Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
  Dyson Airblade 9kJ -käsienkuivaimen läpileikkauskuva näyttää HEPA-suodattimen

Hygieenistä käsien kuivausta

Kuivaa HEPA-puhdistetulla ilmalla.

Ei epäpuhtaalla ilmalla.

Nopeat ja hygieeniset käsienkuivaimet.

 Bakteerihiukkanen pesuhuoneessa

Pesuhuoneen ilma voi sisältää mikroskooppisia hiukkasia, kuten bakteereita ja viruksia.

Siksi kaikissa Dyson Airblade™ -käsienkuivaimissa on aina HEPA-suodattimet. Ne vangitsevat todistetusti 99,95 % hiukkasista¹, mukaan lukien bakteerit ja virukset. Ja kuivaavat kätesi HEPA-puhdistetulla ilmalla, ei epäpuhtaalla ilmalla.

 Nainen kuivaa käsiään käyttäen Dyson Airblade Wash+Dry -käsienkuivainta

Nopeaa ja hygieenistä käsien kuivausta

Pesuhuoneesta poistuminen käsien ollessa yhä kosteat voi levittää jopa 1000 kertaa enemmän bakteereita kuin jos kädet olisivat kuivat.² Toisin sanoen käsien tehokas kuivaaminen on yhtä tärkeää kuin niiden peseminen.

Siksi Dyson Airblade™ -käsienkuivainten kuivausaika on 10-14 sekuntia³, ja niiden on osoitettu vähentävän käsissä olevien bakteerien levittämistä jopa 40 %.⁴

 Käsien kuivaaminen Dyson Airblade V -käsienkuivaimella

Kuivaa ilman lämpöä käyttämällä HEPA-puhdistettua ilmaa

Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet ovat todistetusti yhtä hygieenisiä käsien kuivaamiseen kuin paperipyyhkeet⁵, eivätkä ne vahingoita ympäristöä, eikä niissä ole korkeita käyttökustannuksia.⁶

Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet käyttävät vain korkeatehoista HEPA-puhdistettua ilmavirtaa poistaakseen veden käsistäsi.

 Tutkija tutkii kuituja tietokoneiden näytöillä

Riippumattomien testien hygieeniseksi todistama

Kaikki Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet läpikäyvät tiukan testausohjelman Dysonilla. Käsien kuivaamisen vaikutus on testattu yliopistoissa ja tulokset julkaistu kansainvälisissä lehdissä. Dyson Airblade V- ja dB -käsienkuivaimilla on NSF P335 -sertifikaatti. Dyson Airblade dB sekä Wash+Dry -kuivaimilla on HACCP-teollisuussertifikaatti ruoanvalmistusympäristöissä käyttämiseen.

 HACCP- ja NSF-sertifikaattien logot, Bradfordin yliopisto, Floridan yliopisto ja Campden BRI

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

1 HEPA-suodatin on testattu EN1822-5:n mukaisesti riippumattomassa testauslaboratoriossa määrätyissä testiolosuhteissa.
2 D. R. PATRICK, G. FINDON ja T. E. MILLER: Jäljelle jäänyt kosteus määrittää käsienpesun jälkeisen bakteerien leviämisen tason kosketuksen yhteydessä. Epidemiol. Tartuttaminen. (1997): 119, 319-325.
3 Kuivausaika määritetään käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF P335:een käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
4 Snelling ym. (2010) JAM.
5 Mutters & Warnes (2019) JHI.
6 Laskelmat näet osoitteessa www.fi.dyson.com/calcs.
7 Keskimääräinen sähkön hinta 0,1 €/kWh joulukuussa 2018.