Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Video James Dysonista puhumassa lean-suunnittelusta.
Toista

Enemmän vähemmällä

Katsomassa Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan sisälle digitaalisessa moottorissa

Pieni mutta hurja

Dysonin digitaalinen V9-moottori on vain 27mm leveä ja se on suunniteltu Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajaa varten. Moottori on koteloitu kahvaan painopisteen keskittämisen takia ja moottori pyörii jopa 110 000 kierrosta minuutissa - keskimäärin kuusi kertaa muiden hiustenkuivaajien moottoreita nopeammin. Olemme yhdistäneet sen samaan Air Multiplier™ -teknologiaan, jota käytämme tuulettimissamme, nopean kuivauksen mahdollistamiseksi.¹

  • 1 Testattu helmikuussa 2017 20 myydyimpään hiustenkuivaajaan verraten.
James Dyson

"Energian ja materiaalien käyttäminen säästäväisesti ja järkevästi on työmme edellytys. Tämä tuottava ajattelutapa sai minut innostumaan tekniikasta."

James Dyson

Insinööri

Lähikuva Dysonin tuulettimista

Poistamme parantaaksemme

Suunnittelijamme tutkivat tuotteitamme päivittäin poistaaksemme tarpeettomia komponentteja. Valjastamalla ilmiön, joka synnyttää korkeapaineisen ytimen, kun ilmavirtaukset kohtaavat kaarevan pinnan, he mullistivat tuulettimen. Se tarkoitti, että voimme kohdistaa tarkan ilmavirran henkilökohtaisen viilennyksen aikaansaamiseksi.

Piirros lämpöputkiteknologiasta

Kestäviä valoja

Jotkut tuotteet ovat suunniteltu kulumaan loppuun - se tarkoittaa, että sinun tarvitsee hankkia uusi. Mutta se ei ole Dysonin tapa.

Laitteemme on suunniteltu kestämään ja kestämään. Kuten valaisimemme. Loimme ensimmäisen LED-valaisimen tehokkaalla viilennyksellä, jolloin sen LEDit kestävät. Sen takia luotamme tuotteisiimme ja sen takia jokaisella Dyson-laitteella on rajoitettu takuu.

Lähikuva Dysonin digitaalisesta moottorista

Vähemmän virheitä. Ja vähemmän hukkaa.

Taattu suorituskyky vaatii suurinta tarkkuutta. Siksi jokainen Dysonin digitaalinen moottori kootaan robottien avulla - joista jokainen työskentelee mikroneiden tarkkuudella suurilla nopeuksilla. Se on vain yksi osa energiaintensiivistä valmistusta. Joten pyrimme tehostamaan jokaista tuotantolinjaa käyttämällä hotrunner-järjestelmää hartsijäämien vähentämiseksi. Työstötoimittajamme kehittävät jatkuvasti moniosaisia työkaluja, joiden avulla voimme valmistaa useita osia samalla muotilla - mikä vähentää tuotantoprosessimme vaatiman ajan, materiaalien ja energian tarvetta.

Dyson-laitteita testataan liukuhihnalla

Kevyt. Raskaasti testattu.

Dysonin laitteet ovat keveitä ja ergonomisesti suunniteltuja, jotta niiden käyttömukavuus olisi omaa luokkaansa. Tätä ei kuitenkaan tehdä kestävyyden kustannuksella. Suunnittelijoidemme asiantuntemus geometriasta ja uraauurtavista materiaaleista tarkoittaa, että prototyyppimme on suunniteltu kestämään tuhansia tunteja testausta. Mikä tarkoittaa suoraan tuhansia käyttötunteja.

Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja avoimessa kotelossa

Pakkaa, suojaa, esittele

Pakkauksemme ovat suunniteltu samaan aikaan tuotteidemme kanssa. Testaamme sekä laitteen että sen pakkauksen, jotta teknologiamme saapuisi perille turvallisesti ja olisi jännittävä avata pakkauksestaan, missäpäin maailmaa ikinä oletkin.

Ja kuten tuotteemmekin, pakkauksemme kehittyvät jatkuvasti. Jotta tuotteet saapuisivat perille asianmukaisessa ja kekseliäässä pakkauksessa.

Energiamerkintä kiinnitettynä sylinteri-imuriin

Enemmän kuin energiamerkintä

Energiamerkintöjen tarkoitus on ohjata ihmisiä kohti suorituskykyisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja. Mutta kun kyse on imureista, laboratoriokokeissa käytetään tyhjiä laitteita. Joten emme suunnittele pölynimureitamme vain testausta varten.

Sen sijaan mietimme tehokkuutta jokaisessa käänteessä: suorituskykyisistä digitaalisista moottoreistamme käytettäviin materiaaleihin. Ja koska käytettävissäsi on 100 % imuteho 100 % käyttöajasta, imurointi on nopeasti suoritettu - ilman kaatopaikalle päätyvää pölypussia. Sitä et löydä energiamerkinnästä.

Seuraava

Vastuullinen hankinta