Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Yleiskuva hero image alt text

Dyson-hiustenhoito

Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteiden valikoimaan. Kiharra, tee laineita, suorista ja kuivaa hiukset ilman liiallista lämpöä suojaten hiukset vaurioilta. Dysonin hellävaraisen ja tehokkaan hiustenhoitotekniikan ja tarvikkeiden avulla voit muotoilla hiukset juuri haluamallasi tavalla.

Tutustu Dyson-hiustenhoidon teknologiaan

 • Dyson Airwrap™ -muotoilulaite

  Päivitä muotoilulaitteesi uudelleen suunnitelluilla Dyson-muotoilutarvikkeilla, jotka kihartavat, muotoilevat, silottavat sekä piilottavat pörröiset ja sähköiset hiukset eri hiustyypeillä.

 • Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja

  Nopeaa kuivaamista. Ilman liiallista kuumuutta. Suunniteltu erilaisille hiustyypeille.

 • Dyson Corrale™ -suoristusrauta

  Paranneltua muotoilua. Puolet vähemmän vaurioita.¹ Käytä johdolla tai ilman.

 • 1 Lämpövauriot on mitattu hiusten lujuudella, identtistä hiustyyliä luodessa. Testattu taipuisilla levyillä vs. kovat perinteiset levyt.

Dyson Supersonic logo
Model using Dyson Supersonic™

Uusinta teknologiaa

Nopeaa kuivausta.
Ilman liiallista lämpöä.
Nyt uudella Flyaway-lisäosalla.

Viisi lisäosaa hiustesi muotoiluun omalla tavallasi.

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Suoraan Dysonilta

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ -suoristusrauta Violetti/Musta

Kuinka luot täydellisen tyylin

Katso, miten saat kaiken irti Dyson-teknologiastasi. Lue, miten voit luoda rakastamiasi tyylejä käyttämällä kaikkia muotoilutarvikkeita, joko yksittäin tai yhdistellen.

 • Dyson Airwrap™ -muotoilulaite

  Sileä kihara
  Sileä kampaus korealaishenkisillä kiharoilla. Käyttäen Round volumising -harjaa ja Coanda smoothing -kuivausosaa.

 • Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja

  Tuuheat, sileät hiukset
  Luo tuuhea, sileä tyyli Smoozing nozzle -lisäosan avulla – tuuheutta juuriin ja taivutetut latvat.

 • Dyson Corrale™ -suoristusrauta

  Sileä ja tyylikäs tyyli
  Vinkkejä hienostuneen, sileän tyylin luomiseen hiustyypistä riippumatta.

Tutustu Dyson-muotoilulaitteiden lisäosiin

 • The selection of Dyson professional hair care machines

  Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteisiin, jotka on suunniteltu kampaamoille ja stylisteille

  Hiustiede

  Tiede hiusten takana

Dyson vie hiustenhoidon uudelle tasolle

Teknologian ja tieteellisen lähestymistavan kautta pyrimme aina kehittämään uusia innovatiivisia laitteita, jotka ovat parempia kuin markkinoilla olevat tuotteet. Hiustenhoito ei ole poikkeus. Vallankumouksellinen hiustenkuivaajamme, Dyson Supersonic ™, kehitettiin neljässä vuodessa. Tähän tarvittiin 103 insinööriä, tutkijaa ja hiusmuotoilijaa. Hiustenkuivain on vienyt hiustenhoidon täysin uudelle tasolle.

Dyson-hiustenkuivain – tasapainoa ja käyttömukavuutta

Hiustenkuivain on näyttänyt samalta 60-luvulta lähtien. Dyson Supersonic™ -kuivaimen julkaisemisen myötä se on valmistettu ensimmäistä kertaa niin, että moottori on kahvassa pään sijaan. Tämä parantaa tasapainoa ja lisää käyttömukavuutta. Lisäksi hiustenkuivaimessa on edistyksellinen heat-control-teknologia, joka varmistaa, että lämpö ei koskaan ylitä 150°C. Näin hiusten rakenne säilyy ennallaan.

Dyson-kiharrin voimakkaalla ilmavirralla

Hiustenhoitotuotteiden valikoimastamme löytyy myös Dyson Airwrap™ -muotoilulaite, joka kihartaa hiukset ja tekee laineita ilman polttavaa kuumuutta. Korkea paine, voimakas ilmavirta ja kaareva pinta luovat edellytykset Coanda-ilmiölle, joka vetää ja kietoo hiukset rullan ympärille kihartaen ne ilman polttavia lämpötiloja.

Uraauurtavaa hiustenhoitoa suoristusrautamme avulla

Corrale™ on hiustenhoidon kategoriaan kuuluva Dysonin suoristusrauta ja muiden muotoiluvälineidemme tapaan sekin on kehitetty muotoilemaan hiukset ilman äärimmäistä lämpöä. Ainutlaatuiset, joustavat levyt muotoutuvat hiusten ympärille luodakseen sinulle haluamasi kampauksen ilman tarpeettomia vaurioita. Edistyksellinen hiustenhoidon kategoriaan kuuluva tuote, jonka uraauurtava Dyson-teknologia vähentää alhaisemman lämmön avulla hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä, lopputuloksesta tinkimättä.

Mikä Dysonin hiustenhoitoteknologia on oikea minulle?

Riippumatta siitä, haluatko nopean tavan kuivata hiuksesi, suoristaa hiuksia ilman johtoa tai saada ammattimaisen föönauksen kotona, kaikki Dysonin hiustenhoitoteknologia on suunniteltu suojelemaan hiustesi terveyttä.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaite käyttää ainutlaatuisesti suunniteltuja lisäosia muotoilemaan hiuksesi ilmalla ilman liiallista kuumuutta ja auttamaan sinua kihartamaan, tekemään laineita tai suoristamaan hiuksesi kotona.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu kuivaamaan hiuksesi nopeasti. Sen lisäosat on erityisesti suunniteltuja korostamaan luontaista hiustyyppiäsi, auttamaan tarkasta muotoilussa tai valmistelemaan hiukset muotoilua varten.   

Dyson Corrale™ -suoristusrauta on suunniteltu mahdollistamaan hiusten muotoilu ja suoristus johdottomasti, mikä on mahtavaa muotoiluun, kun olet liikkeellä. Joustavat levyt auttavat lisäämään hallittavuutta ja mahdollistavat saman tyylin luomisen vähemmällä kuumuudella.

Onko Dysonin hiustenhoitoteknologia turvallista hiuksille?

Vuosien tutkimustyö hiustieteen parissa on saanut meidät suunnittelemaan kaiken hiustenhoitoteknologiamme siten, että se auttaa suojelemaan hiustesi terveyttä ilman, että suorituskyvystä joudutaan tinkimään

Onko Dyson Airwrap ™ -muotoilulaite vai Dyson Supersonic ™ -hiustenkuivaaja parempi minulle?

Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteessa on erikoissuunnitellut lisäosat kihartamaan, tekemään laineita, tuuhentamaan ja suoristamaan hiuksia ilman avulla. Saat luotua haluamasi viimeistellyn tyylin, kotonasi.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu nopeaan kuivaamiseen ja sen lisäosat auttavat korostamaan hiustesi luonnollista rakennetta, luomaan tarkkoja ja hallittuja tyylejä tai valmistelemaan hiuksesi muotoilua varten. Sen avulla voit luoda täsmälleen haluamasi hiustyylin.

Sekä Dyson Airwrap™ -muotoilulaite että Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu auttamaan sinua suojelemaan hiuksiasi äärimmäisen kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä