Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Dysonin orjuutta ja ihmiskauppaa koskeva lausunto 2017

Dyson on teknologiayritys, jolla on toimipisteitä ympäri maailman, mukaan lukien Iso-Britannia, Singapore, Malesia ja Filippiinit. Olemme sitoutuneet harjoittamaan eettistä ja ympäristöystävällistä liiketoimintaa. 

Dyson ja sen tavarantoimittajat noudattavat eettisiä ja ympäristöä koskevia periaatteita, jotka muodostavat Dysonin vaatimukset työntekotapoihin, turvallisuuteen ja terveyteen, vastuulliseen hankintaan ja ympäristöstandardeihin liittyen. Dyson pitää itsestään selvänä, että pakkotyötä ei hyväksytä missään muodossa.

Dysonilla on oma yritysvastuun Corporate Social Responsibility (CSR) -tiimi, joka työskentelee jatkuvasti tavarantoimittajien kanssa yhdistämällä arviointeja Sedexin eettisen tietokannan kanssa sekä kouluttamalla ja auditoimalla tavarantoimittajia. Dyson käyttää Sedex-riskiarvioinnin tietoja auttaakseen tavarantoimittajia priorisoimaan auditointeja. Auditointien lisäksi Dysonilla on kolmannen osapuolen ylläpitämä palvelu, johon työntekijät voivat ottaa yhteyttä ja nostaa esiin työoloihin liittyviä epäkohtia ja kysymyksiä.

Auditointeja suorittavat Dysonin auditoijat tai riippumattomat CSR-auditoijat. Ymmärtääkseen täysin tavarantoimittajien työskentely-ympäristöä auditoijat haastattelevat työntekijöitä ristiin ilman, että työnjohto on paikalla. 

 

Allekirjoittanut:

  • Jim Rowan, CEO

Tämä lausunto on valmisteltu nykyisen, vuonna 2015 säädetyn Modern Slavery Act 2015 -lain pykälän 54 ja 1 momentin mukaisesti ja se on Dysonin orjuutta ja ihmiskauppaa koskeva lausunto.