Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson CSYS -lattiavalaisin oleskelutilassa

Tutustu Dysonin valaisimiin

Muuta tilat tehokkaalla, tarkalla ja kestävällä LED-valaistuksella. Valitse Cu-Beam™ -riippuvalaisimien ja Solarcycle Morph ja Solarcycle-työvalasimien väliltä.

Dyson-valaistus on suunniteltu tukemaan hyvinvointia ja tehtävien suorittamista räätälöidyn optiikan ja Heat Pipe -teknologian avulla, joka suojaa valon laatua vuosikymmenten ajan.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Lightcycle Morph -monitoimivalaisin

Solarcycle Morph monitoiminen valaistus päivänvalon seurannalla ja laadukkaalla valonlähteellä, joka kestää seuraavat 60 vuotta.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Lightcycle -valaisin

Solarcycle-työvalaistus päivänvalon seurannalla ja laadukkaalla valonlähteellä, joka kestää seuraavat 60 vuotta.¹

 • 1 LEDien käyttöikä on laskettu L70-mittaukseen, joka on tehty standardin IEC 62717 mukaisesti, 8 tunnin arvioidulla päivittäisellä käyttöajalla. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
 • Usein kysytyt kysymykset

  Mikä valaisin on paras makuuhuoneeseen?

  Dyson Solarcycle -valaisimen avulla voit hallita ja räätälöidä makuuhuoneesi valaistusta. 

  Käytä Wake-up-tilaa luodaksesi luonnollisemman ympäristön heräämiseen asettamalla valaisimen syttymään ja kirkastumaan vähitellen aikaan, jolloin haluat herätä.  

  Tai käytä Relax-tilaa luodaksesi lämpimän, rentouttavan ja matalaintensiteettisen  värilämpötilan, joka on silti tarpeeksi kirkas lukemiseen.

  Voit räätälöidä valaisimen sopimaan mieltymyksiisi Dyson Link -sovelluksen avulla.

  Mikä valaisin on paras kotitoimistoon?

  Sekä Dyson Solarcycle -valaisin että Dyson Solarcycle Morph -työvalaisin on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista, korkealaatuista valoa, joka kestää vuosikymmeniä. Lisäksi niiden tarkka suorituskyky voi auttaa vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta ja suojelemaan silmiä häikäisyltä. Dyson Solarcycle  -työvalaisin voidaan asettaa säätymään automaattisesti ja sitä voidaan myös hallita Dyson Link  -sovelluksen avulla.

  Miten Dyson Solarcycle -valaisimen LED-valo toimii?

  Ilman kunnollista jäähdytystä LED-valot voivat ylikuumentua nopeasti aiheuttaen valon himmentymistä ja värjäytymistä. Dyson-valaisimissa on Heat Pipe -jäähdytysteknologia, jota käytetään myös satelliiteissa. Tyhjiösuljettu kupariputki vetää lämmön pois LEDeistä suojellen valon laatua 60 vuoden ajan.¹ 

  Heat Pipe -teknologian avulla Dyson-työvalaisimet pystyvät käyttämään korkeatehoista, suoraan alustaan liimattua LED-sirua valonlähteenä, ja linssi mahdollistaa erinomaisen yhtenäisyyden ja varjostuksen laadun.


   
  ¹ LEDin käyttöiän arvio perustuu IEC 62717:n mukaiseen L70-mittaukseen, jossa arvioitu päivittäinen käyttöaika on 8 tuntia.

LED-valaistus, joka kestää 60 vuotta¹

Dysonin valaisimien valon laatu on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Sinun ei siis tarvitse koskaan vaihtaa lamppua. LED-valot voivat ylikuumentua, mikä johtaa värjäytymiseen tai haalistumiseen. Lamppujen suojaamiseksi kaikissa Dyson-valaisimissa käytetään ainutlaatuista lämmönsiirtoteknologiaa. Jäähdytysteknologia perustuu muutamaan vesipisaraan tyhjötiiviissä kupariputkessa. Kupariputken sisällä oleva vesi johtaa lämpöä pois LED-valoista, mikä takaa kirkkauden ja valon laadun 60 vuoden ajan¹. Tämän prosessin ansiosta valaistuksen väriä ja kirkkautta voidaan muuttaa ja säätää luotettavasti. Lisäksi saat valaistuksen, jossa valoa tai virtaa ei mene hukkaan.

Jäljittelee älykkäästi päivänvaloa

Vietämme lähes 90% ajastamme sisätiloissa, joten on äärimmäisen tärkeää, että ympärillämme on oikeanlainen valaistus kellonajasta riippumatta. Dysonin LED-valaisimissa Solarcycle ja Solarcycle Morph on käytetty teknologiaa, joka jäljittelee ympäröivää päivänvaloa. Valaisimet muuttuvat ja säätävät valaistusta automaattisesti kellonajan ja valon mukaan. Ne luovat täydelliset olosuhteet silmillesi ja hyvinvoinnillesi.

Taustalla oleva teknologia on Dysonin päivänvaloalgoritmi. Kehitimme algoritmin, joka ohjautuu ajan, päivämäärän ja GPS:n mukaan, sillä päivänvalo muuttuu ja vaihtelee eri puolilla maailmaa. Päivänvaloalgoritmi laskee värilämpötilan ja kirkkauden, ja anturi jäljittelee ympäröivää valoa ylläpitääkseen jatkuvasti oikean kirkkauden.

Valaistus kotitoimistolle

Hyvä valaistus työpöydän ääressä tai työpaikalla on välttämätöntä, jotta voit työskennellä tehokkaasti. Huonolla työvalaistuksella voi olla haitallisia vaikutuksia silmille ja terveydelle. Huolehdi itsestäsi ja valitse oikeanlainen valaistus kotitoimistollesi. Dysonin LED-valaisimet on erityisesti suunniteltu työn ja opiskelun edistämiseen. Solarcycle- ja ​​Solarcycle Morph -valaisimet säätävät värilämpötilan päivänvalon mukaan ja luovat siten paremman työympäristön. Voit luoda henkilökohtaisen valaistuksen tehtävän mukaan yhdistämällä valaisimet Dyson Link -sovellukseen. Valittavanasi on myös useita ennalta-asetettuja valaistustiloja:

 • Tarkkuustila
 • Boost-tila
 • Lukutila
 • Rentoutustila

Monipuolista valaistusta

Luo haluamasi tunnelma tai valaistus. Dyson-valaisimet antavat sinulle vapauden ja mahdollisuuden muuttaa valaistusta huoneen tunnelman ja käyttötarkoituksen mukaan. Solarcycle-LED-valaisimessamme on 3 Axis Glide™ -liiketeknologia, minkä ansiosta voit ohjata valaisinta haluamallasi tavalla – pystysuunnassa, vaakasuunnassa ja 360°.

Solarcycle Morph -valaisimella voit säätää varren kulmaa haluamallasi tavalla. LED-valaisimessa on myös magneettinen telakointi, joka luo rauhoittavan hehkun ja tunnelman. Myös Cu-Beam-riippuvalaisimella voit hallita valaistuksen hajontaa, himmennystä ja suuntaa.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä