Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson Demo -kaupan sisustus

Tervetuloa Dyson esittelyyn

Dyson teknologia toimii erityisellä tavalla, se on kehitetty ratkaisemaan ongelmia. Paras tapa ymmärtää mitä se tarkoittaa, on kokea teknologia omakohtaisesti. Tämän takia olemme kehittäneet Dyson Demo myymälän - paikan jossa tiede ja muotoilu teknologiamme takana herää henkiin.

Modell använder Dyson Supersonic™-hårfön

Dyson Beauty Lab Styling

Koe ero jonka Dyson teknologia voi tehdä hiuksillesi! Stylistimme näyttää, kuinka voit käyttää Dyson Airwrap™ -muotoilulaitetta, Dyson Corrale™ -suoristusrautaa tai Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajaa ja luoda niiden avulla haluamasi hiustyylin. Varaa ilmainen konsultaatioaikasi stylistillemme.

Dyson Shop in Shop Stockmann

Dyson V8 -logo
Dyson V8™ -imuri- ja varsiesimerkkejä

Dysonin suunnittelema. Sinun rakentamasi.

Autamme sinua rakentamaan sinulle ja kodillesi räätälöidyn johdottoman imurin. Valitse laajasta väri- ja lisäosa-valikoimastamme laitteesi ulkoasu ja sopivat työvälineet ratkaistaksesi suurimmat turhautumisen aiheet siivotessasi.

Dyson Demon sijainti kartalla

Dyson Demo

Stockmann Helsinki, Aleksanterinkatu 52, 00101 Helsinki

Aukioloajat

Ma–pe 10–20, La 10–18, Su 12-18

  • V15 johdottomat varsi-imurit
  • Gift edition