Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
 • Toimitustiedot

  Huomaathan, että on olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin lähetystä ei ehkä pystytä toimittamaan ilmoitetun toimitusaikataulun mukaisesti. Katso lisätietoja kohdasta "Toimituksia koskevat poikkeukset". Tiettyihin kampanjoihin voi liittyä normaalista poikkeavia toimitusaikoja. Näistä löytyy lisätietoja kunkin kampanjan säännöistä ja ehdoista. Jos sinulla on tilaustasi koskevia kysymyksiä, lähetä ne osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242.

  Tuotteet saatetaan toimittaa useista eri paikoista, joten ne saattavat saapua eri aikaan, mutta näistä erillisistä toimituksista ei veloiteta ylimääräisiä toimituskuluja.

  Jos tilaat tuotteita, jotka ovat saatavilla yli viikon päästä, tilaamasi tuotteet toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla heti, kun ne ovat saatavilla. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tilauksesi on lähetetty.

  Huomaa, että pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos emme pidä toimitusosoitetta turvallisena. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun toimitusosoitteeksi on ilmoitettu jaettu postiosoite tai postilokero. Jos edellä mainittu koskee juuri sinun tilaustasi, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian.

  Harvoissa poikkeustilanteissa jotkin lähetykset saatetaan toimittaa ilmoitettujen toimitusaikojen ulkopuolella. Jos ketään ei ole paikalla, kun kuriirimme käy toimitusosoitteessa, kuriiri jättää kortin, jossa hän kertoo yrittäneensä laitteen toimittamista. Tällöin asiakkaan tulee noudattaa kortissa olevia ohjeita. Dyson ei korvaa uudesta toimituksesta aiheutuneita kustannuksia.

  Jos asuinrakennukseen tai kiinteistöön pääsy edellyttää ovikoodia, ota yhteyttä osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242 keskustellaksesi eri toimitusvaihtoehdoista.

  Kun tilauksesi on hyväksytty, tuotteet pyritään toimittamaan – saatavuuden mukaan – seuraavien aikataulujen mukaisesti

  Lähetyksen toimittaa PostNord ja/tai UPS

  Suurinosa tehdyistä tilauksista toimitetaan Ruotsin varastoltamme Post Nordin kuljettamana, ja ne lähtevät varastolta kahden (2) arkipäivän kuluessa. Lähetys on yleensä perillä 2-5 arkipäivän kuluessa tuotteiden saatavuudesta riippuen. 

  Osa tuotteistamme toimitetaan Saksan varastoltamme, UPS:n välityksellä. Nämä lähetykset saapuvat yleensä 3-7 arkipäivän kuluessa tuotteiden saatavuudesta riippuen.

  Imurit, tuulettimet ja lämmittävät tuulettimet

  Normaali toimitus (2-5 arkipäivää) - Ilmainen

  Palautukset

  Voit perua tilauksesi milloin tahansa 30 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä meille jommalla kummalla tavalla:

  • soittamalla numeroon 0800 07020 tai
  • lähettämällä osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242

  Dyson tarjoaa asiakkailleen oikeuden peruuttaa tilauksensa tietyistä tuotteista, enintään 30 päivää tilauksensa vastaanottamisen jälkeen, tämä ei vaikuta kuitenkaan muihin peruuttamisoikeuksiisi. 

  Jos haluat peruuttaa tilauksesi vedoten tähän tarjoukseen, lähetä meille sähköpostia tai soita meille 30 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tai ostanut jokin yllämainitun tuotteen ja esittänyt ostotodistuksen. Dyson käsittelee rahan palautuksesi 30 päivän kuluessa siitä, kun kuriiri on vastaanottanut tuotteesi, käyttäen takaisin maksutapana samaa, jota käytit tuotetta ostaessasi. Voitte pyytää palautusta verkkolomakkeellamme.

  Laitteenne tulee toimittaa lähimpään PostNordin toimipisteeseen palautustarralla merkittynä. Tilauksesi hyvitetään kokonaisuudessaan 5–7 arkipäivän kuluessa siitä, kun laite on saapunut takaisin varastoomme. Rahojen palautuminen tilille voi viedä jopa 14 päivää.

  Jos laite täytyy palauttaa siinä olevan vian vuoksi, soita ensin Dysonille numeroon 0800 07020 ja kysy lisäohjeita.

  Tarvikkeiden ja varaosien tilaaminen

  Dysonilla on kattava valikoima helposti tilattavia alkuperäistarvikkeita ja -varaosia Dysonin imureihin:

  Voit tilata tarvikkeita verkkosivustoltamme ja maksaa tilauksen joko luotto-/pankkikortilla, Klarna tai Paypalin kautta.

  Varaosia ja lisävarusteita koskevissa kysymyksissä, soita numeroon 0800 07020.

  Toimituksia koskevat poikkeukset

  On olemassa muutamia – yleensä syrjäseuduilla olevia – postinumeroalueita, joihin ei voida taata toimitusta tavallisen aikataulun mukaisesti. Toimitus voi kestää jopa 10 arkipäivää.