Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine johdoton imuri (keltainen/Nikkeli)

Kokonaisarvio

56% suosittelisi ystävälle

Huippu imuri

Irja

Olen todella tyytyväinen imuriin, parempi kuin V11 jonka tilalle ostin tämän ja sekään ei ole huono.

Tekniset tiedot

 • Paino

  4,1 kg

 • Säiliön tilavuus

  0,77 L

 • Käyttöaika

  Up to 60 min

 • 3,8 kg

 • 4,1 kg

 • Korkeus

  1 246 mm

 • Pituus

  268 mm

 • Leveys

  253 mm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Poimiiko se lemmikkien karvat?

Dyson V15s Detect SubmarineTM -pesevän pölynimurin mukana toimitetaan Hair Screw -suulake, joka on suunniteltu poimimaan pitkät hiukset ja lemmikkien karvat helposti. Karvat tulee imuroida ennen SubmarineTM wet roller -suulakkeen käyttöä parhaan puhdistustuloksen varmistamiseksi. 

Pitäisikö minun käyttää pesuainetta märkäpuhdistuksessa?

Vaikka se ei ole puhdistustehon kannalta välttämätöntä, ymmärrämme, että jotkut käyttäjät haluavat käyttää puhdistusainetta wet roller -suulakkeen kanssa. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita. Emme suosittele pesuaineliuoksen laittamista puhdasvesisäiliöön.  

Kuinka usein roller-osa on vaihdettava tavallisessa käytössä?

Suosittelemme wet roller -osan vaihtamista kuuden kuukauden välein sen mukaan, kuinka usein käytät laitettasi, ylläpitääksesi optimaalisen suorituskyvyn.

Kuinka usein roller-suulake on pestävä?

Suosittelemme omistajia pesemään Submarie wet roller -osan sekä SubmarineTM wet roller -suulakkeen jokaisen puhdistuskerran jälkeen. 

Kuinka puhdistan wer roller -suulakkeen?

Liu'uta kasetti ulos tyhjentääksesi jätealustan, joka voidaan myös pestä ja pyyhkiä pinttyneempien tai paksumpien roskien poistamiseksi. Varmista, että teet tämän jokaisen puhdistuskerran jälkeen optimaalisen hygienian ylläpitämiseksi. Puhdista wet roller -suulake vedellä ja tavallisella antibakteerisella yleispesuaineella – Laimenna valmistajan ohjeiden mukaan. Huuhtele roller-suulake juoksevalla vedellä äläkä upota sitä veteen moottorin suojaamiseksi. 

Voinko ostaa wet & dry roller -suulakkeen lisätarvikkeena nykyiseen Dyson-imuriini?

Toistaiseksi et: ainoastaan Dyson V15s Detect Submarine™ -pölynimuri sisältää Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa yhteensopivan ohjelmiston. Toistaiseksi emme myy wet roller -suulaketta erillisenä lisätarvikkeena. 

Miksi en voi käyttää tätä suulaketta nykyisessä Dyson-pölynimurissani? Pölynimurini näyttää samanlaiselta kuin imuri, jonka mukana suulaketta myydään.

Dyson Submarine™ wet roller -suulake ei on yhteensopiva muiden pölynimureidemme kanssa, ei myöskään aiemmin ostettujen V15-laitteiden kanssa. Jotta märkä- ja kuivapuhdistuksen välillä voidaan vaihtaa älykkäästi, tämä laiteversio on ohjelmoitu uudelleen. Aiempi ohjelmistomme ei ole yhteensopiva lattian märkäpuhdistuksen kanssa.

Onko suunnitelmissanne tehdä jatkossa tästä suulakkeesta yhteensopiva muiden Dyson-pölynimureiden kanssa?

Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, voimmeko jatkossa tarjota Dyson Submarine™ wet roller -suulaketta muihin Dyson-pölynimureihin yhteensopivana lisätarvikkeena.

Voiko suulakkeesta valua vettä laitetta kannettaessa?

Dyson Submarine™ wet roller -suulake on suunniteltu siten, että siitä ei valu vettä imuroinnin aikana. Laitetta kannettaessa suosittelemme kuitenkin olemaan kääntämättä sitä ylösalaisin sekä pitämään kiinni sen sivuilta kaulan sijaan vesivuotojen estämiseksi.  Palauta aina laite tippakaukaloon märkäpuhdistuksen päätteeksi. 

Minkä lämpöisellä vedellä säiliö pitäisi täyttää? Voinko käyttää kuumaa/kiehuvaa vettä?

Käytä ainoastaan viileää, enintään 35°C:n lämpöistä vettä. 

Voinko käyttää pesuainetta Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa? / Mitkä pesuaineet ovat turvallisia käyttää Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa?

Voit käyttää. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita.

​ Hygienian ylläpitämiseksi suosittelemme pesemään wet roller -suulakkeen jokaisen imuroinnin jälkeen antibakteerisella yleispesuaineella, joka laimennetaan valmistajan laimennusohjeilla.

Myykö Dyson sopivaa pesuainetta?

Tällä hetkellä meillä ei ole tarjolla Dyson Submarine™ wet roller -suulakkeen kanssa käytettävää pesuainetta. Jos päätät käyttää pesuainetta, noudata valmistajan laimennusohjeita.

 • 1 Verrattuna alkuperäiseen Dyson Laser Slim Fluffy™ -suulakkeeseen. Tehokkuuteen vaikuttavat ympäristön valo-olosuhteet, roskatyyppi ja pinta.
 • 2 Imuteho testattu EN IEC62885-4 -standardin kohtien 5.8 ja 5.9 mukaisesti täydellä roskasäiliöllä, Boost mode -tilassa.
 • 3 Eco mode -tilassa kovilla lattiapinnoilla. Todellinen käyttöaika vaihtelee teho- ja puhdistustilan, lattiatyypin ja/tai käytettyjen lisäosien mukaan.
 • 4 Näytöllä näkyvän pölyn määrä ja koko vaihtelevat käytön mukaan.
 • 5 Imuteho reagoi automaattisesti vain Auto mode -tilassa.
 • 6 Suodatus on testattu ASTM-standardin kohdan F1977/F3150 mukaisesti Boost-tilassa sisäisesti Dysonilla ja itsenäisessä kolmannen osapuolen laboratorioissa (SGS-IBR USA).
 • 7 Lisäakun voi ostaa erikseen Dysonin verkkosivustolta.