Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Tietoja yrityksestä

Maahantuontiyrityksemme eli yrityksemme, josta teet ostoksia verkkosivustomme kautta ja ensisijainen yhteytesi Suomessa on:


Dyson Finland Oy,
Unionikatu 22
00130 Helsinki 

Y-tunnus
2783014-3

WhatsApp
+358 0401239242

Puhelinnumero 0800 07020

Voit myös ottaa meihin yhteyttä täältä

Henkilötietosi
Kun käytät verkkosivujamme, sovelluksiamme ja niihin liittyviä tuotteita, keräämme sinusta tarjoamasi tiedot, kuten olemme tiivistäneet tietosuojakäytännössämme. Dyson Limited on ensisijaisesti vastuussa henkilötiedoistasi.

Dyson Technology Limited on erillinen yhtiö, joka yhdessä Dyson Limited -yrityksen kanssa ylläpitää verkkosivujamme, sovelluksiamme ja niihin liittyviä tuotteitamme – ja on lisäksi vastuussa tarjoamistasi ja keräämistämme henkilötiedoista. Dyson Technology Limited -yrityksen osoitetiedot löydät alta:

Dyson Technology Limited
Tetbury Hill
Malmesbury
Wiltshire
SN16 0RG

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai huolenaiheita henkilötietojesi käyttämisestä, voit olla koska tahansa yhteydessä suoraan henkilötietoja käsittelevään tiimiimme osoitteessa privacy@dyson.com.