Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Zone™Absolute+ -vastamelukuulokkeet (Sininen/Kupari)

Kokonaisarvio

57% suosittelisi ystävälle

Pidin todella äänenlaadusta

Minulla on ollut Dyson Zoneni nyt kaksi viikkoa ja rakastan niitä yksinkertaisesti. Ne ovat erittäin mukavia, peruutus yllätti minut. NYT ne ovat olleet suosikkituotteeni. :D Kiitos Dyson, he tekivät sen taas!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten melunvaimennusteknologia toimii Dyson-kuulokkeissa?

Dyson Zone™ -vastamelukuulokkeissa on yhteensä 10 melua vaimentavaa mikrofonia, jotka tarkkailevat ympäröivää ääntä 384 000 kertaa sekunnissa ja vaimentavat taustamelua. Passiivinen vaimennus toimii yhdessä aktiivisen melunvaimennuksen kanssa ja poistaa jopa 40 dB ei-toivottua melua. Voit seurata äänialtistusta muodostamalla yhteyden MyDyson™-sovellukseen.

Mitkä ovat kolme aktiivista melunvaimennustilaa (ANC)?

Kolme ANC-tilaa ovat eristystila, läpinäkuuluvuustila ja keskustelutila.

Eristystila tarjoaa korkeimman aktiivisen melunvaimennuksen tason varmistaen täyteläisen, mukaansatempaavan äänikokemuksen – esimerkiksi silloin, kun sinun on mahdollisesti keskityttävä käsillä olevaan tehtävään. Läpikuuluvuustila mahdollistaa paremman tietoisuuden ympäristöstä vahvistamalla äänitaajuuksia, jotta kuulet enemmän käyttäessäsi tuotetta.  Kun kiinnitettävä matkavisiiri on käytössä, keskustelutila voidaan aktivoida laskemalla visiiri – poistamalla puhdistus käytöstä akkuvirran säästämiseksi ja keskustelun vahvistamiseksi.

Kuinka kauan akku kestää?

Koska Dyson Zone™ -vastamelukuulokkeissa yhdistyvät puhdistus ja äänentoisto, akkukapasiteetin oli oltava huomattavasti suurempi kuin tavanomaisissa kuulokkeissa, joissa on vain äänentoisto. Akun kesto riippuu siitä, missä tilassa kuulokkeita käytetään – alhaisin akun kesto on silloin, kun puhdistusnopeus on asetettu korkealle ja ANC on päällä. Pelkän äänentoiston osalta tuotteen käyttöaika on jopa 50 tuntia. Ääntä ja puhdistusta varten käyttöaika on enintään 4 tuntia. Automaattinen poiskytkentä säästää energiaa, kun laite ei ole käytössä.

Millä tavoin kuulokkeet on suunniteltu mukavuutta ajatellen?

Yksityiskohtaiset kokeet oikeilla ihmisillä auttoivat ymmärtämään, miten Dyson Zone™ -kuulokkeet istuisivat mukavasti kaikenmuotoisissa päissä. Mukavuusominaisuudet, kuten esimerkiksi materiaalit, säädettävyys, pääpannan istuvuus, otettiin käyttöön. Dysonin insinöörit tutkivat erilaisia pehmustevaahtoja, muotoja ja malleja kehittääkseen pääpannan, jonka tiheys ja kimmoisuus ovat juuri oikeat, jotta paino jakautuu tasaisesti ja päähän kohdistuva paine vähenee.

Voiko Dyson Zone -kuulokkeet yhdistää Bluetoothin kautta?

Kyllä. Voit muodostaa yhteyden laitteisiin Bluetooth™-yhteensopivien tuotteiden kautta ja toistaa musiikkia laitteen kautta.⁵

Miten kiinnitettävä matkavisiiri on suunniteltu työmatkoja varten?

Kevyiden materiaaliensa ansiosta visiiri taipuu ja palautuu alkuperäiseen muotoonsa, joten se on helposti kannettava ja kestävä työmatkoilla. 

  • 1 Kun Bluetooth on käytössä. Toiminta voi vaihdella ympäristöolosuhteista ja käytöstä riippuen.
  • 2 Suodattimet on testattu influenssa A (H1N1) -virusta ja MS-2-bakteriofagia vastaan riippumattomassa kolmannen osapuolen laboratoriossa. Suodattimia ei ole testattu koronaviruksella. Testit osoittivat virusten poistuvan yli 99,9-prosenttisesti. Tosielämän teho voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan.
  • 3 Suodatin on testattu ulkoisessa laboratoriossa (typpidioksidi, rikkidioksidi, otsoni) laboratorio-olosuhteissa (3 m³:n kammio 23 celsiusasteessa ja 50 %:n suhteellisessa ilmankosteudessa) suurimmalla ilmavirtauksella. Talteenottomäärät voivat vaihdella todellisen käytön mukaan.
  • 4 Suodattimen hyötysuhde on testattu ISO 29463 -standardin mukaisesti ja mukautettu enimmäisvirtausasetuksella riippumattoman kolmannen osapuolen laboratoriossa. Talteenottomäärät voivat vaihdella todellisen käytön mukaan.
  • 5 Sovelluksen toiminta edellyttää tietoliikenneyhteyttä. Operaattori voi veloittaa data- ja viestimaksuja. Mobiililaitteesi tulee tukea Bluetoothia™ [4.0] puhelinyhteyttä varten. Tarkista iOS- tai Android-version yhteensopivuus Dysonin verkkosivulta.