Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Nainen kylpyhuoneessa erilaisten Dyson Airblade -laitteiden ympäröimänä.

Nopein kuivaamaan kädet hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla

Dysonin käsienkuivaimet auttavat säästämään kuluissa, pesuhuoneiden tilassa, hiilidioksidipäästöissä ja sotkun määrässä.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Dyson-käsienkuivaimet

Dysonin käsienkuivaimet on suunniteltu kovaan käyttöön. Ainutlaatuisella Dysonin teknologialla parannetaan asiakkaiden ja työntekijöiden kokemusta yrityksestäsi. Kaikissa Dyson-käsienkuivaimissa on 5 vuoden takuu ja HEPA-suodattimet.

Dyson Airblade-käsienkuivaimia testataan aerosolien muodostumisen osalta.

Hygieeninen ja turvallinen, todistettu riippumattomalla tutkimuksella²

Kosketusvapaa. HEPA-suodattava. Ei paperijätettä.

Todistetusti ei tuota enempää aerosoleja kuin paperipyyhkeiden käyttö.³ Ei turhaa jätettä.

Kasa käytettyjä kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä

Säästä enemmän rahaa

Jopa 99 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö ja jopa 85 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä.⁴ Luo parempi ympäristö pesuhuoneisiisi ja ulkopuoliseen maailmaan.

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

  • 1 Kuivausaika ja energiankulutus on laskettu MAX-tehotilaa käyttäen. Kuivausaika on määritetty käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
  • 2 Suen et al. 2019 SR ja perustuen bakteereihin ja aerosoleihin (0.3 to >5 micronia) ilmassa mitattuna käsien kuivauksen aikana 28,5 m³ kokoisessa testikammiossa. Tutkimus suoritettiin riippumattomassa kolmannen osapuolen laboratoriossa.
  • 3 Perustuu käsien kuivauksen aikana mitattuun aerosolisaatioon. Testin toteutti riippumaton kolmannen osapuolen laboratorio Airmid Healthgroup Ltd.
  • 4 Katso esimerkkilaskelmamme