Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

  • 1 Aiempaan laitesukupolveen verrattuna.
  • 2 Testattu Dysonin sisäisellä testimenetelmällä TM-003711 27 m² huoneessa ja DTM801-menetelmän mukaisesti.
  • 3 Samanaikaisesti puhdistaakseen ja lämmittääkseen koko huoneen kunnolla, Dyson Pure Hot+Cool™ -ilmaa puhdistava ja lämmittävä tuuletin suoriutuu vakiotestejä paremmin tunnistamalla automaattisesti epäpuhtaudet, vangitsemalla erittäin hienojakoiset epäpuhtaudet ja puhaltamalla puhdistettua ja lämmitettyä ilmaa Air Multiplier™ -teknologian avulla. Se on ainoa ilmaa puhdistava lämmitin, joka on suunniteltu ja testattu tätä varten. Testattu ilmanläpäisy (DTM801), puhdistuksen kattavuus 81 m3 huoneessa (TM-003711) ja lämmitystehokkuus 35 m3 huoneessa (DTM 961)
  • 4 EN1822-standardissa määritellyn DEHS-aineen hiukkashaaste ASTM F3150 -standardissa määritellyssä kammiossa. Testattu Max-tilassa IBR US:ssa, koko laitteen kokonaistehokkuus oli yli 99,95 %. Kaasun talteenottomäärät vaihtelevat.