Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein minun pitäisi puhdistaa suodattimeni?

Suosittelemme suodattimen puhdistamista kerran kuukaudessa. Dyson Supersonic Nural™ -hiustenkuivaajasi säännöllinen huolto auttaa ylläpitämään sen optimaalista suorituskykyä.

Kuinka puhdistan suodattimeni?

Poista ja pese magneettinen suodatinkotelo lämpimässä, saippuavedessä, liota vähintään 30 minuuttia ennen huuhtelua ja kuivumista. Pyyhi itse suodatin puhtaaksi roskista puhtaalla, kuivalla liinalla.

Löydät täydelliset puhdistusohjeet Dysonin YouTube-kanavalta.

Voinko käyttää liitteitä muista Dyson Supersonic™ hiustenkuivaajista?

Voinko käyttää liitteitä muista Dyson Supersonic™ hiustenkuivaajista? Aiemmat Dyson Supersonic™ muotoiluliitteet sopivat Dyson Supersonic Nural™ hiustenkuivaajaan*, mutta eivät ole yhteensopivia uuden koneen Attachment learning -ominaisuuden kanssa.

* Lukuun ottamatta leveähampaista kampaa.

Kuinka aktivoin Pause detect -toiminnon?

Pause detect on aina päällä, ellei diffuusoriliitettä ole kytketty. Se käyttää liikeanturia tietääkseen, milloin hiustenkuivaaja pysähtyy – automaattisesti katkaisemalla lämmön ja vähentämällä ilmavirtausta.

Jotta Pause detect aktivoituu vain, kun laite asetetaan alas – eikä jokaisesta hetkellisestä tauosta muotoilun aikana – ohjelmoimme tarkoituksella 240 ms viiveen. Varmistaaksesi, että Pause detect on aktivoitunut, odota, että moottorin ääni laskee ennen kuin nostat käden hiustenkuivaajasta.

Onko suositeltuja asetuksia älykkäille lisäosille?

Kyllä. Älykkäät muotoilulisäosat ovat esiasetettu suositelluille ilmavirtaus- ja lämpöasetuksille – jotka voit mukauttaa itse. Säädä näitä asetuksia tarpeidesi mukaan.

Jos haluat palata suositeltuihin esiasetuksiin milloin tahansa, tässä ovat oletusasetukset:

  • Gentle air attachment: Korkea lämpö / Korkea ilmavirtaus
  • Styling concentrator: Korkea lämpö / Keskikorkea ilmavirtaus
  • Wide-tooth comb: Korkea lämpö / Korkea ilmavirtaus
  • Wave+Curl diffuser: Keskilämpö / Keskikorkea ilmavirtaus
  • Flyaway attachment: Matala lämpö / Korkea ilmavirtaus

*Deaktivoi Scalp protect -tila käyttääksesi Attachment learning -toimintoa.

Mistä tiedän, mikä Supersonic™-hiustenkuivain sopii minulle?

Kaikki Dyson Supersonic™ hiustenkuivaajat tarjoavat nopean kuivauksen ja muotoilun, mutta jokainen on suunniteltu vastaamaan tiettyjä tarpeita. Auttaaksemme sinua valitsemaan sinulle sopivan laitteen, vieraile kätevässä vertailutaulukossamme.

Kuinka muotoilen pääni takaosan?

Päästäksesi pään takaosaan, se auttaa kääntämällä muotoilulisäosaa 45° ja kuivaamaan tai muotoilemaan hitaasti juuresta alaspäin. Katso tarkemmat muotoiluohjeet video-oppaistamme.

Voivatko liitteet lämmetä liian kuumiksi kosketettaviksi?

Suunnittelemme kaikki lisälaitteet pysymään mukavan viileinä ulkoreunojen ympärillä. Suosittelemme pitämään kiinni näistä viileämmistä reunoista, kun käännät tai irrotat lisälaitetta.

Kuinka saan päänahan suojaustilan pois päältä?

Päänahan suojapainike sijaitsee hiustenkuivaajan kirkkaan ja pyöreän päätykappaleen päällä. Paina tätä vaihtaaksesi Päänahan suojaustilan päälle ja pois.