Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dysonin Ison-Britannian teknologiakampus lintuperspektiivistä katsottuna.

Kestävyys Dysonilla

Insinöörit pyrkivät vaistomaisesti parantamaan tehokkuutta ja saamaan asiat toimimaan entistä paremmin. Pyrimme aina saamaan enemmän aikaiseksi vähemmällä, oikealla tavalla – olipa kyse suunnittelusta, koulutuksesta, maanviljelystä tai hyvästä työnjäljestä.

Kuvassa vanha ja uusi digitaalinen Dyson-moottori.

Enemmän aikaansaaminen vähemmällä

Mitä vähemmän käytämme raaka-aineita, sitä vähäisempi on energiaa kuluttavan käsittelyn tarve. Vaikutus pienenee entisestään kehittäessämme teknologiaamme pidemmälle ja ihmisten käyttäessä yhä enemmän uusiutuvaa energiaa.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology kouluttaa insinöörityön kautta, ja opiskelijat työskentelevät kaiken parissa ilman epäpuhtauksia tunnistavista selkärepuista lähtien aina uusien teknologioiden kehitystyössä auttamiseen.

Energy-promoting solar panels.

Uusiutuvaa energiaa kampuksella

Uusin Iso-Britannian tutkimus-, suunnittelu- ja kehitystilamme on varustettu aurinkopaneeleilla, jotka tuottavat riittävästi energiaa kattamaan koko rakennuksen sähkön. Pysäköintialueen alle asennettu maalämpöpumppu säästää energiaa säädellen rakennuksen sisälämpötilaa ja pitäen IT-palvelinkeskuksemme viileänä.

Lisäsäästöjen saavuttamiseksi asennamme kaikkiin toimitiloihimme uusia energianvalvontalaitteita, mukaan lukien lämpökameralla varustetut droonit, jotka kuvaavat eri puolilla rakennuksia auttaen tunnistamaan vuodot ja varmistamaan, että rakennuksemme ovat mahdollisimman tehokkaita.