Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Nainen kylpyhuoneessa erilaisten Dyson Airblade -laitteiden ympäröimänä.

Nopein kuivaamaan kädet hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla

Dysonin käsienkuivaimet auttavat säästämään kuluissa, pesuhuoneiden tilassa, hiilidioksidipäästöissä ja sotkun määrässä.

Dyson-käsienkuivaimet

Dysonin käsienkuivaimet on suunniteltu kovaan käyttöön. Ainutlaatuisella Dysonin teknologialla parannetaan asiakkaiden ja työntekijöiden kokemusta yrityksestäsi. Kaikilla Dysonin käsienkuivaimilla on 5 vuoden takuu ja HEPA-suodattimet.

Dyson Airblade 9kJ -kuivaimen leikkaus paljastaa HEPA-suodattimen

Kuivaa HEPA-puhdistetulla ilmalla.
Ei likaisella.

Kaikissa Dyson Airblade™ -käsienkuivaimissa on HEPA-suodattimet. Ne sieppaavat tutkitusti 99,95 % WC-tilojen ilmassa olevista hiukkasista,² kuten bakteereista ja viruksista, niiden kulkiessa suodattimen läpi. Kuivaa huolellisesti pestyt kädet.

Lue lisää käsienkuivaimiemme hygieenisyydestä.

Kasa käytettyjä kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä

Säästä enemmän rahaa

Jopa 99 % edullisempaa kuin paperipyyhkeiden käyttö ja jopa 85 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä.³ Luo parempi ympäristö pesuhuoneisiisi ja ulkopuoliseen maailmaan.

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

  • 1 Kuivausaika ja energiankulutus on laskettu MAX-tehotilaa käyttäen. Kuivausaika on määritetty käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
  • 2 HEPA-suodatin on testattu EN1822-5-standardin mukaisesti riippumattomassa testauslaboratoriossa määrätyissä testiolosuhteissa.
  • 3 Katso esimerkkilaskelmamme

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.