Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Peruutusoikeus

Tätä lauseketta sovelletaan ainoastaan kuluttajiin.

Jos olet kuluttaja, sinulla voi olla oikeus peruuttaa sopimuksesi sopimusehtojen kohdassa 8.2 määritellyn ajanjakson sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos edellä mainitun ajan sisällä muutat mieltäsi tai jostain syystä päätät, ettet halua pitää tuotetta, voit ilmoittaa meille päätöksestäsi perua sopimus ja saada hyvityksen. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi perua sopimus. Saat aiheesta lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen kuluttajasuoja-asiamieheen.

Oikeutesi peruuttaa sopimus alkaa tilausvahvistuksen päivämäärästä, joka on päivä, jolloin sopimus välillemme muodostetaan. Jos tuotteet on jo toimitettu, sinulla on 35 päivää aikaa peruuttaa tilauksesi, alkaen siitä päivästä, kun sait tuotteesi.

Peruuttaksesi tilauksesi, otathan yhteyttä osoitteeseen WhatsApp +358 0401239242 tai lähetä meille postia osoitteeseen: Dyson Limited, Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire SN16 0RP. Voit käyttää peruutuslomakemallia, joka on ladattavissa  täältä, mutta se ei ole pakollista. Voit halutessasi pitää kopion peruutusilmoituksesta tallessa itselläsikin. Peruutuksesi astuu voimaan sinä päivänä, kun lähetät meille sähköpostia tai postitat meille kirjallisen peruutusilmoituksen.

Jos käytät peruutusoikeuttasi, saat täyden hyvityksen tuotteesta maksamastasi hinnasta ja mahdollisista sovellettavista toimituskuluista. Käsittelemme hyvityksen mahdollisimman pian ja joka tapauksessa:

a) 14 päivän sisällä päivästä, jona palautat toimitetut tuotteet, tai toimitat dokumentin siitä, että olet palauttanut tuotteet, tai

b) Jos tuotteita ei ole toimitettu, 14 päivän sisällä päivästä, jolloin olet ilmoittanut meille peruuttavasi tilauksesi.

Laitepalautuksissa
asiakaspalvelumme järjestää noudon laitteellesi – veloituksetta.

Lisäosa- ja tarvikepalautuksissa
Sinun tulee palauttaa tuotteet alkuperäisissä pakkauksissaan sisältäen palautustilauksen lähetteellä omalla kustannuksellasi 14 päivän sisään peruutusilmoituksen tekemisestä. Varmista, että sinulle jää kopio palautuslähetystodistuksesta. Huomioithan, että jos et pakkaa tuotteita riittävästi kuljetuksen aikaisia vaurioita välttääksesi tai et huolehdi tuotteista riittävän hyvin, emme välttämättä hyväksy palautusta. Muussa tapauksessa, vastaanottaessamme tuotteet ehjinä, palautamme täyden ostohinnan samalle pankki- tai luottokortillesi, jota käytit ostosta tehdessä. Palautusosoite tuotepalautuksille on: Dyson Ltd, Tetbury Hill, Malmesbury, SN16 0RP.

Yksityiskohtaisemmat ohjeet palautusoikeudestasi ja ohjeet palautuksen tekemisestä löydät lähetteestä tai tilausvahvistuksesta.

Kuluttajana sinulla on aina laillinen oikeus peruuttaa tilauksesi, jos tuote on viallinen tai tuote ei ole kuvauksen mukainen. Mikään näistä ehdoista ei vaikuta laillisiin oikeuksiisi. Saat lisätietoja laillisista oikeuksistasi ottamalla yhteyttä paikalliseen kuluttajasuoja-asiamieheen.

Katso kaikki käyttöehtomme klikkaamalla tästä.