Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuri?

Dyson 360 Vis Nav™ on toistaiseksi uusin ja edistyksellisin robotti-imurointiteknologiamme. Tehokkain robotti-imuri¹ uusimmalla Hyperdymium™-moottorilla. 360 asteen panoraamakameran avulla robotti-imuri näkee kaiken ympärillään sekä sen, mistä sen on siivottava, ja kartoittaa reittinsä järjestelmällisesti ja älykkäästi. MyDyson™-sovelluksen avulla voit hallita puhdistuksia missä tahansa oletkin – mukauttamalla, ajoittamalla ja tarkistamalla niitä reaaliajassa.

Mikä erottaa Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurin muista robotti-imureista?

Robotti-imurimme tuottaa kuusi kertaa voimakkaamman imun kuin mikään muu robotti-imuri² ja imee enemmän kuin mikään muu robotti-imuri kaikilla lattioilla.³ Patentoidun sykloniteknologiamme ansiosta imuteho ei koskaan heikkene.⁴ D-kirjaimen muotoinen runko helpottaa nurkkiin ulottuvaa siivousta, toisin kuin pyöreillä roboteilla, ja uuden imevän sivukanavamme ansiosta pääset aivan reunoihin ja kulmiin saakka, joten yksikään kodin osa ei unohdu. Uusi kolmitoiminen harjasosamme on ensimmäinen, joka sisältää kolme tapaa kaikkien lattiatyyppien puhdistamiseksi, joten se syväpuhdistaa kotisi paremmin kuin mikään muu. Kaksoistukivartisen jousituksen ansiosta robottimme voi kiivetä jopa 21 mm. Robotin sisällä oleva pietsoanturi tarkkailee pölypitoisuuksia ja lisää automaattisesti imutehoa, kun se havaitsee enemmän pölyä, kun taas kulkuanturit havaitsevat seinät ja esineet jopa kahden metrin etäisyydeltä. Elinikäinen HEPA-suodatin vangitsee pölyn ja sulkee sisäänsä 99,99 % jopa 0,1 mikronin kokoisista hiukkasista.⁷

Puhdistaako Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuri matot ja kovat lattiat?

Kyllä, robotti-imurissamme on uusi kolmitoiminen harjasosa, jossa yhdistyvät kolme syväpuhdistustapaa ja joka on suunniteltu kaikille lattiatyypeille. Antistaattiset, mustat hiilikuituharjakset imevät pölyn kovilta lattioilta ja raoista, jäykät nailonharjakset menevät syvälle ja poistavat kiinnittyneen lian ja lemmikkieläinten karvat matoista, ja pehmeät kudotut nailonkuidut keräävät suuret roskat kaikentyyppisiltä lattioilta. Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imuria ei kuitenkaan voi käyttää kosteilla tai märillä lattioilla.

Onko se suunniteltu koteihin, joissa on lemmikkejä?

Kyllä, robotti-imurissamme on kuusi kertaa suurempi imuteho kuin missään muussa robotti-imurissa², ja se imee enemmän kuin mikään muu robotti-imuri kaikilta lattioilta⁷, joten se poimii lemmikkien karvat kaikkialta kodistasi. Kolminkertaiseen toimintaan on myös suunniteltu laaja halkaisija, joka vähentää karvojen kietoutumista harjaksiin.

Kuinka pitkä käyttöaika sillä on?

12-kennoinen litiumioniakku tuottaa jopa 65 minuuttia voimakasta, heikentymätöntä imua, kun robotti-imuri on Quiet-tilassa. Kokonaiskäyttöaika vaihtelee kuitenkin power-tilan, lattiatyypin, kalusteiden sijoittelun ja pölypitoisuuden mukaan. Kun robotti tarvitsee latausta, se palaa automaattisesti telakkaan latautumaan. Kun se on ladattu täyteen, se palaa takaisin ja jatkaa puhdistamista siitä, mihin se jäi. Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imurin täyteenlataaminen kestää 2 tuntia ja 45 minuuttia.

Mitä eroa on mittayksiköillä pascal ja todellisella imuteholla (ilmavatti)?

Pascal (Pa) on mittayksikkö, jota käytetään fysiikassa kuvaamaan paine-eroa kappaleen sisällä ja ulkopuolella. Ilmavatti eli imuteho watteina (Air Watt, AW) mittaa imutehoa ja ottaa huomioon sekä paineen (Pa) että ilmavirran nopeuden. Koska kyseessä on kokonaisvaltainen mittaus, imuteho watteina on käyttökelpoisin tapa arvioida imurin suorituskykyä.

Kuinka monta ilmavattia luovat ihanteellisen imutehon pölynimuriin?

Imuteho watteina vaihtelee robotti-imureiden, johdottomien imureiden ja pystymallisten tai pölypussittomien imureiden välillä. Vaikka ilmavatit eli imuteho watteina voivat auttaa osoittamaan imurin imutehon, se ei ole ainoa huomioon otettava tekijä. Se, miten hyvin pölynimuri on suljettu, ja suunnittelun älykkyys ovat ratkaisevassa asemassa yleisen tehon ja tehokkuuden kannalta. Yleisesti ottaen suorituskykyä tarkasteltaessa voidaan sanoa, että mitä korkeampi ilmavattiluku eli imuteho watteina, sitä parempi imuteho. Robotti-imurit eivät kuitenkaan tarvitse yhtä paljon ilmavatteja kuin johdottomat, pystymalliset tai pölypussittomat imurit – mikä johtuu paremmasta tiiviydestä pintaan.

Mistä tietää, että pölynimuri on tehokas?

Ilmavatteina (AW) ilmaistu imuteho on hyvä lähtökohta pölynimurin tehon ymmärtämiseksi, sillä se ilmaisee sekä paineen että ilmavirran nopeuden. Se, miten hyvin pölynimuri on suljettu, on myös kriittisen tärkeää, sillä ilmavatit voivat hävitä laitteen halkeamien ja aukkojen kautta. Hyvin suunniteltu ilmavirtaus on toinen tärkeä tekijä, jotta pölynimuri pystyy keräämään pölyä ja roskia laajalti vaikeasti saavutettavilta alueilta.

Onko Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuri liitettävissä älykotiin?

Kyllä. MyDyson™-sovelluksen avulla voit hallita, mukauttaa ja ajoittaa siivouksen, olitpa sitten kotona tai et. Robotti-imurimme on myös yhteensopiva Alexan ja Google Assistantin⁶ kanssa, ja sitä voidaan ohjata pelkillä äänikomennoilla. Voit mukauttaa puhdistamista määrittelemällä vyöhykkeitä kotiisi ja valitsemalla, miten ja milloin robotti-imuri siivoaa ne asettamalla kellonajat, päivät ja power-tilan. Voit myös asettaa sääntöjä ja rutiineja, kuten sammuttaa harjasosan moottorin hiljaisia tiloja ja pitkänukkaisia mattoja varten, tai määritellä alueita, joille imuri ei saa kiivetä tai joita sen on vältettävä kokonaan. MyDyson™-sovellus näyttää puhdistusraportin, joka on tieteellinen todiste syväpuhdistuksesta, siitä, mistä kohtaa robotti-imuri on puhdistanut ja kuinka paljon pölyä se on kerännyt. MyDyson™-sovellus varmistaa myös, että robotti-imurissasi on aina uusimmat toiminnot ja ominaisuudet automaattisten ohjelmistopäivitysten avulla Wi-Fi-yhteyden kautta.⁵

Pitääkö minun muodostaa yhteys sovellukseen?

Kyllä. Robotti-imurin käyttöönotto edellyttää yhteyttä MyDyson™-sovellukseen. Tämä aktivoi sen älykkäät ominaisuudet.

Mikä on 360 asteen näköjärjestelmä ja miten Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuri kartoittaa kotisi?

Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imurissa on älykäs 360 asteen näkökykyjärjestelmä, joten se pystyy analysoimaan ympäristöään, näkemään tarkasti, mistä sen on puhdistettava, ja muistamaan, missä se on ollut. Tässä laitteessa on 26 erilaista anturia, ja se analysoi jopa 10 000 datapistettä sekunnissa rakentaen kartan jokaisesta huoneesta ja kerroksesta, jotta se voi navigoida älykkäästi kaikkialla kodissasi. MyDyson™-sovellus muistaa kaikki nämä tiedot, joten voit asettaa vyöhykkeitä ja mukauttaa robotti-imurin käyttäytymistä.

Kuinka monta eri puhdistustilaa Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurissa on käytettävissä?

Robotti-imurissamme on neljä erilaista puhdistustilaa, joten voit puhdistaa haluamallasi tavalla. Suosittelemme käyttämään Auto-tilaa, sillä se analysoi pölymäärät ja lisää imutehoa automaattisesti, kun pölyä havaitaan enemmän. Quick-tila optimoi nopeuden helpottaen päivittäistä puhdistusta. Quiet-tila vähentää melua luoden rauhallisempia alueita – ja pidentää käyttöaikaa. Boost-tila tarjoaa voimakkaan imun pinttyneen lian ja lemmikkien karvojen puhdistamiseen. Voit valita power-tilat MyDyson™-sovelluksesta tai Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imurin LCD-näytöltä.

Miten määritän Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurin ja aloitan sen käytön?

Seuraa tätä linkkiä saadaksesi lisätietoja uuden Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imurisi käyttöönotosta ja käytön aloittamisesta, jotta saat siitä kaiken irti. Ennen ensimmäistä puhdistusta on suositeltavaa ladata MyDyson™-sovellus ja käyttää kartoitusominaisuutta, jotta robotti ymmärtää ympäristönsä ja kotisi pohjapiirroksen.

Miten puhdistan ja huollan Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuriani?

Robotti-imurisi kertoo sinulle, milloin se tarvitsee huomiota, ja opastaa sinua yksinkertaisilla näytöllä näkyvillä ohjeilla. Tyhjennä roskasäiliö yhdellä, hygieenisellä liikkeellä. Harjasosa ja elinikäinen suodatin voidaan pestä, minkä jälkeen ne ovat uudestaan valmiina käyttöön.

Onko kaikki Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurin keräämät tiedot suojattu?

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi suojataan, eikä niitä koskaan käytetä väärin. Vaikka robotti-imurin kamera "näkee" huoneen, se tallentaa vain muotoja ja kontrastia eikä koskaan tallenna tai lähetä kuvia. Lue lisää Tietosuojakäytännöstämme.

Miten voin ladata Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurin?

Dyson 360 Vis Nav™ latautuu seinätelakassa, jonka saat ostaessasi robotti-imurin. Robotti-imuri on aina yhdistettynä seinätelakkaan, kun sitä ei käytetä, ja se palaa automaattisesti telakkaan jokaisen puhdistuksen jälkeen ja latautuu tarvittaessa. Dyson 360 Vis Nav™ -pölynimurin täyteenlataukseen kuluu yhteensä 2 tuntia ja 45 minuuttia.

Miten tyhjennän Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imurin roskasäiliön?

Johdottomien laitteidemme tapaan Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imuri käyttää hygieenistä yhden kosketuksen poistomekanismia, joka työntää pölyn ja roskat nopeasti syvälle roskakoriin yhdellä toiminnolla, joten likaan ei tarvitse koskea.

Mistä voin ostaa varaosia ja tarvikkeita Dyson 360 Vis Navᵀᴹ -robotti-imuriin?

Löydä varaosat ja tarvikkeet Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imuriin Dysonin verkkosivustolta.

Miten lataan MyDyson™-sovelluksen?

MyDyson™-sovelluksen lataaminen on välttämätöntä, jotta saat kaiken irti Dyson 360 Vis Nav™ -robotti-imuristasi ja voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia. Voit ladata sovelluksen skannaamalla laatikossa olevan QR-koodin tai lataamalla sen ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

  • 1 Imutehon testaus perustuu IEC 62885-4 -standardin kohtiin 5.8 ja 5.9 täydellä roskasäiliöllä, Boost-tilassa, verrattuna markkinoilla oleviin robotti-imureihin (markkinoiden myyntitiedot tammikuusta 2022 joulukuuhun 2022). Testattu SLG:ssä Saksassa vuosina 2021–2023.
  • 4 Vaatii laitteen sovelluksen käyttämistä varten, 2,4 GHz:n tai 5 GHz:n Wi-Fi-yhteyden tai mobiilidatan ja tuen Bluetooth 4.0:lle. Yhteensopivan sovelluksen osalta hae "MyDyson" iOS App Storesta tai Google Play Storesta. Operaattori voi veloittaa data- ja viestimaksuja.
  • 5 Suoralinjainen poimintakyky perustuu markkinoiden keskiarvoon, kolmella eri tyyppisellä pinnalla, perustuen standardeihin IEC 62885-7 ja 62885-4, Boost-tilassa, verrattuna markkinoilla oleviin robotti-imureihin (myyntitiedot tammikuusta 2022 joulukuuhun 2022). Testattu SLG:ssä Saksassa vuonna 2021.
  • 6 Suodatuksen on testannut ASTM-standardin kohdan F3150 mukaisesti Boost-tilassa itsenäinen kolmas osapuoli, SGS US, vuonna 2022.