Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

Mikä Dysonin hiustenhoitoteknologia on oikea minulle?

Riippumatta siitä, haluatko nopean tavan kuivata hiuksesi, suoristaa hiuksia ilman johtoa tai saada ammattimaisen föönauksen kotona, kaikki Dysonin hiustenhoitoteknologia on suunniteltu suojelemaan hiustesi terveyttä.

Dyson Airwrap™ -muotoilulaite käyttää ainutlaatuisesti suunniteltuja lisäosia muotoilemaan hiuksesi ilmalla ilman liiallista kuumuutta ja auttamaan sinua kihartamaan, tekemään laineita tai suoristamaan hiuksesi kotona.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu kuivaamaan hiuksesi nopeasti. Sen lisäosat on erityisesti suunniteltuja korostamaan luontaista hiustyyppiäsi, auttamaan tarkasta muotoilussa tai valmistelemaan hiukset muotoilua varten.   

Dyson Corrale™ -suoristusrauta on suunniteltu mahdollistamaan hiusten muotoilu ja suoristus johdottomasti, mikä on mahtavaa muotoiluun, kun olet liikkeellä. Joustavat levyt auttavat lisäämään hallittavuutta ja mahdollistavat saman tyylin luomisen vähemmällä kuumuudella.

Onko Dysonin hiustenhoitoteknologia turvallista hiuksille?

Vuosien tutkimustyö hiustieteen parissa on saanut meidät suunnittelemaan kaiken hiustenhoitoteknologiamme siten, että se auttaa suojelemaan hiustesi terveyttä ilman, että suorituskyvystä joudutaan tinkimään

Onko Dyson Airwrap ™ -muotoilulaite vai Dyson Supersonic ™ -hiustenkuivaaja parempi minulle?

Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteessa on erikoissuunnitellut lisäosat kihartamaan, tekemään laineita, tuuhentamaan ja suoristamaan hiuksia ilman avulla. Saat luotua haluamasi viimeistellyn tyylin, kotonasi.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu nopeaan kuivaamiseen ja sen lisäosat auttavat korostamaan hiustesi luonnollista rakennetta, luomaan tarkkoja ja hallittuja tyylejä tai valmistelemaan hiuksesi muotoilua varten. Sen avulla voit luoda täsmälleen haluamasi hiustyylin.

Sekä Dyson Airwrap™ -muotoilulaite että Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on suunniteltu auttamaan sinua suojelemaan hiuksiasi äärimmäisen kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.