Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dysonin Ison-Britannian teknologiakampus lintuperspektiivistä katsottuna.

Kestävyys Dysonilla

Insinöörit pyrkivät vaistomaisesti parantamaan tehokkuutta ja saamaan asiat toimimaan entistä paremmin. Pyrimme aina saamaan enemmän aikaiseksi vähemmällä, oikealla tavalla – olipa kyse suunnittelusta, koulutuksesta, maanviljelystä tai hyvästä työnjäljestä.

'"Insinöörille luovat impulssit, halu parantaa maailmaa ja tarve ratkaista ongelmia muodostavat mielentilan, jota ei voi kytkeä pois päältä."

James Dyson

Jätteiden vähentäminen

Kuvassa vanha ja uusi digitaalinen Dyson-moottori.

Enemmän aikaansaaminen vähemmällä

Mitä vähemmän käytämme raaka-aineita, sitä vähäisempi on energiaa kuluttavan käsittelyn tarve. Vaikutus pienenee entisestään kehittäessämme teknologiaamme pidemmälle ja ihmisten käyttäessä yhä enemmän uusiutuvaa energiaa.

Tehokkaat teknologiat

Ydinteknologiaa kehittämällä ja resurssien tehokkaalla käytöllä pystymme aikaansaamaan enemmän vähemmällä ja valmistamaan entistä tehokkaampia laitteita.

Keksiminen edellyttää hyppyjä tuntemattomaan ja halua kokeilla uusia lähestymistapoja – sykloneja turhien pussien tilalla ja erittäin nopeaa ilmaa energiasyöppöjen lämmittimien sijaan.

Auta yritystäsi pienentämään ympäristövaikutustaan

Insinöörien johtama

Meitä Dysonilla ohjaa innovatiivinen insinöörityö, joka on peräisin perustajaltamme James Dysonilta. Ensimmäisestä päivästä lähtien olemme hyödyntäneet tiedettä, insinöörityötä ja käyttäytymismuutoksia vähentääksemme liiketoimintamme ja teknologiamme vaikutuksia.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology kouluttaa insinöörityön kautta, ja opiskelijat työskentelevät kaiken parissa ilman epäpuhtauksia tunnistavista selkärepuista lähtien aina uusien teknologioiden kehitystyössä auttamiseen.

The James Dyson Award

James Dyson Award -palkinto haastaa nuoret insinöörit ja tieteilijät ratkaisemaan muutamia tämän päivän maailman suurimmista ongelmista. Helppokäyttöisyyttä parantavista teknologioista aina ympäristön haasteisiin vastaaviin teknologioihin. Kun ympäri maailmaa järjestetään vuosittain entistä enemmän ympäristöön liittyviä projekteja, kilpailuun kuuluu nyt oma kestävän kehityksen palkinto.

The James Dyson Foundation

James Dyson Foundation on Dysonin insinöörikoulutuksen hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa edistämään muutosta nuorissa keksijöissä esittelemällä heille ongelmanratkaisun jännittävää maailmaa – kestävämpään kalastukseen kannustavasta Safety Net -kalastusverkosta lähtien aina muoviskanneriin, joka auttaa kierrättämään tehokkaasti. 

Toimitilamme

Ponnistelujemme jälkeen 82 % Dysonin toimitiloista käyttää nyt uusiutuvaa energiaa. 100 % Dysonin suoravalmistuksesta toimii nyt vihreällä energialla.³    

Energy-promoting solar panels.

Uusiutuvaa energiaa kampuksella

Uusin Iso-Britannian tutkimus-, suunnittelu- ja kehitystilamme on varustettu aurinkopaneeleilla, jotka tuottavat riittävästi energiaa kattamaan koko rakennuksen sähkön. Pysäköintialueen alle asennettu maalämpöpumppu säästää energiaa säädellen rakennuksen sisälämpötilaa ja pitäen IT-palvelinkeskuksemme viileänä.

Lisäsäästöjen saavuttamiseksi asennamme kaikkiin toimitiloihimme uusia energianvalvontalaitteita, mukaan lukien lämpökameralla varustetut droonit, jotka kuvaavat eri puolilla rakennuksia auttaen tunnistamaan vuodot ja varmistamaan, että rakennuksemme ovat mahdollisimman tehokkaita.

Vanhan remontoiminen uudeksi

Tilat, joissa työskentelemme, ovat aina olleet Dysonille tärkeitä. Aivan kuten laitteemme on rakennettu lujiksi ja kestäviksi, meillä on sama lähestymistapa myös fyysisiin kiinteistöihimme, joten haluamme entisöidä maamerkkirakennukset aikaisempaan loistoonsa.