Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson CSYS -lattiavalaisin oleskelutilassa

Tutustu Dysonin valaisimiin

Muuta tilat tehokkaalla, tarkalla ja kestävällä LED-valaistuksella. Valitse Cu-Beam™ -riippuvalaisimien ja Lightcycle Morph™ ja Lightcycle™ -työvalasimien väliltä.

Dyson-valaistus on suunniteltu tukemaan hyvinvointia ja tehtävien suorittamista räätälöidyn optiikan ja Heat Pipe -teknologian avulla, joka suojaa valon laatua vuosikymmenten ajan.¹

dyson lightcyle morph
Multiple Dyson Lightcycle Morph lights being used for different uses

Monitoiminen valaistus päivänvalon seurannalla ja laadukkaalla valonlähteellä, joka kestää seuraavat 60 vuotta.¹

dyson lightcyle morph
Multiple Dyson Lightcycle Morph lights being used for different uses

Työvalaistus päivänvalon seurannalla ja laadukkaalla valonlähteellä, joka kestää seuraavat 60 vuotta.¹

dyson cu beam motif
Cu-beam suspended lighting illuminating an office

Joustavaa, voimakasta ja ripustettavaa valaistusta. Juuri siellä, missä yrityksesi tarvitsee sitä.

 • 1 LEDien käyttöikä on laskettu L70-mittaukseen, joka on tehty standardin IEC 62717 mukaisesti, 8 tunnin arvioidulla päivittäisellä käyttöajalla. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
 • Usein kysytyt kysymykset

  Mikä valaisin on paras makuuhuoneeseen?

  Dyson Lightcycle -valaisimen avulla voit hallita ja räätälöidä makuuhuoneesi valaistusta. 

  Käytä Wake-up-tilaa luodaksesi luonnollisemman ympäristön heräämiseen asettamalla valaisimen syttymään ja kirkastumaan vähitellen aikaan, jolloin haluat herätä.  

  Tai käytä Relax-tilaa luodaksesi lämpimän, rentouttavan ja matalaintensiteettisen  värilämpötilan, joka on silti tarpeeksi kirkas lukemiseen.

  Voit räätälöidä valaisimen sopimaan mieltymyksiisi Dyson Link -sovelluksen avulla.

  Mikä valaisin on paras kotitoimistoon?

  Sekä Dyson Lightcycle -valaisin että Dyson Lightcycle Morph -työvalaisin on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoista, korkealaatuista valoa, joka kestää vuosikymmeniä. Lisäksi niiden tarkka suorituskyky voi auttaa vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta ja suojelemaan silmiä häikäisyltä. Dyson Lightcycle -työvalaisin voidaan asettaa säätymään automaattisesti ja sitä voidaan myös hallita Dyson Link  -sovelluksen avulla.

  Miten Dyson Lighcycle -valaisimen LED-valo toimii?

  Ilman kunnollista jäähdytystä LED-valot voivat ylikuumentua nopeasti aiheuttaen valon himmentymistä ja värjäytymistä. Dyson-valaisimissa on Heat Pipe -jäähdytysteknologia, jota käytetään myös satelliiteissa. Tyhjiösuljettu kupariputki vetää lämmön pois LEDeistä suojellen valon laatua 60 vuoden ajan.¹ 

  Heat Pipe -teknologian avulla Dyson-työvalaisimet pystyvät käyttämään korkeatehoista, suoraan alustaan liimattua LED-sirua valonlähteenä, ja linssi mahdollistaa erinomaisen yhtenäisyyden ja varjostuksen laadun.


   
  ¹ LEDin käyttöiän arvio perustuu IEC 62717:n mukaiseen L70-mittaukseen, jossa arvioitu päivittäinen käyttöaika on 8 tuntia.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.