Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Yleiskuva hero image alt text

Dyson-hiustenhoito

Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteiden valikoimaan. Kiharra, tee laineita, suorista ja kuivaa hiukset ilman liiallista lämpöä suojaten hiukset vaurioilta. Dysonin hellävaraisen ja tehokkaan hiustenhoitotekniikan ja tarvikkeiden avulla voit muotoilla hiukset juuri haluamallasi tavalla.

Kirkkaan vaaleanpunaisen ja sinisen värinen ilmavirta-animaatio liikkuu laitteen poikkileikkauksen läpi.

Uusinta teknologiaa

Ilmavirran uusi suunta

Uusin innovaatiomme hiustenhoidon alalla.

Tulossa pian.

 • 1 Lämpövauriot on mitattu hiusten lujuudella, identtistä hiustyyliä luodessa. Testattu taipuisilla levyillä vs. kovat perinteiset levyt.

Dyson Supersonic logo
Model using Dyson Supersonic™

Uusinta teknologiaa

Nopeaa kuivausta.
Ilman liiallista lämpöä.
Nyt uudella Flyaway-lisäosalla.

Viisi lisäosaa hiustesi muotoiluun omalla tavallasi.

Three models each holding a Dyson Airwrap multi-styler. One model with the Coanda smoothing dryer attachment, one with the Firm smoothing brush and 30mm long barrel.

Erottuvat värit. Vain Dysonilta.

Limited edition Vinca blue ja Rosé -multi-styler nyt saatavilla.

 • Dyson hair care range

  Dyson-hiustenhoidon teknologiaan

  Kiharra, tee laineita, suorista ja kuivaa hiukset ilman liiallista lämpöä suojaten hiukset vaurioilta.

   The selection of Dyson professional hair care machines

  Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteisiin, jotka on suunniteltu kampaamoille ja stylisteille

  Hiustiede

  Tiede hiusten takana

Mikä Dysonin hiustenhoitoteknologia on oikea minulle?

Riippumatta siitä, haluatko nopean tavan kuivata hiuksesi, suoristaa hiuksia ilman johtoa tai saada ammattimaisen föönauksen kotona, kaikki Dysonin hiustenhoitoteknologia on suunniteltu suojelemaan hiustesi terveyttä.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaite käyttää ainutlaatuisesti suunniteltuja lisäosia muotoilemaan hiuksesi ilmalla ilman liiallista kuumuutta ja auttamaan sinua kihartamaan, tekemään laineita tai suoristamaan hiuksesi kotona.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu kuivaamaan hiuksesi nopeasti. Sen lisäosat on erityisesti suunniteltuja korostamaan luontaista hiustyyppiäsi, auttamaan tarkasta muotoilussa tai valmistelemaan hiukset muotoilua varten.   

Dyson Corrale™ -suoristusrauta on suunniteltu mahdollistamaan hiusten muotoilu ja suoristus johdottomasti, mikä on mahtavaa muotoiluun, kun olet liikkeellä. Joustavat levyt auttavat lisäämään hallittavuutta ja mahdollistavat saman tyylin luomisen vähemmällä kuumuudella.

Onko Dysonin hiustenhoitoteknologia turvallista hiuksille?

Vuosien tutkimustyö hiustieteen parissa on saanut meidät suunnittelemaan kaiken hiustenhoitoteknologiamme siten, että se auttaa suojelemaan hiustesi terveyttä ilman, että suorituskyvystä joudutaan tinkimään

Onko Dyson Airwrap ™ -muotoilulaite vai Dyson Supersonic ™ -hiustenkuivaaja parempi minulle?

Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteessa on erikoissuunnitellut lisäosat kihartamaan, tekemään laineita, tuuhentamaan ja suoristamaan hiuksia ilman avulla. Saat luotua haluamasi viimeistellyn tyylin, kotonasi.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu nopeaan kuivaamiseen ja sen lisäosat auttavat korostamaan hiustesi luonnollista rakennetta, luomaan tarkkoja ja hallittuja tyylejä tai valmistelemaan hiuksesi muotoilua varten. Sen avulla voit luoda täsmälleen haluamasi hiustyylin.

Sekä Dyson Airwrap™ -muotoilulaite että Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu auttamaan sinua suojelemaan hiuksiasi äärimmäisen kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä