Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Yleiskuva hero image alt text

Dyson-hiustenhoito

Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteiden valikoimaan. Kiharra, tee laineita, suorista ja kuivaa hiukset ilman liiallista lämpöä suojaten hiukset vaurioilta. Dysonin hellävaraisen ja tehokkaan hiustenhoitotekniikan ja tarvikkeiden avulla voit muotoilla hiukset juuri haluamallasi tavalla.

Tutustu Dyson-hiustenhoidon teknologiaan

  • Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja

    Nopeaa kuivaamista. Ilman liiallista kuumuutta. Suunniteltu erilaisille hiustyypeille.

  • 1 Lämpövauriot on mitattu hiusten lujuudella, identtistä hiustyyliä luodessa. Testattu taipuisilla levyillä vs. kovat perinteiset levyt.

Tutustu Dyson-muotoilulaitteiden lisäosiin

  •  The selection of Dyson professional hair care machines

    Tutustu Dysonin hiustenhoitolaitteisiin, jotka on suunniteltu kampaamoille ja stylisteille

Dyson vie hiustenhoidon uudelle tasolle

Teknologian ja tieteellisen lähestymistavan kautta pyrimme aina kehittämään uusia innovatiivisia laitteita, jotka ovat parempia kuin markkinoilla olevat tuotteet. Hiustenhoito ei ole poikkeus. Vallankumouksellinen hiustenkuivaajamme, Dyson Supersonic ™, kehitettiin neljässä vuodessa. Tähän tarvittiin 103 insinööriä, tutkijaa ja hiusmuotoilijaa. Hiustenkuivain on vienyt hiustenhoidon täysin uudelle tasolle.

Dyson-hiustenkuivain – tasapainoa ja käyttömukavuutta

Hiustenkuivain on näyttänyt samalta 60-luvulta lähtien. Dyson Supersonic™ -kuivaimen julkaisemisen myötä se on valmistettu ensimmäistä kertaa niin, että moottori on kahvassa pään sijaan. Tämä parantaa tasapainoa ja lisää käyttömukavuutta. Lisäksi hiustenkuivaimessa on edistyksellinen heat-control-teknologia, joka varmistaa, että lämpö ei koskaan ylitä 150°C. Näin hiusten rakenne säilyy ennallaan.

Dyson-kiharrin voimakkaalla ilmavirralla

Hiustenhoitotuotteiden valikoimastamme löytyy myös Dyson Airwrap™ -muotoilulaite, joka kihartaa hiukset ja tekee laineita ilman polttavaa kuumuutta. Korkea paine, voimakas ilmavirta ja kaareva pinta luovat edellytykset Coanda-ilmiölle, joka vetää ja kietoo hiukset rullan ympärille kihartaen ne ilman polttavia lämpötiloja.

Uraauurtavaa hiustenhoitoa suoristusrautamme avulla

Corrale™ on hiustenhoidon kategoriaan kuuluva Dysonin suoristusrauta ja muiden muotoiluvälineidemme tapaan sekin on kehitetty muotoilemaan hiukset ilman äärimmäistä lämpöä. Ainutlaatuiset, joustavat levyt muotoutuvat hiusten ympärille luodakseen sinulle haluamasi kampauksen ilman tarpeettomia vaurioita. Edistyksellinen hiustenhoidon kategoriaan kuuluva tuote, jonka uraauurtava Dyson-teknologia vähentää alhaisemman lämmön avulla hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä, lopputuloksesta tinkimättä.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä