Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Lemmikki nukkumassa lemmikkieläimen karvojen peittämällä sohvalla

Tiede on lempiaiheemme

Dysonin mikrobiologit tutkivat, miten lika, lemmikkieläinten hilse ja muut hiukkaset voivat levitä lemmikkieläinten karvojen mukana – sillä se auttaa heitä löytämään parempia tapoja vangita ja hallita niitä.

Nainen siivoaa kotona Dysonin avulla

Suunniteltu lemmikkikoteihin – karvaongelmien ratkaisemiseksi

Valaiseva suulake puhdistaa kovaa lattiapintaa

Paljastaa

Laser paljastaa näkymättömän pölyn ja vaikeasti havaittavat lemmikkien karvat. Valaiseva suulake tekee näkymättömän pölyn näkyväksi kovilla lattiapinnoilla – joten sinulta ei jää näkemättä mitään.

Video Dysonin tutkijoista ja lemmikkieläinten karvoista

Tutustu Pet Groom -työkaluun

Dyson Motorbar™ cleaner head cleaning across a hard floor and a carpet

Vangitsee tehokkaasti

Irrottaa karvat automaattisesti suulakkeesta. Tehokas Dyson-imu poistaa pölyn, lian ja lemmikkieläinten karvat.

Dysonin mikrobiologit tutkivat mikroskooppisia hiukkasia

Lemmikit karistavat muutakin kuin vain karvoja

Nærbillede af en Dyson filterenhed for en ledningsfri støvsuger

Vangitsee

Dysonin edistyksellinen suodatus vangitsee 99,99 % mikroskooppisista hiukkasista, jotka ovat niinkin pieniä kuin 0,3 mikronia. Uusimpien HEPA-pölynimuriemme suodatustehokkuus on 99,97 % jopa 0,1 mikronin² kokoisille hiukkasille.

Lemmikkieläimen turkinhoito Pet groom -suulakkeella

Pet groom -suulake

Sopii lemmikeille, joiden karvat ovat keskimittaisia tai pitkiä. Pet groom -suulake imee irtonaiset karvat suoraan roskasäiliöön – jotta ne eivät putoa kotiisi.

  • Hair screw tool sucking up hair from pet bed

    Hair screw -suulake

    Suunniteltu johdottomille Dyson-pölynimureille. Kartiomainen harjasosa irrottaa pitkät hiukset ja lemmikkieläinten karvat lemmikkien pedeistä, autonistuimista ja portaista. Nopeasti.

  • Tangle-free turbine tool cleaning pet hair on sofa next to pet

    Lemmikkieläin-suulake

    Vangitsee irtonaiset karvat ja hilseen lemmikkiä harjatessasi. Joustavat harjakset itsepuhdistuvat hetkessä.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on lemmikkejä. Kuinka usein minun pitäisi imuroida?

Lemmikkikodeissa on imuroitava useammin. Lemmikkien tassut tuovat likaa sisälle ulkoa. Ja lemmikkisi mukana karvat ja hilse karisevat sinne, missä lemmikkisi kotona liikkuukaan. Dyson suosittelee lattioiden, lemmikkien petien ja verhoilun imuroimista yhdestä neljään kertaan viikossa. Useammin, jos sinulla on useita lemmikkejä. 

Mikä Dysonin pölynimureista soveltuu parhaiten koirankarvoille?

Dyson-pölynimurit on suunniteltu vangitsemaan ja hallitsemaan kodin likaa ja lemmikkien karvoja – jopa mikroskooppista lemmikeistä karisevaa hilsettä, jota et voi nähdä. 

Dysonin johdottomiin pölynimureihin sopiva, karvoja irrottava uusi Motorbar™-suulake on suunniteltu imemään lemmikkien karvat. Ja karvanpoistosiivekkeet poistavat automaattisesti harjasosaan kietoutuneet karvat siivotessasi. 

Saatavana myös Dyson V15™-, V12 Detect Slim™-, Cyclone V10™- ja V8 Slim™ -pölynimureihin. Hair screw -suulakkeessa on harjasosa, joka poistaa karvat nopeasti lemmikkien pedeistä, auton istuimista, sohvista ja portaista.

Mikä Dyson-imuri on paras allergioihin ja lemmikkieläimille?

Dysonin tutkijat tutkivat, miten pölyhiukkaset siirtyvät pinnoilta toisille. Autamme kehittämään uraauurtavaa teknologiaa, joka syväpuhdistaa hienojakoisen pölyn ja allergeenit, kuten lemmikkieläinten hilseen.

Testattu ja lemmikkikoteihin suunniteltu Dyson Outsize™ -pölynimuri luo tehokkaan imuvoiman, joka imee syvältä ja poistaa lian ja lemmikkien karvat kaikista matoista. 

Johdottomassa Dyson V15 Detect™ -pölynimurissa on Dysonin edistyksellisin suodatus, jonka lisäksi siinä on moottorin HEPA-jälkisuodatin, joka vangitsee jopa 0,1 mikronin kokoiset hiukkaset – eli lemmikkieläinten hilsettäkin pienemmät. Auttaa säilyttämään hygieenisemmän ympäristön.

Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä