Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on lemmikkejä. Kuinka usein minun pitäisi imuroida?

Lemmikkikodeissa on imuroitava useammin. Lemmikkien tassut tuovat likaa sisälle ulkoa. Ja lemmikkisi mukana karvat ja hilse karisevat sinne, missä lemmikkisi kotona liikkuukaan. Dyson suosittelee lattioiden, lemmikkien petien ja verhoilun imuroimista yhdestä neljään kertaan viikossa. Useammin, jos sinulla on useita lemmikkejä. 

Mikä Dysonin pölynimureista soveltuu parhaiten koirankarvoille?

Dyson-pölynimurit on suunniteltu vangitsemaan ja hallitsemaan kodin likaa ja lemmikkien karvoja – jopa mikroskooppista lemmikeistä karisevaa hilsettä, jota et voi nähdä. 

Dysonin johdottomiin pölynimureihin sopiva, karvoja irrottava uusi Motorbar™-suulake on suunniteltu imemään lemmikkien karvat. Ja karvanpoistosiivekkeet poistavat automaattisesti harjasosaan kietoutuneet karvat siivotessasi. 

Saatavana myös Dyson V15™-, V12 Detect Slim™-, Cyclone V10™- ja V8 Slim™ -pölynimureihin. Hair screw -suulakkeessa on harjasosa, joka poistaa karvat nopeasti lemmikkien pedeistä, auton istuimista, sohvista ja portaista.

Mikä Dyson-imuri on paras allergioihin ja lemmikkieläimille?

Dysonin tutkijat tutkivat, miten pölyhiukkaset siirtyvät pinnoilta toisille. Autamme kehittämään uraauurtavaa teknologiaa, joka syväpuhdistaa hienojakoisen pölyn ja allergeenit, kuten lemmikkieläinten hilseen.

Testattu ja lemmikkikoteihin suunniteltu Dyson Outsize™ -pölynimuri luo tehokkaan imuvoiman, joka imee syvältä ja poistaa lian ja lemmikkien karvat kaikista matoista. 

Johdottomassa Dyson V15 Detect™ -pölynimurissa on Dysonin edistyksellisin suodatus, jonka lisäksi siinä on moottorin HEPA-jälkisuodatin, joka vangitsee jopa 0,1 mikronin kokoiset hiukkaset – eli lemmikkieläinten hilsettäkin pienemmät. Auttaa säilyttämään hygieenisemmän ympäristön.