Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson-tuotteita hotellin sviitissä

Dyson-teknologiaa hotelleille

Dysonin laitteiden käyttäminen voi auttaa parantamaan vieraidesi kokemuksia. Valotasoista ilmankäsittelyyn, henkilökohtaiseen hygieniaan ja pesuhuonehygieniaan, jokainen yksityiskohta voi vaikuttaa vieraidesi mukavuuteen ja hyvinvointiin. Näitä yksityiskohtia varten Dysonin laitteet on kehitetty.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

 • Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja telineessä

  Hiustenhoito

  Viiden tähden muotoilukokemus

  Tyylikäs, tasapainoinen ja tehokas älykkäällä lämmönsäädöllä, joka suojelee hiusten kiiltoa. Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja on joidenkin maailman huippuhiusmuotoilijoiden ja kampaamoiden käyttämä.

 • Dyson-työvalaisin hotellihuoneessa

  Valaistus

  Hyvän kirjan lukemiseen – tai täydellisen tunnelman luomiseen

  Häikäisyn säätämisen ja kosketuksella toimivan himmennyksen ansiosta vieraat voivat säätää valon sopimaan heidän tarpeisiinsa ja mielialaansa. Ja luoda rentouttavan ympäristön.

 • Dyson-ilmanpuhdistin hotellihuoneen pöydällä

  Ilmankäsittely

  Puhtaampaa ilmaa vieraillesi

  Air Multiplier™ -teknologia, joka puhdistaa ilmaa, voi parantaa hotellin mukavuutta ja auttaa vieraita luomaan mieleisensä olosuhteet. Yötila käyttää laitteen hiljaisimpia asetuksia ja himmennettyä näyttöä. Hyvin nukuttuun yöhön.

 • 2 Dyson Airblade dB -käsienkuivaimet hotellin kylpyhuoneessa

  Käsienkuivaimet

  Käsienkuivaimet voivat parantaa pesuhuonekokemustasi

  Dyson Airblade ™ -käsienkuivaimet tarjoavat täydellisen yhdistelmän teknologiaa ja muotoilua. Akustisesti kehitetty aiheuttamaan mahdollisimman vähän häiriötä vieraillesi.

 • V11:n LCD-näyttö imurin imuroidessa roskia matolta ja kovalta lattialta

  Pölynimurit

  Monipuolista johdotonta puhdistusta

  Dyson-imurit on suunniteltu kunnollisella imuteholla ja johdottomuuden tuomalla monipuolisuudella nopeaan ja kätevään asiakastilojen puhdistukseen tai syväpuhdistuksiin.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

 • 1 Testattu itsenäisesti oikeilla hiuksilla 20 markkinoiden myydyimpään hiustenkuivaajaan verrattuna. Joulukuussa 2018.
 • 2 LEDien käyttöikä on laskettu L70-mittaukseen, joka on tehty standardin IEC 62717 mukaisesti, 8 tunnin arvioidulla päivittäisellä käyttöajalla. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
 • 3 Lähde: Illuminating Engineering Society (IES) The Lightning Handbook, Tenth Edition (July 30, 2011).
 • 4 Jopa 0,1 micronin kokoisilla hiukkasilla. Testattu standardin EN1822 mukaisesti. Kaasumaisten aineiden tehokkuus vaihtelee.