Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dysonin suunnittelijat

Suunnittelun tulevaisuus

Muutamme tulevaisuutta

Dysonin digitaalisen moottorin räjäytyskuva

Uusi sukupolvi

Meille suunnittelu on kaikki kaikessa. Olemme kiihkeän omistautuneita muuttamaan ihmisten elämää radikaaleilla ideoillamme ja ratkaisemalla ongelmia, jotka muut jättävät huomiotta. Aivan kuten pyrimme tunnistamaan tulevaisuuden ongelmia, olemme myös sitoutuneita inspiroimaan ja kouluttamaan suunnittelijoita, jotka ratkaisevat ne.

Suunnitteluopiskelija

Dyson Institute of Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology kouluttaa uutta sukupolvea suunnittelusta kiinnostuneita. Dyson Instituten opiskelijoilla on vakituinen työpaikka Dysonin Global Engineering -tiimissä, samalla opiskellen tekniikan kandidaatin tutkintoa. Dyson maksaa lukukausimaksut – joten he saavat palkkaa, eivät opintolainaa.

James Dyson Foundation -logo
Koulupoika pölynimurin kanssa

James Dyson Foundation

"Miksei se toimi niin?" nuori James Dyson kysyisi repiessään jonkun asian palasiksi sitä tutkiessaan.

James Dyson Foundation on omistautunut inspiroimaan tulevaisuuden maailman Bruneleita, Edisoneita ja Faradayta. Työskentelemällä opettajien ja oppilaiden kanssa rohkaisemme nuoria ajattelemaan eri tavoin, tekemään virheitä ja ymmärtämään suunnittelupotentiaalinsa.

James Dyson ja Isis Shiffer Ecohelmetit päällään

James Dyson Award

Tämä kansainvälinen suunnittelupalkinto palkitsee ja inspiroi seuraavan sukupolven suunnittelijoita. James Dyson Foundationin operoimana se haastaa opiskelijoita suunnittelemaan jotain, joka ratkaisee ongelman. Palkinto? £ 30 000 ja globaali alusta, jolla julkaista ideansa.