Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Dysonin esimerkkilaskelmat

Suunnittelemme Dysonilla laitteita, jotka toimivat kunnolla, ja autamme asiakkaitamme ymmärtämään, kuinka ne toimivat. Olemme läpinäkyviä esittämiemme väitteiden suhteen.

Valitettavasti jotkut kilpailijoistamme eivät toimi samalla tapaa. He esittävät usein harhaanjohtavia väitteitä, mikä voi olla hämmentävää.

Alla on selitys, miten laskennallisesti perustelemme väitteemme. Jos haluat lisätietoja, soita meille numeroon 0800 07020.

Kustannussäästöt

Dysonilla käytämme laskelmissamme seuraavia lukuja:

Paperipyyhkeiden lukumäärä per käyttökerta = 2

Tämä perustuu omaan sisäiseen tutkimukseemme. Tiedämme, että ihmiset voivat usein ottaa enemmän kuin 2 paperipyyhettä käsien kuivaamiseen, mutta uskomme arvioivamme kuluja mahdollisimman varovaisesti.

Paperipyyhkeen hinta = 0,01 €

Tämä perustuu omaan sisäiseen tutkimukseemme. Olemme koonneet viiden suosituimman paperipyyhkeen hinnat ja laskeneet keskimääräisen hinnan kaikilla alueilla.

Pesuhuoneen käyttö päivässä = 200

Tämä perustuu omaan tutkimukseemme keskikokoisen pesuhuoneen käytöstä. Pienemmistä kylpyhuoneista, joiden käyttö on vähäistä, käytämme lukua 100, ja paljon käytetyistä tiloista, kuten huoltoasemista tai lentokenttien pesuhuoneista, käytämme lukua 400.

Pesuhuoneen käyttöpäivien lukumäärä = 365 päivää

Oletuksenamme on kokonainen vuosi.

Sähkön hinta per kWh = 0,17 €

Tämä perustuu omaan sisäiseen tutkimukseemme. Olemme ottaneet sähkön kustannukset 5 eri lähteestä ja laskeneet keskimääräisen kustannuksen kaikilla alueilla.

Teho watteina = valmistajan ilmoituksen mukaan

Valmiustilan teho = valmistajan ilmoituksen mukaan tai Dysonin testaamana.

Kuivausaika perustuu National Sanitation Foundation -järjestön Protocol P335:een (NSF P335).

Vuosittainen hiilijalanjälki on laskettu perustuen 200 käyttökertaan päivässä, 365 päivänä vuodessa.

Ota huomioon: suurin osa käsienkuivainten valmistajista ei noudata NSF P335:ttä, joten ne voivat ilmoittaa virheellisiä kuivausaikoja. NSF on riippumaton hygienian asiantuntija. Jos haluat tarkan kuivausajan, vaadi NSF P335 -testituloksia.

Miten laskemme paperipyyhkeiden käyttökustannukset?

Paperipyyhkeiden vuosittaiset käyttökustannukset arvioidaan seuraavasti = 
Käsien kuivaamiseen käytettyjen paperipyyhkeiden keskimääräinen lukumäärä x paperipyyhkeiden keskimääräiset kustannukset x oletettu käyttökertojen lukumäärä päivässä x oletettu päivien lukumäärä, kun pesuhuone on käytössä.

Miten laskemme Dyson Airblade™ -käsienkuivaimen ja muiden käsienkuivainten käyttökustannukset?

Laskelmassa on kaksi vaihetta.

Vaihe 1: Käyttökustannukset käytön aikana (ilman valmiustilaa)

Käsienkuivaimen kuivausaika (tunneissa) x käsienkuivaimen nimellisteho (kW) x oletettu käyttökertojen määrä päivässä x oletettu päivien lukumäärä, kun pesuhuone on käytössä x sähkön hinta per kWh.

Vaihe 2: Käyttökustannukset käytön aikana (ja valmiustilassa)

Vaiheen 1 + tulos

((Sähkön hinta per kWh * tuntimäärä vuodessa) - (arvioidut käyttökerrat päivässä (100/200/400) * käsienkuivaimen kuivausaika (tunneissa))) * Valmiustilan teho (kW)

= Vuosittaiset käyttökustannukset

Ympäristövaikutus

Yhteistyössä Carbon Trustin kanssa Dyson on kehittänyt menetelmän sähkölaitteiden ja paperipyyhkeiden ympäristövaikutusten mittaamiseksi. Hiililaskelmat tehtiin käyttämällä PE Internationalin toimittamaa GaBi-ohjelmistoa, joka perustui tuotteen käyttöön yli viiden vuoden ajan ja jossa Yhdysvaltoja käytettiin edustavana käyttömaana.

Katso, kuinka Dyson-teknologia voi parantaa liiketoimintaympäristöäsi