Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Verkkoasiointia koskevat sopimusehdot

Tällä verkkosivulla sekä sopimusasiakirjoissa, joihin tällä sivulla nimenomaisesti viitataan, on tietoa meistä sekä niistä sopimuksellisista ehdoista (Sopimusehdot), joita sovelletaan, kun myymme verkkosivuillamme olevia tuotteita (Tuotteet) sinulle.

Näitä Sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin meidän ja sinun välisiin Tuotteiden myyntiä koskeviin sopimuksiin (Sopimus). Pyydämme lukemaan nämä Sopimusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita verkkosivuiltamme. Pyydämme myös huomiomaan, että tilaamalla Tuotteita verkkosivuiltamme, hyväksyt nämä Sopimusehdot sekä muut sopimusasiakirjat, joihin näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti viitataan.

Tilatessasi Tuotteita verkkosivuiltamme, pyydämme hyväksymään nämä Sopimusehdot ennen kuin lähetät tilauksesi. Mikäli kieltäydyt hyväksymästä nämä Sopimusehdot, et voi tilata Tuotteita verkkosivuiltamme. Suosittelemme tulostamaan nämä Sopimusehdot tai tallentamaan ne tietokoneellesi.

Muokkaamme näitä Sopimusehtoja ajoittain. Suosittelemme tarkistamaan nämä Sopimusehdot aina kun tilaat Tuotteita verkkosivuiltamme varmistaaksesi, että olet tietoinen juuri sillä hetkellä voimassa olevista Sopimusehdoista.

Nämä Sopimusehdot ovat ja jokainen Sopimus meidän välillä solmitaan ainoastaan Suomen kielellä.

 • 1. Tietoa meistä

  1.1 Hallinnoimme verkkosivua fi.dyson.com. Olemme Dyson Limited jonka yhtiönumero on 2783014-3 Osoitteemme on Dyson Finland Oy, Krogerus Attorneys Ltd, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki. ALV-numeromme on 736734610.

  1.2 Ottaaksesi yhteyttä meihin, pyydämme lähettämään WhatsApp +358 0401239242

   

  > Takaisin ylös

  2. Tuotteemme

  2.1 Verkkosivuillamme olevien kuvien tarkoitus on vain havainnollistaa Tuotteidemme ulkonäköä. Vaikka olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme Tuotteiden värit tarkasti ja totuudenmukaisesti, emme voi taata, että tietokoneesi näyttö näyttää Tuotteiden värit oikein. Ostamiesi Tuotteiden värit voivat siis jossain määrin erota verkkosivuillamme olevien kuvien väreistä.

  2.2 Vaikka olemme tehneet kaikkemme ollaksemme mahdollisimman tarkkoja, kaikilla verkkosivuillamme kerrotuilla koilla, painoilla, tehoilla, ulottuvuuksilla ja mitoilla on kahden prosentin (2 %) virhemarginaali.

  2.3 Tuotteiden pakkaukset voivat vaihdella verkkosivuilla olevien kuvien pakkauksista.

  2.4 Kaikkia verkkosivuiltamme löytyviä Tuotteita tarjotaan saatavuuden mukaan. Mikäli tilaamasi Tuote ei ole saatavilla, ilmoitamme tästä sinulle mahdollisimman pian emmekä käsittele tilaustasi.

   

  > Takaisin ylös

  3. Verkkosivujemme käyttö

  3.1 Verkkosivujemme käyttöön sovelletaan Verkkosivujen käyttöehtoja sekä Verkkosivujen sallittua käyttöä koskevia ohjeita. Pyydämme lukemaan edellä mainitut sopimusasiakirjat, koska ne sisältävät tärkeitä ehtoja, joita sovelletaan vieraillessasi ja käyttäessäsi verkkosivujamme.

   

  > Takaisin ylös

  4. Miten käytämme henkilötietojasi

  4.1 Käytämme henkilötietojasi ainoastaan rekisteriselosteessamme antamiemme tietojen mukaisesti asiakaspalvelu/rekisteriseloste. Pyydämme tutustumaan rekisteriselosteeseen, koska se sisältää tärkeitä sinua koskevia tietoja.

   

  > Takaisin ylös

  5. Mikäli olet kuluttaja

  Kohtaa 5 sovelletaan ainoastaan, mikäli olet kuluttaja.

  5.1 Mikäli olet kuluttaja, saat ostaa Tuotteita verkkosivuiltamme ainoastaan, jos olet vähintään 18 vuotta vanha.

  5.2 Kuluttajana sinulla on oikeus vedota lakisääteiseen virhevastuuseen, jonka nojalla voit pyytää viallisen tuotteen korjaamista tai vaihtoa maksutta. Lisäksi tuotteillamme on Dyson-takuu, joka on ilmainen ja joka ei vaikuta lainmukaisiin oikeuksiisi kuluttajana. Voit tarkistaa tuotteeseesi soveltuvat Dyson-takuun ehdot kohdasta "Dyson-takuu", joka on saatavilla tästä.

   

  > Takaisin ylös

  6. Mikäli olet yritysasiakas

  Kohtaa 6 sovelletaan ainoastaan, jos olet yritysasiakas.

  6.1 Mikäli et ole kuluttaja, vahvistat, että olet toimivaltainen toimimaan sen yrityksen tai elinkeinonharjoittajan puolesta, jonka nimissä käytät verkkosivujamme ostaaksesi Tuotteitamme.

  6.2 Nämä Sopimusehdot sekä näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti mainittu sopimusasiakirja muodostaa koko Sopimuksen välillämme ja korvaa sekä mitätöi kaikki Sopimuksen aihetta koskevat aikaisemmat sopimukset, lupaukset, vakuutukset, vakuudet, representaatiot ja ymmärrykset välillämme, riippumatta siitä ovatko ne olleet kirjallisia tai suullisia.

  6.3 Vahvistat, että et solmi tätä Sopimusta minkään lausunnon, representaatioon, vakuutukseen tai vakuuden perusteella, riippumatta siitä onko se annettu tahattomasti tai huolimattomuudesta, jota ei ole annettu näissä Sopimusehdoissa tai sopimusasiakirjassa, johon näissä Sopimusehdoissa nimenomaisesti viitataan.

  6.4 Sinä ja me sovimme, että kummallakaan meistä ei tule olemaan mitään vaatimusta koskien tahatonta tai huolimattomuudesta johtuvaa virheellistä tietoa tai lausuntoa, joka perustuu tässä Sopimuksessa annettuun lausuntoon.

   

  > Takaisin ylös

  7. Miten sopimus Sinun ja meidän välillä syntyy

  7.1 Tilausjärjestelmämme sallii sinun tarkistaa ja korjata mahdolliset virheet ennen kuin lähetät tilauksesi meille. Pyydämme varaamaan aikaa tilauksesi lukemiseen ja tarkistamiseen tilausprosessin aikana sen eri vaiheissa.

  7.2 Kun olet lähettänyt tilauksesi, saat meiltä sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan tilauksesi vastaanotto. Pyydämme kuitenkin huomiomaan, että tämä ei tarkoita, että tilauksesi olisi hyväksytty. Tilauksesi hyväksyminen tapahtuu kohdassa 7.3 kerrotun mukaisesti.

  7.3 Hyväksymme tilauksesi lähettämällä sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että tilaamasi Tuotteet on lähetetty (Toimitusvahvistus). Sopimus meidän välillämme syntyy vasta, kun olemme lähettäneet sinulle Toimitusvahvistuksen.

  7.4 Mikäli emme voi toimittaa Tuotetta, esimerkiksi koska Tuote on loppunut varastostamme tai se ei enää kuulu tuotevalikoimaamme tai verkkosivuillamme olevasta, kohdassa 11.5 viitattuun hintaa koskevasta virheestä johtuen, ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse emmekä käsittele tilaustasi. Mikäli olet jo maksanut tilaamasi Tuotteen, palautamme maksun sinulle kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.

   

  > Takaisin ylös

  8. Peruuttamisoikeutesi ja oikeutesi maksunpalautukseen kuluttajana

  Kohtaa 8 sovelletaan ainoastaan, jos olet kuluttaja.

  8.1 Mikäli olet kuluttaja, sinulla on laillinen oikeus peruuttaa Sopimus kohdassa 8.2 mainitussa määräajassa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ennen määräajan loppua muutat mieltäsi tai päätät muusta syystä, että et halua pitää tilaamaasi Tuotetta, voit ilmoittaa meille Sopimuksen peruuttamisesta, jolloin suorittamasi maksu palautetaan sinulle. Lisätietoa ja neuvoa peruuttamisoikeudestasi saat Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

  8.2 Peruuttamisoikeus alkaa Toimitusvahvistuksen päivämäärästä, joka on myös se päivämäärä, jona Sopimus meidän välillämme on syntynyt. Mikäli Tuotteet on jo toimitettu sinulle, sinulla on 30 päivää aikaa peruuttaa Sopimus Tuotteiden vastaanottopäivästä lukien.

  8.3 Dyson tarjoaa asiakkailleen oikeuden peruuttaa tilauksensa tietyistä tuotteista, enintään 60 päivää tilauksensa vastaanottamisen jälkeen, tämä ei vaikuta kuitenkaan muihin peruuttamisoikeuksiisi. Palautusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen sivulla.

  8.4 Peruuttaaksesi sopimuksen, ota meihin yhteyttä kirjallisesti tällä asiakirjalla joko lähettämällä WhatsApp +358 0401239242 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: Miro Oy, Valimotie 1 B, 00380 Helsinki. Suosittelemme, että säilytät kopion irtisanomisilmoituksestasi. Sopimuksen irtisanominen tulee voimaan välittömästi sähköpostin tai kirjeen lähetyspäivästä.

  8.5 Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, sinulle palautetaan tilaamiesi Tuotteiden hinta sekä mahdollisesti maksamasi toimituskulut kokonaisuudessaan. Käsittelemme palautuksesi mahdollisimman pian, mutta joka tapauksessa:

  a) 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille päätöksestäsi peruuttaa Sopimus tai

  b) kun olet palauttanut toimitetut Tuotteet tai toimittanut meille vahvistuksen siitä, että Tuotteet on palautettu.

  8.6 Sinun on palautettava Tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa yhdessä palautuslapun kanssa 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesi lähettämisestä sekä säästettävä järjestämämme lähetin antama nouto- tai lähetysvahvistus. Huomioithan, että mikäli Tuotteita ei ole asianmukaisesti paketoitu tai jos Tuotteista ei ole pidetty kohtuudella vaadittavaa asianmukaista huolta, emme mahdollisesti voi hyväksyä Tuotteiden palautusta. Muussa tapauksessa, kun Tuote on vastaanotettu asianmukaisessa kunnossa, palautamme maksusi kortillesi tai muulla käyttämälläsi maksutavalla. Mikäli haluat palauttaa Tuotteen, pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme (puh 0800 07020), joka järjestää lähetin noutamaan palautettavan Tuotteen sinulta.

  8.7 Yksityiskohtaista tietoa peruuttamisoikeudesta ja ohjeita peruuttamisoikeuden käyttämisestä saat Toimitusvahvistuksen yhteydessä.

  8.8 Kuluttajana sinulla on aina laillisia oikeuksia viallisiin Tuotteisiin ja sellaisiin Tuotteisiin liittyen, jotka eivät vastaa niistä annettuja tietoja. Nämä Sopimusehdot eivät vaikuta edellä mainittuihin oikeuksiisi. Saat lisätietoa laillisista oikeuksistasi Kilpailu- ja kuluttajavirastolta.

   

  > Takaisin ylös

  9. Toimitus

  9.1 Tilauksesti toimitetaan Toimitusvahvistuksessa mainittuun arvioituun toimituspäivään mennessä, jollei toimituksen aikatauluun vaikuta vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva seikka. Mikäli emme voi toimittaa tilaustasi arvioituun määräpäivään mennessä vaikutusvaltamme ulkopuolella olevasta seikasta johtuen, otamme sinuun yhteyttä ja ilmoitamme uuden arvioidun toimituspäivän.

  9.2 Toimitus on suoritettu, kun Tuotteet on toimitettu antamaasi osoitteeseen.

  9.3 Toimitetut Tuotteet ovat vastuullasi siitä hetkestä lähtien, kun Tuotteiden toimitus on suoritettu.

  9.4 Tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle, kun olemme saaneet täyden maksun Tuotteista sekä toimituskuluista.

  9.5 Mikäli haluat kierrättää vanhan laitteesi, saat lisätietoja laitteesi kierrättämisestä SERTY-yhdistyksen verkkosivuilta www.serty.fi. Otathan huomioon, että vanhaa laitettasi ei voida palauttaa sen jälkeen, kun laite on luovutettu kierrätettäväksi.

  9.6 Pyydämme huomioimaan, että on olemassa pieni määrä postinumeroita, yleensä maaseudulla, joihin emme voi toimittaa arvioidun toimitusajan mukaisesti. Yksityiskohtaista tieto tästä löytyy jaksosta Toimituspoikkeukset. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, pyydämme olemaan yhteydessä meihin WhatsApp +358 0401239242

  9.7 Pyydämme huomioimaan, että voimme ainoastaan vastaanottaa tilauksia toimitettavaksi Suomeen. Ennen klo 14.00 vastaanotetut tilaukset lähetetään noin 5-7 työpäivän sisällä Suomessa sijaitseviin osoitteisiin sillä edellytyksellä, että tilattua Tuotetta on saatavilla.

   

  > Takaisin ylös

  10. Toimituskulut

  10.1 Katso toimituskulumme tästä

  > Takaisin ylös

  11. Hinta

  11.1 Tuotteen hinta on verkkosivuillamme kulloinkin mainittu Tuotteen hintaa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että Tuotteiden hinnat ovat oikein julkaisuhetkellä. Mikäli huomaat kuitenkin, että Tuotteen hinnassa on virhe, pyydämme tutustumaan kohtaan 11.5, jossa kerrotaan mitä tapahtuu jos Tuotteen hinnassa on virhe.

  11.2 Tuotteidemme hinnat voivat muuttua. Muutokset eivät kuitenkaan vaikuta tilaukseen, jonka olemme vahvistaneet Toimitusvahvistuksella.

  11.3 Tuotteen hinta sisältää kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveroasteikon mukaisen arvonlisäveron. Mikäli arvonlisäveroasteikko muuttuu tilauksesi ja toimituksen välisenä aikana, tarkistamme maksamaasi arvonlisäveron määrää, jollet ole maksanut Tuotteiden hintaa kokonaisuudessaan ennen kuin uusi arvonlisäveroasteikko astuu voimaan.

  11.4 Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja. Toimituskulumme löydät tästä.

  11.5 Verkkosivuillamme on suuri määrä erilaisia Tuotteita. On mahdollista, että joku verkkosivuillamme olevista Tuotteista ei ole oikein hinnoiteltu, vaikka teemme kaikkemme oikean hinnoittelumme varmistamiseksi. Jos huomaamme, että jokin tilaamistasi Tuotteista on väärin hinnoiteltu, ilmoitamme tästä sinulle ja annamme sinulle mahdollisuuden jatkaa tilausta oikealla hinnalla tai peruuttaa tilauksen. Emme käsittele tilaustasi ennen kuin olemme vastaanottaneet ohjeesi. Mikäli emme onnistu tavoittamaan sinua antamillasi yhteystiedoilla, katsomme tilauksen peruutetuksi ja ilmoitamme tästä sinulle kirjallisesti. Pyydämme huomioimaan, että meillä on oikeus kieltäytyä toimittamasta Tuotetta virheellisellä (alemmalla) hinnalla, mikäli Tuotteen hinnan virheellisyys on selvä eikä hinnan virheellisyydestä ole voinut erehtyä.

   

  > Takaisin ylös

  12. Maksaminen

  Maksu on suoritettava jollakin seuraavista tavoista: Mastercard, Visa, Maestro, American Express, Entercash, Klarna tai Paypal. Tuotteet ja toimituskustannukset maksetaan etukäteen. 

  Klarnan maksutavat

  Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

  Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

  13. Vastuumme jos olet yritysasiakas

  Kohtaa 13 sovelletaan ainoastaan, jos olet yritysasiakas.

  13.1 Toimitamme Tuotteitamme yrityksellesi vain sisäiseen käyttöön ja vahvistat näin ollen, että et tule käyttämään Tuotteita minkäänlaisiin jälleenmyyntitarkoituksiin.

  13.2 Emme rajoita vastuutamme millään lailla:

  • (a) huolimattomuudestamme johtuvasta kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta;
  • (b) Englannin ja Walesin vuoden 1978 kuluttajansuojalain mukaista vastuutamme virheellisestä Tuotteesta;
  • (c) petoksesta tai väärien tietojen antamisesta; tai
  • (d) Englannin ja Walesin vuoden 1979 kauppalain pykälän 12 mukaisten ehtojen rikkomisesta johtuvaa vastuuta (omistusoikeus ja hiljainen hallinta).

  13.3 Emme missään olosuhteissa ole vastuussa seuraavista menetyksistä, riippumatta siitä johtuvatko ne tästä sopimussuhteesta, huolimattomuudesta, lakisääteisistä velvollisuuksista, tai muutoin tästä Sopimuksesta:

  • (a) saamatta jääneestä voitosta tai menetetystä myynnistä tai tulosta;
  • (b) tiedon, informaation tai ohjelmiston menetyksestä tai turmeltumisesta;
  • (c) liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä;
  • (d) odotettujen säästöjen menetyksestä;
  • (e) maineen menetyksestä (goodwill); tai
  • (f) epäsuorista tai välillisistä vahingoista.

  13.3 Ottaen huomioon kohdat 13.2 ja 13.3, kokonaisvastuumme muista vahingoista, jotka liittyvät Sopimukseen tai ovat syntyneet sen yhteydessä tai huolimattomuudesta tai lakisääteisistä velvollisuuksista johtuen, rajoittuu kaikissa olosuhteissa Tuotteen hintaan.

  13.4 Emme anna Tuotteista mitään näissä Sopimusehdoissa mainitsematonta representaatiota, vakuutusta tai takuuta. Kaikki representaatiot, ehdot ja takuut, jotka sisältyvät tai joihin näissä Sopimusehdoissa viitataan tai jotka seuraavat laista tai muista säädöksistä, rajoitetaan täysin lain sallimissa määrin. Emme varsinkaan vastaa siitä, että Tuotteet soveltuisivat käyttötarkoituksiisi.

   

  > Takaisin ylös

  14. Vastuumme, jos olet kuluttaja

  Kohtaa 14 sovelletaan ainoastaan, jos olet kuluttaja.

  14.1 Mikäli epäonnistumme näiden Sopimusehtojen noudattamisessa, olemme vastuussa ennakoitavissa olevasta menetyksestä ja vahingosta, joka johtuu meidän rikkomuksesta tai huolimattomuudesta, mutta emme ole vastuussa menetyksestä tai vahingosta, joka ei ole ollut ennakoitavissa. Menetys tai vahinko on ollut ennakoitavissa, jos se on selkeästi seuraus rikkomuksestamme tai jos se oli odotettavissa, kun solmimme tämän Sopimuksen.

  14.2 Toimitamme Tuotteita vain kotitalous- ja yksityiskäyttöä varten. Vahvistat, että et käytä Tuotteitamme minkäänlaiseen kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen tarkoitukseen tai jälleenmyyntiin, eikä meillä ole minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan saamatta jääneestä voitosta, liiketoiminnan menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä.

  14.3 Emme millään tavalla rajoita vastuutamme:

  • (a) huolimattomuudestamme johtuvasta kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta;
  • (b) petoksesta tai harhaanjohtavien tietojen antamisesta;
  • (c) Kuluttajansuojalain (38/1978) mukaista vastuutamme virheellisestä Tuotteesta.

   

  > Takaisin ylös

  15. Vaikutusvaltamme ulkopuolella olevat tapahtumat

  15.1 Emme ole vastuussa Sopimuksen mukaisen suorituksemme tai muun velvollisuuden viivästymisestä tai epäonnistumisesta, mikäli tämä johtuu vaikutusvaltamme ulkopuolella olevasta tapahtumasta. Vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma määritellään kohdassa 15.2.

  15.2 Vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma tarkoittaa mitä tahansa tointa tai tapahtumaa, jonka voidaan kohtuudella katsoa olevan vaikutusvaltamme ulkopuolella, kuten esimerkiksi lakko, työsulku tai muu kolmannen tahon työtaistelutoimenpide, kansallislevottomuus, mellakka, maahanhyökkäys, terroristihyökkäys tai sen uhka, sota (julistettu tai julistamaton) tai sodan uhka tai sen valmistelu, tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, sortuma, epidemia tai muu luonnonkatastrofi tai häiriö yksityisessä tai yleisessä tietoliikenneverkossa tai este laiva-, lento-, maantie tai muun liikenteen käytössä.

  15.3 Mikäli sattuu vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma, joka vaikuttaa Sopimuksen mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen:

  • (a) otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin se on kohtuudella mahdollista; ja
  • (b) sopimuksesta seuraavien velvoitteidemme täytäntöönpanoa lykätään ja meihin sovellettavia määräaikoja pidennetään vaikutusvaltamme ulkopuolella olevan tapahtuman kestoa vastaavalla ajalla. Mikäli vaikutusvaltamme ulkopuolella oleva tapahtuma vaikuttaa Tuotteesi toimitukseen, järjestämme uuden toimituspäivämäärän, kun vaikutusvaltamme ulkopuolella olevan tapahtuman vaikutus lakkaa.

   

  > Takaisin ylös

  16. Meidän välinen viestintä

  16.1 Kun näissä Sopimusehdoissa käytetään termiä “kirjallisesti”, tarkoitetaan sillä myös sähköpostiviestiä.

  16.2 Mikäli olet kuluttaja:

  • (a) peruuttaaksesi Sopimuksen laillisen peruuttamisoikeutesi ja kohdan 8.1 mukaisesti, pyydämme ilmoittamaan meille peruuttamisesta  lähettämällä peruuttamisilmoituksen osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242 tai postitse lähettämällä meille ilmoituksen osoitteeseen: Dyson Finland Oy, Krogerus Attorneys Ltd, Unioninkatu 22, 00130 Helsingfors. Suosittelemme säilyttämään jäljennöksen peruuttamisilmoituksesta. Peruutuksesi on voimassa siitä päivästä lähtien, jona lähetit ilmoituksen meille sähköpostitse tai postitit ilmoituksen.   
  • (b) jos haluat ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti mistä tahansa muusta syystä, voit lähettää meille osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (puh 0800 07020).

  16.3 Mikäli meidän tarvitsee olla yhteydessä sinuun tai mikäli meidän täytyy lähettää sinulle jokin kirjallinen ilmoitus, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai tavallisen postin välityksellä käyttäen tilauksessasi antamiasi tietoja.

  16.4 Mikäli olet yritysasiakas:

  • (a) minkä tahansa tähän Sopimukseen liittyvän ilmoituksesi tai muun yhteydenottosi meihin sekä meidän ilmoituksemme tai yhteydenottomme sinuun tulee olla kirjallinen ja se tulee toimittaa henkilökohtaisesti, ensimmäisen luokan postin välityksellä tai muun seuraavan työpäivän aikana toimittavan posti- tai kuriiripalvelun kautta, sähköpostitse tai verkkosivujemme välityksellä.
  • (b) ilmoituksen tai muun yhteydenoton katsotaan vastaanotetun: jos ilmoitus toimitetaan henkilökohtaisesti, kun ilmoitus on jätetty viralliseen toimistoomme; jos ilmoitus on lähetetty ensimmäisen luokan postin välityksellä tai muun seuraavan työpäivän aikana toimittavan posti- tai kuriiripalvelun kautta, klo 9.00 toisena postituspäivää seuraavana työpäivänä; jos ilmoitus on lähetetty sähköpostitse, lähetyspäivää seuraavana työpäivänä; tai jos ilmoitus on lähetetty verkkosivujemme kautta, välittömästi.
  • (c) todistettaessa, että ilmoitus on toimitettu vastaanottajalle, on riittävää, että näytetään toteen että kirjeeseen on kirjattu oikea osoite, että kirjeeseen on laitettu postimerkki ja että se on jätetty postin kuljetettavaksi ja sähköpostin osalta, että sähköposti on lähetetty oikeaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen.
  • (d) tämän kohdan määräyksiä ei sovelleta annettaessa tiedoksi haastehakemusta tai muita oikeudellisia ilmoituksia tiedoksiannettaessa.

   

  > Takaisin ylös

  17. Muita tärkeitä ehtoja

  17.1 Voimme siirtää Sopimukseen liittyvät oikeutemme tai velvollisuutemme toiselle organisaatiolle, mutta tämä ei vaikuta sinun näistä Sopimusehdoista seuraaviin oikeuksiin tai velvollisuuksiin.

  17.2 Sinä voit siirtää näistä Sopimusehdoista seuraavat oikeudet tai velvollisuudet toiselle henkilölle vain, jos sovimme siitä kirjallisesti.

  17.3 Tämä Sopimus on sinun ja meidän välinen. Kellään muulla henkilöllä ei ole oikeutta toimeenpanna sen ehtoja.

  17.4 Kaikkia näiden Sopimusehtojen yksittäisiä ehtoja sovelletaan erikseen. Vaikka tuomioistuin tai viranomainen päättäisi, että jokin näihin Sopimusehtoihin sisältyvä ehto ei olisi laillinen tai toimeenpantavissa, kaikki muut ehdot säilyvät voimassa.

  17.5 Vaikka emme vaatisi, että täytät jonkun näihin Sopimusehtoihin liittyvän velvollisuutesi, tai vaikka emme toimeenpanisi oikeuksiamme sinua vastaan, tai jos lykkäämme niiden toimeenpanoa, ei se tarkoita että olisimme luopuneet oikeuksistamme sinua kohtaan eikä se tarkoita, että sinun ei tarvitsisi täyttää näistä Sopimusehdoista johtuvia velvollisuuksiasi. Mikäli luovumme jostain sinuun liittyvästä oikeudestamme, teemme sen ainoastaan kirjallisesti, eikä se tarkoita että luopuisimme jostain myöhemmästä sinuun liittyvästä oikeudestamme.

  17.6 Jos olet kuluttaja, pyydämme huomioimaan, että näihin Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Tämä tarkoittaa sitä, että Tuotteen ostamista verkkosivujemme kautta koskeva Sopimus sekä siihen liittyvä vaatimus tai riita ratkaistaan Suomen lain mukaan. Sinä ja me sovimme, että Suomen tuomioistuimilla on ei-yksinomainen toimivalta.

  17.7 Mikäli olet yritysasiakas, Sopimukseen ja siihen tai sen aiheeseen tai syntyyn (mukaan lukien ei-sopimusoikeudelliset riidat ja vaatimukset) liittyvään riitaan tai vaatimukseen sovelletaan Englannin ja Walesin lakia.

  17.8 Mikäli olet yritysasiakas, sovimme molemmat, että Englannin ja Walesin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista riita tai vaatimus, joka liittyy Sopimukseen tai sen aiheeseen tai syntyyn (mukaan lukien ei-sopimusoikeudelliset riidat ja vaatimukset).

   

  > Takaisin ylös

  18. Dysonin hintatakuu

  18.1 Dysonin hintatakuu

  Hintojamme tarkistetaan ja mukautetaan päivittäin. Voit olla varma, että fi.dyson.com tarjoaa parhaat hinnat. Jos löydät saman mallin, jota Stockmann, Verkkokauppa, Gigantti tai Lyko mainostavat edullisemmin 30 päivän kuluessa ostosta, hyvitämme erotuksen. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme WhatsAppin kautta.

  Tuotteen on oltava täysin saman mallinen ja värinen kuin osoitteessa fi.dyson.com ja tuotetta on oltava virallisen jälleenmyyjän varastossa. Ilmoitetusta hinnasta viralliselta suomalaiselta jälleenmyyjältä vaaditaan todiste. Alla viralliset jälleenmyyjät: Stockmann, Verkkokauppa, Gigantti ja Lyko.

  Hintatakuuta ei sovelleta, jos ostamasi tuote sisältyy sarjaan, jonka voi ostaa myös erikseen täydellä hinnalla. 

  Mainostetun tuotteen on oltava uusi ja alkuperäisessä pakkauksessa. Lupaus ei päde, jos tuote on kunnostettu, käytetty, vahingoittunut, palautettu, avoimessa pakkauksessa tai esittelytuote. Dysonin hintatakuu ei koske käsienkuivaimia, tarvikkeita tai varaosia.

  > Takaisin ylös

  Tietovaatimukset

  • AM06 12"

   Suurin virtausarvo
   22.2 m3/min F

   Tuulettiem syöttö
   26 W P

   Huoltoarvo
   0.85 (m3/min)/W SV

   Virrankulutus valmiustilassa
   <0.5 W Psb

   Tuulettimen äänenvoimakkuustaso
   58 db(A) Lwa

   Suurin ilmannopeus
   3.2 meters/sec C

   Based on IEC 60879

  • AM07

   Suurin virtausarvo
   30 m3/min F

   Tuulettiem syöttö
   56 W P

   Huoltoarvo
   0.54 (m3/min)/W SV

   Virrankulutus valmiustilassa
   <0.5 W Psb

   Tuulettimen äänenvoimakkuustaso
   64 db(A) Lwa

   Suurin ilmannopeus
   3 meters/sec C

   Based on IEC 60879

  • AM08

   Suurin virtausarvo
   36 m3/min F

   Tuulettiem syöttö
   60 W P

   Huoltoarvo
   0.6 (m3/min)/W SV

   Virrankulutus valmiustilassa
   <0.5 W Psb

   Tuulettimen äänenvoimakkuustaso
   67 db(A) Lwa

   Suurin ilmannopeus
   3 meters/sec C

   Based on IEC 60879

   

  Tiedot mallin (mallien) tunnistamiseksi, johon tiedot liittyvät COMMISSION REGULATION (EU) N: o 206/2012 Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2009/125 / EY täytäntöönpanosta ilmastointilaitteiden ja tuulettimien ekologista suunnittelua koskevien vaatimusten osalta.

   

  > Takaisin ylös