Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Robotti-imuri matolla ja kovalla pinnalla

Tehokkuus: se on osa DNA:tamme

Se oli James Dysonin ensimmäisen pölynimurin kehittämisen tärkein syy. Ja kun kasvamme, se vie meitä eteenpäin. Ei vain keksintöjämme. Se vie lisäksi eteenpäin rakennuksiamme, työntekijöitämme ja yhteisöjä, joissa olemme osallisena.

Dyson lightning café

Innovatiivisia tiloja

Ympäröimme itsemme kekseliäillä innovaatioilla. Jotkut ovat inspiroivia ja muistuttavat meitä pyrkimään mahdottomaan – kuten English Electric Lightning -suihkuhävittäjä, joka löytyy yhdestä henkilöstökahvilastamme. Toiset ovat toiminnallisempia, kuten aurinkosähköpaneelit ja maalämpöpumput, jotka tuottavat 100 % uusiutuvaa sähköä Malmesburyn kampuksellamme.

James Dyson

"Haluaisin saada idean tehdä jotain parempaa ja toteuttaa sen - vaikka se vaikuttaisi mahdottomalta. Se on edelleen unelmani."

James Dyson

Insinööri

Piirros Dysonin kampuksesta

Tulevaisuutta rakentamassa

Suunnittelun ikonit inspiroivat meitä. Avasimme hiljattain uuden teknologia-kampuksen Wiltshiren Hullavingtoniin.

Voisimme käyttää tätä tilaa rakentaaksemme minkä tahansa vanhan toimiston. Sen sijaan restauroimme entisen lentokentän lentokonehalleja, päivitämme niitä ja mietimme niiden alkuperäistä rakennetta, jotta ne toimisivat paremmin niissä työskentelevien ihmisten hyväksi. Aivan kuten laitteemmekin.

Dyson lightning café varjohahmoilla

Energiankäytön vähentäminen

Malmesburyn kampuksemmekin on modernisoitu. Ja käytämme tilaisuutemme vähentää ympäristövaikutuksiamme, kun vielä pystymme. Ensiksi keskityimme ravintoloihimme, joissa vaihdoimme kaasuliedet induktioliesiin ja vähensimme ilmanvaihdon tarvetta ja saamalla laitteet toimimaan 100 %:sti uusiutuvalla sähköllä. Tätä lähestymistapaa aiomme soveltaa kaikissa Dysonin toimitiloissa.

Nuoria suunnitteluopiskelijoita ratkaisemassa ongelmia

Osaamisvajeen ratkaiseminen

Suunnittelijat ovat maailman ongelmanratkaisijoita. Tarvitsemme lisää suunnittelijoita 2000-luvun haasteiden, kuten ilmansaasteiden, ratkaisemiseksi.

James Dyson Foundation on Dysonin hyväntekeväisyysjärjestö. Sen tarkoituksena on inspiroida uuden sukupolven suunnittelijoita. Se tarjoaa rahoitusta ja mentorointia, jotta nuorilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ongelmiin - ja oppia ratkaisemaan ne.

Ääriviivapiirros bussista

Haitallisten päästöjen vähentäminen

Olemme aloittaneet sähköautojen latauspisteitä henkilöstömme pysäköintialueille rohkaistaksemme heitä hankkimaan päästöttömiä ajoneuvoja.

Tarjoamme bussikuljetuksia vilkkaimmille lähiliikenteen reiteille ja kaikki Englannin maaseudulla asuvat Malmesburyn työntekijät voivat osallistua kampuksen laajuiseen kimppakyytijärjestelmään. Vähemmän autoja tarkoittaa suoraan vähemmän päästöjä ilmassa, jota hengitämme - ja vähemmän liikenneruuhkia.

Työntekijät koulutuksessa

Jokaisessa asuu pieni suunnittelija

Kaikki Dysonin työntekijät eivät ole suunnittelijoita - mutta voimme rohkaista jokaista ajattelemaan kuten suunnittelija. Purkamaan asioita ja kasaamaan niitä uudelleen, paremmin.

Riippumatta osaamisalueestasi - olipa se sitten markkinointi, asiakaspalvelu tai talous - haluamme sinun haastavan oletuksia ja puuttumaan tehottomuuteen, jonka muut sivuuttavat.

Dysonin pölynimurit kasattuina niin, että ne muodostavat hevosen

Älä tuhlaa, älä halua

Varmistaaksemme laitteidemme suorituskyvyn vielä vuosienkin jälkeen, lähetämme ne intensiiviseen testausprosessiin. Ja kun testit ovat valmiit, meille jää paljon hyviä osia, joita emme mielellämme lähetä kaatopaikalle.

Joitakin osia käytetään uudelleen seuraavissa testeissä. Jotkut kierrätetään kampuksella - kuten imureiden syklonikotelot, joista on saatu kynätelineitä. Ja jotkut on lahjoitettu paikalliselle hyväntekeväisyysjärjestölle heidän projektejaan varten, jotka edistävät luovuutta suunnittelua kohtaan paikallisessa yhteisössä.

Suunnittelijan luonnoksia

Periksiantamattomuutta. Päättäväisyyttä.

Uskomme, että aina on olemassa parempi tapa. Siksi suunnittelijat työstävät jatkuvasti uusia ideoita Wiltshiren, Malesian ja Singaporen tutkimuslaitoksiemme uumenissa.

Tehtävänkuva? Ratkaista ongelmia, jotka muut sivuuttavat. Ja kun he ovat valmiita jakamaan työnsä tulokset, kuulet siitä varmasti kaiken.