Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dysonin tuulettimet ja lämmittimet

Dysonin tuulettimet ja lämmittimet

Dysonin tuulettimet ja lämmittävät tuulettimet tarjoavat nopean lämmityksen ja viilentävän ilmavirran. Edistynyt Air Multiplier™ -teknologia vähentää turbulenssia huomattavasti, minkä ansiosta Dysonin tuulettimet ovat nyt jopa 75 % edeltäjiään hiljaisempia¹. Tutustu laajaan lattia- ja pöytämallisten tuulettimien ja lämmittävien tuulettimien valikoimaamme.

Dyson Purifier Hot+Cool™ ilmanpuhdistin/tuuletin/lämmitin

3-in-1: ilmanpuhdistin, tuuletin ja lämmitin. Puhdistaa koko huoneen.³ Lämmittää ja viilentää.

Sieppaa kaasut, epäpuhtaudet ja allergeenit. Tunnistaa ilmanlaadun automaattisesti ja näyttää sen näytöllä reaaliaikaisesti.

Yhdistyy Dyson Link -sovellukseen. Suurempiin tiloihin.

Pakkauksen sisältö

Näytä kaikki Piilota Saat lisätietoja napsauttamalla
 • Suodatin

 • Kaukosäädin

  Muotoiltu kaarevaksi ja magnetisoitu kätevään säilyttämiseen laitteessa.

Tällä hetkellä loppunut varastosta
  699 €
  Lisätietoja

  Dyson Cool™ Tower Lattiatuuletin

  Viilentävä tuuletin.

  Lavaton pystytuuletin voimakkaasti viilentävää ilmavirtaa varten.

   349 €
   Lisätietoja

   Dyson Pure Cool™ Link Tower ilmanpuhdistin/tuuletin

   2-in-1: ilmanpuhdistin ja tuuletin.

   Tunnistaa automaattisesti ja sieppaa allergeenit, epäpuhtaudet ja kaasut. Näyttää ilmanlaadun reaaliajassa Dyson Link -sovelluksessa.

   Puhdistaa ilmaa samalla, kun se viilentää sinua.

   Sisältää 1 lisäosaa ja tarviketta

   Näytä kaikki Piilota Saat lisätietoja napsauttamalla

   Kaukosäädin

   Muotoiltu kaarevaksi ja magnetisoitu kätevään säilyttämiseen laitteessa.

    Oli 449 €
    399 €
    Säästä 50 €
    Lisätietoja

    Viilentävät tuulettimet kotiisi

    Tarjoamme laajan valikoiman tuulettimia, jotka varmistavat viilennetyn ilman leviämisen huoneeseen. Ainutlaatuisen Dyson-teknologian ansiosta viilennetty ilma leviää huoneeseen nopeasti ja voit nauttia miellyttävistä sisätiloista kuumina kesäpäivinä niin makuuhuoneessa kuin työhuoneessakin.

    Lämmittävät tuulettimet huoneen tehokkaaseen lämmitykseen

    Termostaatilla varustettu lämmittävä tuulettimemme mittaa huoneen lämpötilaa, varmistaen huoneilman saavuttavan halutun tavoitelämpötilan ja ylläpitäen sitä. Tämä on sekä energiatehokasta että älykästä. Dysonin lämmittävä tuuletin sammuu kaatuessaan automaattisesti, eikä siinä ole näkyviä lämmityselementtejä, jotka voisivat polttaa siihen kosketettaessa. Lisäksi tuuletin säilyttää lämpötilan pölyn polttopisteen alapuolella, mikä ansiosta vältyt häiritseviltä hajuilta.

    Hiljaiset tuulettimet, jotka eivät häiritse yöunia

    Jotkut tuulettimet ovat hiljaisia, mutta teholtaan heikkoja. Toiset taas ovat tehokkaita, mutta äänekkäitä. Dysonin tuulettimet ovat sekä hiljaisia ​​että tehokkaita. Suunnittelijamme ovat onnistuneet vähentämään koko laitteen turbulenssia ohjaamalla ilmavirran tehokkaammalla tavalla. Tuulettimissa ei ole lapoja, mikä minimoi niiden melutason ja tekee niistä myös turvallisia lapsille. Lisäksi moottorin tuottamaa melua ja värähtelyjä on saatu vähennettyä huomattavasti eristyksen avulla.

    Air Multiplier™ -teknologian ansiosta tuulettimemme ovat jopa 75 % hiljaisempia ja ne käyttävät jopa 40 % vähemmän sähköä, tarjoten kuitenkin samalla tehokkaan ilmavirran. Sijoita tuuletin makuuhuoneeseen kuumina kesäöinä ja varmistat paremmat yöunet.

    3-in-1 – Tuuletin, lämmittävä tuuletin ja ilmanpuhdistin yhdessä tuotteessa

    Etsitkö tuuletinta, joka voi sekä puhdistaa huoneilmaa että viilentää ja lämmittää sitä? Dyson Pure Hot + Cool™ on ilmanpuhdistin + lämmittävä tuuletin, joka voi myös viilentää oloasi kuumina kesäpäivinä. Sen hankkimalla saat 3 tuotetta kerralla! Nauti tuulettimen lämmittävistä, viilentävistä ja ilmaa puhdistavista ominaisuuksista ja ohjaa sitä joko Dyson Link -sovelluksen tai kaukosäätimen avulla. Tutustu koko ilmanpuhdistinten + tuuletinten valikoimaamme täällä.

    Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä

    • 1 Aiempaan laitesukupolveen verrattuna.