Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson Airblade -tuotevalikoima

Ainutlaatuisesti suunniteltu, hygieeninen käsienkuivausteknologia

Vuonna 2006 lanseerasimme markkinoille anturilla toimivan, kosketusvapaan Dyson Airblade™ -käsienkuivaimen, jonka HEPA-suodatus mahdollistaa käsien kuivaamiseen käytettävän ilman puhdistamisen. Dysonin digitaalimoottorilla toimivat Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet kuivaavat kädet nopeimmin, tehden sen hygieenisesti HEPA-suodatetulla ilmalla.

Vain Dyson kuivaa kuten Dyson.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Dyson Airblade-käsienkuivaimia testataan aerosolien muodostumisen osalta.

Hygieeninen ja turvallinen, todistettu riippumattomalla tutkimuksella¹

Kosketusvapaa. HEPA-suodattava. Ei paperijätettä.

Todistetusti ei tuota enempää aerosoleja kuin paperipyyhkeiden käyttö.² Ei turhaa jätettä.

Kaavio Dyson Airblade-käsienkuivaimista Airmid-testilaboratoriossa.

Kuinka riippumattomat testit toteutettiin

Tavoitteenamme oli nähdä, kuinka monta aerosolia Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet tuottivat paperipyyhkeisiin verrattuna tai kun kädet pestiin, mutta niitä ei kuivattu.

Riippumattoman testauksen suoritti Airmid Healthgroup valvotussa ympäristössä käyttäen pesuallasta, paperipyyhkeitä ja Dyson Airblade W+D-, dB-, V- ja 9kJ-käsienkuivaimia. Jokainen kokeilu suoritettiin kolme kertaa paperipyyhkeillä ja käsienkuivaimilla käyttäen niitä erikseen.

Lopputulos todisti, ettei yhdelläkään Dyson Airblade™ -käsienkuivaimella ole merkittävää vaikutusta ympäröivään ilmaan. Tämä tukee aiempia tutkimuksia siitä, että ne ovat yhtä hygieenisiä kuin paperipyyhkeet.

V Elinkelpoisten näytteiden kokonaismäärät (bakteerit) P Hiukkas-/aerosolinäytteet

Kuva esittää hiuksia ja muita pienempiä hiukkasia.

Mitä aerosolisaatio on?

Aerosolisaatio tarkoittaa aerosolien muodostumista. Aerosolit ovat pieniä nestemäisiä tai kiinteitä hiukkasia tai niiden sekoitus, jotka leijuvat kaasussa (esim. ilmassa).

Niiden koostumus voi vaihdella riippuen siitä, kuinka ne ovat muotoutuneet ja ne voivat sisältää bakteereja ja viruksia. Aerosolien koko voi vaihdella, ne voivat olla esimerkiksi niinkin pieniä kuin 0.3 mikronia.

Suuremmat ja painavammat hiukkaset putoavat yleensä lattialle, kun taas pienemmät hiukkaset jäävät yleensä leijumaan ilmaan – tai ‘aerosolisoituvat’. Aerosoleja on kaikkialla ympärillämme.

Dyson Airblade 9kJ HEPA -suodatin ja siepatut hiukkaset.

HEPA-suodattimet sieppaavat hiukkaset, jotka voivat olla kooltaan niinkin pieniä kuin 0,1 mikronia

Kaikki Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet käyttävät HEPA-suodatusta kuivaten kädet puhdistetulla ilmalla.

Testattu ja todistettu sieppaavan 99,95 % hiukkasista, jotka voivat olla kooltaan vain 0,1 mikronia.³ Suodatin voi siepata myös bakteereita ja viruksia.

Kuivaa kädet HEPA-suodatetulla ilmalla, ei likaisella ilmalla.

Nainen kuivaa käsiä Dyson Airblade Wash+Dry -kuivaimella

Nopea kuivausaika

Huolellinen käsien pesu ja kuivaus ovat osoittaneet vähentävän bakteerien ja virusten leviämistä.

Dyson Airblade™ -käsienkuivaimissa on 10–14 sekunnin⁵ kuivausaika, ja ne auttavat vähentämään bakteereja käsissä.⁴

 • Dyson Airblade Wash+Dry motif
  Käsien kuivausta Dyson Airblade Wash+Dry -kuivaimella

  Pese ja kuivaa pesualtaassa

  Hanan Airblade™-teknologian ansiosta käyttäjän ei tarvitse siirtyä erilliselle kuivausalueelle, mikä vähentää veden tippumista lattialle.

 • Dyson Airblade 9kJ motif
  Nainen kuivaa käsiään Dyson Airblade 9kJ -kuivaimella

  Kaareva Blade™-muotoilu

  Kaksi 0,45 mm kaarevaa aukkoa luovat 544 km/h kulkevat ilmavirrat, jotka seuraavat käsien ääriviivoja poistamalla veden käsistä lyhyemmässä ajassa.

 • Dyson Airblade V motif
  Nainen kuivaa käsiään Dyson Airblade V -kuivaimella

  Antibakteerinen pinta

  Nikkelisessä Dyson Airblade V -käsienkuivaimessa on antibakteerista ja antiviraalista lisäainetta, jonka on osoitettu vähentävän bakteerien ja virusten⁷ lisääntymistä laitteen kuoressa/pintamateriaalissa.

Usein kysytyt kysymykset

Pitääkö paikkansa, että Dyson Airblade™ -käsienkuivaimen voimakas ilmavirta tarkoittaa sitä, että pesutilan ilmassa lentää enemmän hiukkasia, aiheuttaen suuremman riskin bakteerien leviämiselle?

Käsipaperiteollisuus käyttää lukuisia tutkimuksia tukeakseen voimakkaita ja epätarkkoja väitteitä. Yleisesti ottaen näitä tutkimuksia ei ole suoritettu sellaisissa olosuhteissa tai sellaisten skenaarioiden perusteella, jotka jäljittelevät tosiaelämää tai todellisia olosuhteita, jotka henkilö voi kohtuudella kokea käyttäessään Dyson Airblade™ -käsienkuivainta. Tutkijat, jotka ovat tehneet nämä tutkimukset, pystyivät saamaan sellaisen tuloksen vain saastuttamalla hansikkaiden peittämät kätensä voimakkaasti bakteereilla ja viruksilla ja kuivaamalla ne Dyson Airblade™ -käsienkuivaimella pesemättä käsiä ensin. Päinvastoin, Bradfordin yliopiston (UK) ja Hong Kong Polytechnic University -tutkimuslaitoksen tutkimustulokset osoittavat, että oikein käytettynä Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet itse asiassa vähentävät bakteerien määrää käsissä.

Dysonin uusi riippumaton tutkimus aerosolien muodostumisesta osoittaa, että käsien kuivaaminen Dyson Airblade™ -käsienkuivaimella ei tuota aerosoleja enempää kuin paperipyyhkeillä kuivaaminen – ja että Dyson Airblade™ -käsienkuivaimet ovat hygieenisiä ja turvallisia käyttää.¹

Mitä HEPA tarkoittaa?

HEPA tarkoittaa korkean hyötysuhteen hiukkasilmaa. Ollakseen aito HEPA-suodatin, jollainen on vakiona kaikissa Dyson Airblade™ -käsienkuivaimissa, suodattimen on läpäistävä testistandardit EN1822-5 ja IEST-RP-CC001.6. Suodattimen, jonka ei ilmoiteta olevan HEPA-suodatin, ei voida todistaa toimivan näin korkealla hyötysuhteella.

Tulisiko minun käyttää käsieni kuivaamiseen paperipyyhettä vai käsienkuivainta? Kumpi on tehokkaampi?

Käsienpesu on ratkaiseva tapa vähentää bakteerien ja virusten leviämistä. Käsien asianmukainen kuivaus on tärkeä vaihe tässä prosessissa, sillä kosteat kädet voivat levittää jopa 1 000 kertaa enemmän bakteereja kuin kuivat kädet.¹ Dyson Airblade™ -käsienkuivainten on osoitettu olevan yhtä hygieenisiä käsien kuivaamisessa kuin paperipyyhkeen,⁸ mutta ilman ympäristöhaittoja tai korkeita käyttökustannuksia.⁹

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

 • 1 Suen et al. 2019 SR ja perustuen bakteereihin ja aerosoleihin (0.3 to >5 micronia) ilmassa mitattuna käsien kuivauksen aikana 28,5 m³ kokoisessa testikammiossa. Tutkimus suoritettiin riippumattomassa kolmannen osapuolen laboratoriossa.
 • 2 Perustuu käsien kuivauksen aikana mitattuun aerosolisaatioon. Testin toteutti riippumaton kolmannen osapuolen laboratorio Airmid Healthgroup Ltd.
 • 3 HEPA-suodatin on testattu EN1822-5-standardin mukaisesti riippumattomassa testauslaboratoriossa määrätyissä testiolosuhteissa.
 • 4 Snelling et al. (2010) JAM
 • 5 Kuivausaika ja energiankulutus on laskettu MAX-tehotilaa käyttäen. Kuivausaika on määritetty käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
 • 7 Kuivausaika on mitattu käyttämällä Dysonin testausmenetelmää 769, joka perustuu NSF 335 -protokollaan käyttäen jäljelle jääneen kosteuden mittarina 0,1 grammaa.
 • 8 Mutters & Warnes (2019) JHI
 • 9 Keskimääräinen sähkön hinta 0,1 €/kWh joulukuussa 2018. Katso yksityiskohtaiset laskelmat osoitteesta www.dyson.fr/calcs.