Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Sketch of Dyson products and recycling logo

WEEE – Waste Electrical and Electronic Equipment

Dyson cylinder vacuum cleaner

Vastuumme ympäristöstä

Kun suunnittelemme, valmistamme ja jakelemme laitteitamme, meillä on velvollisuus auttaa ympäristömme suojelussa.

Mutta vastuumme ulottuu myös paljon pidemmälle, nimittäin myös siihen, kun nämä laitteet saavuttavat käyttöikänsä lopun. Siksi kannatamme Euroopan unionin sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiiviä (WEEE), jolla varmistetaan, että sähkö- ja elektroniikkalaitteet hävitetään ympäristöystävällisellä tavalla.

Crossed-out wheelie bin symbol

Mitä voin kierrättää? 

Otamme vastaan ostamaasi tuotetta vastaavan laitteen. Esimerkiksi ostaessasi uuden pölynimurin voimme ottaa vastaan vanhan Dyson-pölynimurisi hävittääksemme sen vastuullisella tavalla. Vastaavasti ostaessasi uuden Dyson Supersonic- tai Dyson Purifier -laitteen voimme halutessasi kierrättää vanhat laitteesi.

Löydät tämän symbolin kaikista sähkölaitteistasi [LISÄÄ yliviivattu roskasäiliösymboli]. Se on muistutus vanhojen sähkölaitteiden kierrättämisestä sen sijaan, että ne hävitettäisiin roskiin. 

 

Sähkölaiteromun vähentäminen 

Osana sitoumustamme vähentää ei-toivotun sähkölaiteromun polttamista tai lähettämistä kaatopaikoille kierrätämme vanhat sähkölaitteesi maksutta, kun ostat uuden Dyson-laitteen. Sähkö- ja elektroniikkalaiteromua (WEEE) säännellään EU:ssa. Lue lisää täältä