Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson-rakennus Malmesburyssä

Yrityksen sosiaalinen vastuu

Ylitämme itsemme

Globaalina teknologiayrityksenä tunnistamme, että toimillamme on kauaskantoisia seurauksia.

Vastaamme haasteeseen saada aikaan positiivisia vaikutuksia - vähentämällä ympäristövaikutuksiamme, parantamalla työtekijöidemme työskentelyoloja ja inspiroimalla tulevaisuuden suunnittelijoita.

Piirros Dyson-tuotteista

Tuottavaa suunnittelua

Kaikki alkoi pölypussista - tai sen tarpeen poistamisesta. Nyt etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä enemmän, vähemmällä.

Piirros Dysonin varsi-imurin sisäpuolelta

Vastuullinen hankinta

Toimitusketjut ovat monimutkaisia, eikä meidän tee poikkeusta. Jaamme vastuun toimittajiemme toimitusketjussa työskentelevien ihmisten kanssa. Tutustu standardiemme parantamiseen.

Dysonin robotti-imuri matotetulla lattialla

Meidän DNA:mme

Vihaamme tehottomuutta. Siksi teemme kovasti töitä minimoidaksemme hukkaa, käytämme uusiutuvaa energiaa ja ratkaisemme useampia ongelmia, jotka muut jättävät huomiotta.

Suunnitteluopiskelijat Dysonin kanssa

Suunnittelun tulevaisuus

Työmme Dyson Institute of Engineering and Technologyssa, James Dyson Foundation ja James Dyson Award ovat osa työtämme, jonka avulla muutamme ja määrittelemme suunnittelun tulevaisuutta.

Piirros Dysonin pölynimureista ja WEEE-logo

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE)

WEEE-direktiivin tavoite on minimoida sähkö- ja elektroniikkatuotteiden ympäristövaikutuksia laitteiden elinkaaren lopussa. FAQ-osiostamme löydät lisätietoa osallistumisestamme.