Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Siluetti Dysonin tuotteista

Väärennetyn Dyson-teknologian ja jäljittelevien verkkosivustojen tunnistaminen

Täältä löydät ohjeita ja tukea, jos epäilet, että olet törmännyt väärennettyihin Dyson-verkkosivuihin tai väärennettyyn Dyson-teknologiaan.

Ohjeet ja tuki

Valemyyjät kopioivat teknologiaa, jonka kehittäminen ja testaaminen on ollut todella pitkä prosessi. Dysonilla olemme tietoisia, että pienestä määrästä laitteitamme on tehty tuoteväärennöksiä. Niitä ei ole testattu Dysonin korkeiden turvastandardien mukaisesti, joten niitä ei välttämättä ole turvallista käyttää. On olemassa myös jäljitteleviä verkkosivuja, jotka esiintyvät aitoina Dyson-verkkosivuina. Dysonilla on nollatoleranssi kaikkia tuoteväärennöksiä ja jäljitteleviä verkkosivuja kohtaan, mutta kaikkien jäljittelijöiden tunnistaminen ja torjuminen vie aikaa, joten ole varovainen.

Vastaanotin Dyson-laitteen ja epäilen sen olevan väärennös. Mitä teen?

Paras tapa varmistaa, että olet ostanut aitoa Dyson-teknologiaa on tarkistaa, että ostit sen viralliselta Dyson-verkkosivulta, virallisesta Dyson Demo -kaupasta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä. Jos epäilet saamasi laitteen olevan väärennös, ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun,joka tarjoaa opastusta ja toimintaohjeita.

Jos uskot, saaneesi väärennetyn laitteen, joka ei ole peräisin Dysonilta, emme valitettavasti pysty huoltamaan sitä tai tarjoamaan sinulle palautusta tai vaihtoa. Kehotamme sinua pyytämään hyvitystä toimittajalta, maksupalvelun tarjoajalta (kuten PayPal) tai luottokorttiyhtiöltäsi. Dyson saattaa pystyä auttamaan sinua lähettämällä kirjeen, jossa vahvistetaan, että kyseessä on tuoteväärennös tai että verkkosivu, josta laitteesi hankit, ei ole Dysonin virallinen verkkosivu. Jos koet, että tästä voisi olla apua ota yhteyttä.

Olen nähnyt verkkosivun tai mainoksen alennushintaisista Dyson-laitteista. Voiko se olla aito?

Olemme tietoisia joukosta verkkosivuja, jotka toimivat aidon Dyson-verkkosivuston tavoin ja tarjoavat Dysonin teknologiaa, usein alennetuin hinnoin. Nämä verkkosivustot voivat sisältää tuoteväärennöksiä tai eri laitteita. Ne voivat myös jättää toimittamatta tilatut tuotteet. Emme voi todentaa Dysonin teknologiaa tai verkkosivua ennen ostostasi. Välttääksesi pettymykset osta laitteet suoraan sivuston Dyson.com kautta. Virallinen Dyson-verkkosivusto ohjaa sinut alueesi viralliselle verkkosivulle. Esimerkiksi Suomessa se ohjaa sinut suoraan sivustolle fi.dyson.com Kuten kaikissa verkkokaupoissa, on tärkeää olla varovainen ja ostaa tuotteita vain luotetuilta ja turvallisilta verkkosivuilta. On hyvä aloittaa tarkastamalla, että verkkosivustosi URL on Dyson.com tai joku sen paikallinen vaihtoehto. Lisäkysymyksien tai neuvojen osalta voit olla yhteydessä Dysonin asiakaspalvelutiimiin.

Dysonia jäljitteleviä verkkosivuja mainostetaan tyypillisesti sosiaalisen median, kuten Instagramin tai Facebookin, kautta. Nämä väärennetyt mainokset ja sponsoroidut julkaisut käyttävät tyypillisesti aitoja Dyson-kuvia tai videoita hämätäkseen kuluttajia uskomaan, että laitteet ovat aitoja, ja saattavat tarjota niitä huomattavalla alennuksella. Usein ne sisältävät suoran linkin väärennetylle verkkosivulle. Viralliset Dysonin mainokset sosiaalisessa mediassa ohjaavat sinut Dyson.com-verkkosivustolle, josta voit ostaa Dyson-teknologiaa virallisen verkkosivuston kautta.

Mitä Dyson tekee väärennetylle teknologialle ja verkkosivuille?

Globaalina teknologian valmistajana Dyson on sitoutunut kehittämään suorituskykyisiä, laadukkaita ja luotettavia laitteita ja tarjoamaan kuluttajille yksinkertaisen ja turvallisen ostokokemuksen verkossa. Dysonilla on käytössään ohjelmistoja väärennettyjen verkkosivujen ja tuoteväärennöksiä kampanjoivien mainosten tunnistamista ja poistamista varten. Dyson ryhtyy lisäksi voimakkaisiin toimiin niitä tahoja vastaan, joiden todetaan myyvän tai markkinoivan väärennettyjä tuotteita.