Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö paikkansa, että Dyson Airblade™ -käsienkuivaimen voimakas ilmavirta tarkoittaa sitä, että pesutilan ilmassa lentää enemmän hiukkasia, aiheuttaen suuremman riskin bakteerien leviämiselle?

Käsipaperiteollisuus käyttää lukuisia tutkimuksia tukeakseen voimakkaita ja epätarkkoja väitteitä. Yleisesti ottaen näitä tutkimuksia ei ole suoritettu sellaisissa olosuhteissa tai sellaisten skenaarioiden perusteella, jotka jäljittelevät tosiaelämää tai todellisia olosuhteita, jotka henkilö voi kohtuudella kokea käyttäessään Dyson Airblade™ -käsienkuivainta. Tutkijat, jotka ovat tehneet nämä tutkimukset, pystyivät saamaan sellaisen tuloksen vain saastuttamalla hansikkaiden peittämät kätensä voimakkaasti bakteereilla ja viruksilla ja kuivaamalla ne Dyson Airblade™ -käsienkuivaimella pesemättä käsiä ensin. Päinvastoin, Bradfordin yliopiston (UK) ja Hong Kong Polytechnic University -tutkimuslaitoksen tutkimustulokset osoittavat, että oikein käytettynä Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet itse asiassa vähentävät bakteerien määrää käsissä.

Dysonin uusi riippumaton tutkimus aerosolien muodostumisesta osoittaa, että käsien kuivaaminen Dyson Airblade™ -käsienkuivaimella ei tuota aerosoleja enempää kuin paperipyyhkeillä kuivaaminen – ja että Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet ovat hygieenisiä ja turvallisia käyttää.¹

Mitä HEPA tarkoittaa?

HEPA tarkoittaa korkean hyötysuhteen hiukkasilmaa. Ollakseen aito HEPA-suodatin, jollainen on vakiona kaikissa Dyson Airblade™ -käsienkuivaimissa, suodattimen on läpäistävä testistandardit EN1822-5 ja IEST-RP-CC001.6. Suodattimen, jonka ei ilmoiteta olevan HEPA-suodatin, ei voida todistaa toimivan näin korkealla hyötysuhteella.

Tulisiko minun käyttää käsieni kuivaamiseen paperipyyhettä vai käsienkuivainta? Kumpi on tehokkaampi?

Käsienpesu on ratkaiseva tapa vähentää bakteerien ja virusten leviämistä. Käsien asianmukainen kuivaus on tärkeä vaihe tässä prosessissa, sillä kosteat kädet voivat levittää jopa 1 000 kertaa enemmän bakteereja kuin kuivat kädet.¹ Dyson Airblade™ -käsienkuivainten on osoitettu olevan yhtä hygieenisiä käsien kuivaamisessa kuin paperipyyhkeen,⁸ mutta ilman ympäristöhaittoja tai korkeita käyttökustannuksia.⁹

  • 1 Suen et al. 2019 SR ja perustuen bakteereihin ja aerosoleihin (0.3 to >5 micronia) ilmassa mitattuna käsien kuivauksen aikana 28,5 m³ kokoisessa testikammiossa. Tutkimus suoritettiin riippumattomassa kolmannen osapuolen laboratoriossa.
  • 2 Perustuu käsien kuivauksen aikana mitattuun aerosolisaatioon. Testin toteutti riippumaton kolmannen osapuolen laboratorio Airmid Healthgroup Ltd.
  • 3 HEPA-suodatin on testattu EN1822-5-standardin mukaisesti riippumattomassa testauslaboratoriossa määrätyissä testiolosuhteissa.
  • 4 Snelling et al. (2010) JAM
  • 5 Kuivausaika ja energiankulutus on laskettu MAX-tehotilaa käyttäen. Kuivausaika on määritetty käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
  • 7 Kuivausaika on mitattu käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
  • 8 Mutters & Warnes (2019) JHI
  • 9 Keskimääräinen sähkön hinta 0,1 €/kWh joulukuussa 2018. Katso yksityiskohtaiset laskelmat osoitteesta www.dyson.fr/calcs.