos se ei mielestämme noudata verkkosivujen menettelysäännöissä asetettuja sisältövaatimuksia.

  Muiden käyttäjien verkkosivuillamme esittämät mielipiteet eivät edusta meidän mielipiteitä tai arvoja.

   

  > Takaisin ylös

  Virukset

  Emme takaa, että verkkosivuillamme ei esiintyisi virheitä tai viruksia.

  Olet vastuussa tietotekniikkasi, tietokoneohjelmiesi ja palvelualustasi asetuksien määrittelemisestä siten, että pääset verkkosivuillemme.

  Et saa väärinkäyttää verkkosivujamme asentamalla tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, loogisia pommeja tai muita sovelluksia, jotka ovat vahingollisia tai haitallisia. Et saa myöskään pyrkiä luvattoman pääsyn saamiseen verkkosivuillemme tai palvelimelle, jolla verkkosivumme ovat, tai muulle verkkosivuihimme yhteydessä olevalle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan. Et saa suorittaa verkkosivuillemme palvelinestohyökkäystä tai jaettua palvelunestohyökkäystä. Rikkomalla tämän kappaleen määräyksiä rikot myös Suomen rikoslakia. Ilmoitamme tämän kappaleen määräyksiä rikkovasta teosta asianomaisille viranomaisille ja paljastamme viranomaisille henkilöllisyytesi. Oikeutesi käyttää verkkosivujamme päättyy heti, mikäli toimit tämän kappaleen kieltojen vastaisesti.

   

  > Takaisin ylös

  Linkit verkkosivuillemme

  Voit lisätä verkkosivuillemme johtavia linkkejä muille verkkosivuille tai sosiaalisessa mediassa, kunhan teet sen oikeudenmukaisesti ja laillisesti sekä tavalla, joka ei vahingoita mainettamme tai käytä sitä hyväksi.

  Et saa käyttää linkkiä siten, että se muodostaa mielikuvan sinun ja meidän välisestä yhteistyöstä tai meidän antamasta hyväksynnästä tai suosituksesta, mikäli sellaista ei tosiasiassa ole olemassa.

  Et saa lisätä verkkosivuillemme johtavaa linkkiä verkkosivulle, joka ei ole sinun omistama tai hallinnoima.

  Verkkosivujamme ei saa toisintaa muulla verkkosivulla. Verkkosivuillemme johtavan linkin on johdettava etusivullemme. Linkin tekeminen muille sivuille on kiellettyä.

  Pidätämme oikeuden milloin tahansa kieltää linkkien tekemisen verkkosivuillemme.

  Sen verkkosivun, johon olet lisäämässä linkin verkkosivuillemme, on kaikilta osin oltava yhteneväinen verkkosivujemme menettelysääntöjen asettamien sisältövaatimuksien kanssa.

  Jos haluat käyttää verkkosivujemme sisältöä jollain muulla tavalla, pyydämme olemaan yhteydessä meihin: WhatsApp +358 0401239242.

   

  > Takaisin ylös

  Kolmansien osapuolien linkit ja materiaalit

  Verkkosivuillamme olevat linkit muille verkkosivuille ja kolmansien osapuolien laatima sisältö on tarkoitettu vain tiedoksesi.

  Meillä ei ole vaikutusvaltaa yllä mainittujen verkkosivujen sisältöön eikä kolmansien osapuolien materiaaleihin, emmekä tästä syystä ole vastuussa näiden verkkosivujen tai materiaalien sisällöstä.

   

  > Takaisin ylös

  Sovellettava laki

  Jos olet kuluttaja, pyydämme huomioimaan, että näihin käyttöehtoihin sekä niiden kohteeseen ja voimassaoloon sovelletaan Suomen lakia. Sinä ja me sovimme, että Suomen tuomioistuimilla on ei-yksinomainen toimivalta.

  Mikäli olet yritysasiakas, näihin käyttöehtoihin ja niiden kohteeseen ja voimassaoloon sekä niihin liittyvään mahdolliseen riitaan tai vaatimukseen,sovelletaan Suomen lakia. Sovimme molemmat, että Suomen tuomioistuimilla on asiassa yksinomainen toimivalta.

   

  Verkkosivujen menettelysäännöt

  Nämä menettelysäännöt asettavat ne säännöt, joita noudattaen voit käyttää verkkosivujamme www.fi.dyson.com. Näitä menettelysääntöjä sovelletaan kaikkiin verkkosivujemme käyttäjiin.

  Päättäessäsi käyttää verkkosivujamme tarkoittaa se samalla, että hyväksyt ja vakuutat noudattavasi kaikkia näistä menettelysäännöistä johtuvia sääntöjä. Nämä menettelysäännöt täydentävät verkkosivujemme käyttöehtoja.

  Olemme Finland Oy , Yhdistyneen kuningaskunnan Englannissa ja Walesissa rekisteröity yhtiö, jonka yhtiönumero on 2783014-3 ja joka on rekisteröity Yhdistyneiden kuningaskuntien yhtiörekisteriin. Osoitteemme on Dyson Finland Oy, C/O KPMG Oy AB, PO Box 1037, FI-00101 Helsinki. ALV-numeromme on 736734610. Hallinnoimme verkkosivua www.fi.dyson.com.

   

  Kielletty käyttö

  Saat käyttää verkkosivujamme ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää verkkosivujamme:

  • tavalla, joka rikkoo paikallista, kansallista tai kansainvälistä lakia tai säädöstä
  • tavalla, joka on lainvastainen tai epärehellinen, tai tavalla, jonka tarkoitus tai vaikutus on lainvastainen tai epärehellinen
  • tavalla, joka loukkaa alaikäistä tai jonka tarkoituksena tai tavoitteena on loukata alaikäistä
  • tavalla, joka ei ole yhteneväinen sisältövaatimuksiemme kanssa (esim. sisältövaatimuksien vastaisen materiaalin lähettäminen, tietoisesti vastaanottaminen, lataaminen, tallentaminen, käyttäminen tai uudelleenkäyttäminen).
  • ei-toivottujen tai luvattomien mainoksien tai mainosmateriaalien tai roskapostin lähettämiseen
  • viruksia, troijalaisia, matoja, näppäilyn tallentajia, vakoiluohjelmia, lisäohjelmia tai muita tietokoneiden toimintaa häiritseviä haittaohjelmia sisältävien materiaalien lähettämiseen.

   

  Sitoudut myös:

  • Olemaan jäljentämästä, monistamasta, kopioimasta tai jälleenmyymästä mitään osaa verkkosivuistamme käyttöehtojemme vastaisesti, mukaan lukien:
   • laitteet ja verkostot, joille verkkosivumme on tallennettu
   • ohjelmistot, joita käytetään verkkosivujemme toiminnassa ja
   • kolmansille kuuluvat tai kolmansien käyttämät laitteet ja verkostot sekä ohjelmistot.

   

  > Takaisin ylös

  Riidanratkaisu

  Euroopan komissio on ottanut käyttöön riidanratkaisu alustan koskien kuluttajia. Tämä alusta on toiminnassa internetin kautta (http://ec.europa.eu/consumers/odr). Voit käyttää tätä mihin tahansa ongelmiin Dysonin kanssa.

   

  > Takaisin ylös

  Interaktiiviset palvelut

  Voimme ajoittain tarjota interaktiivisia palveluita (esim. chat-mahdollisuutta) verkkosivuillamme (interaktiiviset palvelut).

  Kun tarjoamme interaktiivisia palveluita, ilmoitamme sinulle selvästi tarjotusta palvelusta sekä siitä, valvotaanko palvelua ja millä tavalla sitä siinä tapauksessa valvotaan (mukaan lukien onko valvonta teknillistä vai ihmisen suorittamaa).

  Teemme parhaamme arvioidaksemme interaktiivisten palveluiden käyttäjille (etenkin lapsille) kolmansien osapuolien mahdollisesta toiminnasta aiheutuvat riskit ja päätämme jokaisessa tapauksessa erikseen onko kyseisen palvelun valvonta tarpeellista ja minkälainen valvonta on aiheellista ottaen huomioon palveluun liittyvät riskit. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta valvoa verkkosivuillamme tarjoamiamme interaktiivisia palveluja emmekä kanna vastuuta menetyksestä tai vahingosta, joka johtuu interaktiivisen palvelun käytöstä sisältövaatimuksiemme vastaisesti, riippumatta siitä onko palvelu valvottu vai ei.

  Interaktiivisten palveluiden käyttämiseksi alaikäisellä on oltava huoltajansa suostumus. Neuvomme vanhempia, jotka sallivat lastensa käyttävän interaktiivista palvelua, valistamaan lapsiaan verkkoturvallisuudesta, koska palveluiden valvonta ei takaa heidän turvallisuutta. Interaktiivisia palveluita käyttävää alaikäistä pitäisi myös valistaa palveluihin mahdollisesti liittyvistä riskeistä.

  Kun interaktiivista palvelua valvotaan, ilmoitamme yleensä miten valvojaan voi olla yhteydessä mahdollisesta huolenaiheesta tai ongelmasta.

   

  > Takaisin ylös

  Sisältövaatimukset

  Nämä sisältövaatimukset pätevät kaikkeen verkkosivuillemme lähettämääsi tai verkkosivuillamme julkaisemaasi sisältöön sekä interaktiivisten palveluidemme käyttöön.

  Sinun tulee noudattaa sisältövaatimuksien kirjallisia vaatimuksia sekä niiden henkeä. Sisältövaatimukset pätevät kaikkeen sisältöön ja kaikkiin julkaisuihin kokonaisuutena sekä niiden osiin.

   

  Julkaisun on:

  • oltava täsmällinen (kun kerrotaan tosiseikkoja).
  • oltava aito (kun kerrotaan mielipiteitä).
  • noudatettava Suomen tai sen maan lakia, josta se lähetetään.

   

  Julkaisu ei saa:

  • sisältää materiaalia, joka voi olla toista henkilöä häpäisevää
  • sisältää materiaalia, joka voi olla säädytöntä, loukkaavaa, vihamielistä tai provosoivaa
  • mainostaa seksuaalista materiaalia
  • edistää väkivaltaa
  • edistää syrjintää rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vamman, seksuaalisen suuntautumisen tai iän perusteella
  • loukata toisen tekijänoikeutta, tavaramerkkiä tai oikeutta tietokantaan
  • harhauttaa toista henkilöä
  • olla ristiriidassa kolmatta osapuolta kohtaan voimassa olevan velvollisuuden, kuten salassapitovelvollisuuden, kanssa
  • edistää laitonta toimintaa
  • olla uhkaavaa tai toisen yksityisyyttä loukkaavaa tai aiheuttaa harmia, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta
  • ahdistaa, järkyttää, aiheuttaa vaivaantuneisuutta tai ärsyttää toista henkilöä
  • esittää toista henkilöä tai ilmoittaa henkilöllisyyttäsi tai yhteyttäsi toiseen henkilöön väärin
  • antaa vaikutelmaa, että julkaisu olisi meidän julkaisema, jos julkaisu ei ole meidän laatima
  • tukea, edistää tai avustaa minkäänlaista laitonta toimintaa, kuten esimerkiksi tekijänoikeusrikkomusta tai tietokoneen väärinkäyttöä.

   

  > Takaisin ylös

  Keskeyttäminen ja lopettaminen

  Päätämme oman harkintamme mukaan siitä, oletko rikkonut verkkosivujemme menettelysääntöjä käyttäessäsi verkkosivujamme. Mikäli menettelysääntöjämme on rikottu, ryhdymme asianmukaisiksi katsomiimme toimenpiteisiin.

  Toimiminen näiden menettelysääntöjen vastaisesti tarkoittaa verkkosivujemme käyttöehtojen olennaista rikkomusta ja voi johtaa seuraaviin toimenpiteisiin:

  • käyttöoikeutesi välittömään, väliaikaiseen tai lopulliseen peruuttamiseen
  • lataamasi julkaisun tai materiaalin välittömään, väliaikaiseen tai lopulliseen poistamiseen
  • varoituksen antamiseen sinulle
  • Rikkomuksestasi johtuvien hallinnollisten ja oikeudellisten kulujen korvauksen hakemiseen oikeusteitse
  • Muihin oikeudellisiin toimenpiteisiin sinua vastaan
  • Tietojen luovuttamiseen viranomaisille siinä laajuudessa kuin katsomme tarpeelliseksi

  Emme ole vastuussa mahdollisten toimenpiteidemme aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista. Näissä menettelysäännöissä mainitut toimenpiteet ovat ainoastaan esimerkkejä niistä toimenpiteistä, joihin voimme ryhtyä rikkomuksen takia. Pidätämme oikeuden ryhtyä myös muihin asianmukaisiksi katsomiimme toimenpiteisiin.

   

  > Takaisin ylös

  Muutokset menettelysääntöihin

  Voimme tehdä muutoksia menettelysääntöihin milloin tahansa muuttamalla tätä sivua. Sinun odotetaan tarkistavan nämä sivut tasaisin väliajoin, jotta tulet tietoiseksi mahdollisista muutoksista, sillä muutokset ovat sinua sitovia. Jotkut näiden menettelysääntöjen määräyksistä voidaan myös korvata tai syrjäyttää verkkosivuillamme olevilla muilla määräyksillä tai ilmoituksilla.

   

  > Takaisin ylös

  Arvostelut, kommentit, viestit ja muu sisältö

  Pyydämme huomiomaan seuraavat ohjeet kirjoittaessasi arvosteluja:

  • keskity tuotteeseen ja henkilökohtaiseen käyttökokemukseesi
  • kirjoita yksityiskohtaisesti siitä, miksi pidit tai et pitänyt tuotteesta
  • Arvosteluihin sovelletaan myös Facebook:n käyttöehtoja sekä Dysonin asiakasarvioehtoja

  Pidätämme oikeuden olla julkaisematta arvosteluasi, jos se sisältää seuraavanlaista sisältöä tai rikkoo muita sääntöjä:

  • säädytöntä, syrjivää tai muuta kieltä, joka ei sovi julkiselle paikalle
  • mainoksia, “roskapostia” tai viittauksia muohin tuotteisiin, tarjouksiin tai verkkosivuihin
  • sähköpostiosoitteita, verkkotunnuksia, twitter-tunnuksia, puhelinnumeroita, osoitteita tai muita yhteystietoja
  • kriittisiä tai vihamielisiä kommentteja muiden käyttäjien arvosteluista tai muista käyttäjistä

  Lisäksi, mikäli haluat antaa meille palautetta tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, tilaamisesta, toimituksesta tai muista asiakaspalveluun liittyvistä asioista pyydämme, että et anna palautetta tuotearvostelun kautta, vaan että olet meihin suoraan yhteydessä.

  Nauti arvostelusi kirjoittamisesta

  Näitä käyttöehtoja sovelletaan toimintaasi Dysonin tarjoaman asiakasarviopalvelun yhteydessä. Siinä määrin kuin näiden ehtojen ja Dysonin henkilörekisteriselosteen välillä on ristiriita, sovelletaan asiakasarviopalveluun näitä käyttöehtoja.

  Julkaisemalla Dysonin Facebook-sivuilla sisältöä vakuutat, että:

  • sinulla on sisältöön liittyvien immateriaalioikeuksien yksinoikeus ja että olet niiden haltija
  • luovut kaikista moraalisista oikeuksista, jotka sinulla saattaa olla sisältöön
  • kaikki sisältö on oikeaa ja täsmällistä
  • olet vähintään 14 vuotta vanha;
  • julkaisemasi sisältö ei ole ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa eikä aiheuta vahinkoa henkilölle tai yhteisölle

  Sitoudut ja vahvistat myös, että et julkaise sisältöä:

  • jonka tiedät olevan virheellistä, väärää tai harhaanjohtavaa
  • joka loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeutta, patenttia, tavaramerkkiä tai muuta immateriaalioikeutta tai henkilöä tai yksityisyyttä
  • joka on ristiriidassa lain, säädöksen tai määräyksen kanssa (esimerkiksi koskien vientiä, kuluttajansuojaa, tasa-arvoa tai epärehellistä markkinointia)
  • joka on tai voi olla halventavaa, herjaavaa, vihamielistä, rodullisesti tai uskonnollisesti loukkaavaa tai yksityishenkilöä tai yhteisöä uhkaavaa
  • osta sinulle on maksettu tai annettu korvaus riippumatta korvauksen laadusta
  • joka sisältää viittauksia muihin verkkosivuihin, osoitteisiin, sähköpostiosoitteisiin, yhteystietoihin tai puhelinnumeroihin
  • joka sisältää viruksia, matoja tai muita haittaohjelmia tai tiedostoja
  • joka on ristiriidassa Facebook:n käyttöehtojen kanssa

  Sitoudut korvaamaan ja suojaamaan Dysonia (mukaan lukien tämän johtajat, toimihenkilöt, edustajat, tytäryhtiöt, yhteisyritykset, työntekijät ja ulkopuoliset palveluntarjoajat, mukaan lukien Bazaarvoice, Inc.) kaikilta väitteiltä, vaatimuksilta ja vahingoilta (välittömät ja välilliset) riippumatta niiden luonteesta, mukaan lukien asianajopalkkiot, jotka johtuvat yllä mainittujen sitoumuksiesi tai vakuutuksiesi vastaisesta toiminnasta tai lain rikkomisesta tai kolmannen oikeuden loukkaamisesta.

  Luovutat Dysonille ikuisen, peruuttamattoman, maksuttoman ja siirrettävän oikeuden (lisenssin) julkaisemasi tai lähettämäsi sisällön käyttämiseen, monistamiseen, muokkaamiseen, poistamiseen, soveltamiseen, julkaisemiseen, kääntämiseen, johdannaisten teoksien kehittämiseen ja sisällön myymiseen ja levittämiseen ja sisällön liittämiseksi tai yhdistämiseksi mihin tahansa muotoon, välineeseen tai teknologiaan maksutta.

  Dysonilla on oikeus käyttää kaikkea julkaisemaasi sisältöä oman harkintansa mukaan. Dyson pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa, tiivistää tai poistaa mitä tahansa sisältöä joka on julkaistu sen verkkosivuilla ja jonka Dyson katsoo olevan ristiriidassa sisältöä koskevien ohjeiden kanssa tai näiden käyttöehtojen kanssa. Dyson ei takaa, että sinulla olisi mahdollisuus Dysonin kautta muuttaa tai poistaa julkaisemaasi sisältöä. Arvostelut ja kommentit julkaistaan yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Dyson pidättää kuitenkin oikeuden poistaa tai kieltäytyä julkaisemasta sisältöä oman harkintansa mukaan. Tiedostat, että sinä, ei Dyson, olet vastuussa julkaisusi sisällöstä. Mihinkään julkaisemasi sisältöön ei saa liittyä Dysonin tai sen edustajien, tytäryhtiöiden, yhteistyökumppanien, tai ulkopuolisten palveluntarjoajien tai edellä mainittujen johtajien, toimihenkilöiden tai työntekijöiden salassapitovelvollisuutta. Julkaisemalla sisältöä Dysonin Facebook-sivuilla tai Dysonin verkkovisuilla vahvistat, että Dyson saa käyttää tätä sisältöä molemmilla edellä mainituilla sivustoilla sekä kolmansien osapuolien verkkosivuilla.

  Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi arvostelusi yhteydessä annat Dysonille ja sen ulkopuolisille palveluntarjoajille oikeuden käyttää sähköpostiosoitettasi arvostelusi tilan ilmoittamiseksi ja muihin hallinnollisiin tarkoituksiin.

   

  > Takaisin ylös

  Yhteystiedot

  Voit ottaa meihin yhteyttä WhatsApp +358 0401239242.

   

  > Takaisin ylös