Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Corrale™-suoristusrauta (Kupari)

Kokonaisarvio

68% suosittelisi ystävälle

Easy to use, shiny hair

Elaine

Bought the Dyson straightener about two weeks ago and it’s really easy to use and makes my hair really shiny. I have course thick hair and this product really works. I used use leave in conditioner and use a bit of serum after straightening so I’m really pleased with the results

Uraauurtava Dyson-teknologia

Kaikki Dyson Corrale™ -suoristusraudassa käytettävä teknologia on olemassa tietystä syystä – tarjotakseen korkealaatuisen suorituskyvyn. Energiatiheällä akulla varustettu, johdottoman suoristuksen mahdollistava laite on suunniteltu optimaalisen tasapainoiseksi kädessä pidettäessä.

Uraauurtava Dyson-teknologia

Kaikki Dyson Corrale™ -suoristusraudassa käytettävä teknologia on olemassa tietystä syystä – tarjotakseen korkealaatuisen suorituskyvyn. Energiatiheällä akulla varustettu, johdottoman suoristuksen mahdollistava laite on suunniteltu optimaalisen tasapainoiseksi kädessä pidettäessä.

Tarkkaa muotoilua, puolet vähemmän vaurioita¹

Joustavat kuparilevyt on muotoiltu keräämään hiukset, joten voit luoda saman muotoilun vähäisemmällä lämmöllä.

Tarkka lämmitysjärjestelmä

Mukautettu tuottamaan tarkkaa lämpöä.​

Älykäs lämmönsäätö

Määrittämäsi lämpötila ei pääse koskaan ylittymään, sillä levyjen lämpötila säätyyy 100 kertaa sekunnissa.

Johdotonta monipuolisuutta, johdollista suorituskykyä

Nauti johdollisen suoristusraudan lämmön suorituskyvystä – johdottomasti. Tämän tarjoaa tehokas 4-kennoinen litiumioniakku.

Kestävä viimeistely

Suunniteltu kestämään iskuja ja putoamisia.

Automaattinen, turvallinen virrankatkaisu

Kymmenen minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Turmaliinireunus

Turmaliinilla on ionisoivia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään staattisuutta.

Tarkkaa muotoilua, puolet vähemmän vaurioita¹
Tarkka lämmitysjärjestelmä
Älykäs lämmönsäätö
Johdotonta monipuolisuutta, johdollista suorituskykyä
Kestävä viimeistely
Automaattinen, turvallinen virrankatkaisu
Turmaliinireunus

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin suoristaa hiukseni, jos levyt ovat taipuisat?

Mangaania ja kuparia sisältävät lämpölevyt luovat juuri oikean määrän taipuisuutta kerätäkseen hiuksia paremmin hallittaviksi, sekä luovat tehokkaan suoristamisen edellyttämän jännitteen. Lopputuloksena saat parempaa muotoilua vähemmällä lämmöllä – ja siksi puolet vähemmän vaurioita¹. 

 

1. Lämpövaurioita mitataan hiusten vahvuudella, kun luodaan vastaava hiustyyli. Testattu taipuisat levyt vs. suorat levyt. 

Voinko laittaa tämän suoristusraudan suoraan laukkuuni käytön jälkeen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusrauta on varustettu lämpöeristetyllä matkapussilla, jossa voit kuljettaa suoristusrautasi laukussasi. Turvalukko mahdollistaa laitteen säilytykseen laittamisen heti käytön jälkeen.

Voinko ottaa tämän suoristusraudan mukaan lennolle, vaikka se on akkukäyttöinen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on Flight-ready -toiminto joka katkaisee laitteen ja akun välisen yhteyden. Se on suunniteltu noudattamaan International Civil Aviation Organisation (ICAO) -järjestön sääntöjä.⁴ Varmista asia aina lentoyhtiöltäsi ennen lentoa ja pakkaa Dyson Corrale™ -suoristusrauta käsimatkatavaroihisi. Se toimii lisäksi yleisellä käyttöjännitteellä, joten saat ladattua sen myös ulkomailla. 

⁴Japanin tiukemmat säännöt tarkoittavat, että et voi lentää Japanin lentokentille tai poistua niiltä suoristusrauta mukanasi.

Kuinka paljon muotoiluaikaa akku antaa minulle?

Kun laite on ladattu täyteen, saat jopa 30 minuuttia johdotonta muotoilua3 Dyson Corrale ™ -suoristusraudalla. Tarkka muotoiluajan kesto riippuu  hiustyypistäsi ja muotoilutottumuksistasi. Täyteen lataaminen vie vain 70 minuuttia. Maksimoidaksesi muotoiluajan keston aseta tuote lataustelakkaan, kun se ei ole käytössä. LED-näyttö ja kuuluvat merkkiäänet kertovat, että laite latautuu normaalisti. 

Voit myös käyttää Dyson Corrale ™ -johdollista suoristusrautaa.

Suosittelemme aina aloittamaan laitteen käytön 100-prosenttisella latauksella, jotta käyttöaika on pisin mahdollinen.

Mihin lämpötilaan levyt lämpenevät? Mikä lämpötila vaaditaan parhaaseen suorituskykyyn? Voiko lämpötila vaurioittaa hiusta?

Dyson Corrale ™ -suoristusraudassa on kolme lämpötila-asetusta: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Ihanteellinen lämpötila muotoiluun riippuu hiustyypistäsi ja tyylistä, jonka haluat luoda. Liiallisen kuumuuden aiheuttamien vaurioiden mahdollisuus os sitä suurempi, mitä kuumemmalla lämpötilalla muotoilet hiuksiasi. Sen vuoksi suosittelemme, että aloitat muotoilun alhaisimmalla lämpötilalla ja nostat sitä tarvittaessa.

Dyson Corrale™ -suoristusraudan joustavien levyjen ansiosta saavutat saman tyylin vähemmällä kuumuudella ja puolet vähemmillä vaurioilla¹.

Miksi Dyson Corrale ™ -suoristusrauta on painavampi kuin mihin olen tottunut?

Tämä johtuu edistyksellisestä akkuteknologiasta. Suoristusraudassasi on tehokas nelikennoinen litiumioniakku, joka tarjoaa johdollisen ja johdottoman suoristusraudan lämpösuorituskykyä. Akun sijainti on valittu antamaan tasapainon tuntua suoristusrautaa kädessä pidettäessä, joten vaikka Dyson Corrale ™ -suoristusrauta painaa enemmän, sinulla on paras mahdollinen hallittavuus muotoillessasi.

Mitä vinkkejä on olemassa muotoiluun käyttäessäni Dyson Corrale ™ -suoristusrautaa ensimmäisen kerran?

Hiusten valmistelu: Ennen muotoilua varmista, että hiuksissa ei ole takkuja ja ne ovat täysin kuivat. Parhaan lopputuloksen saamiseksi jaa hiuksesi osioihin.

Lämpötila: Aloita keskitason lämpötilalla (185 °C) ja säädä sitä matalammaksi tai korkeammaksi riippuen hiustyypistäsi ja rakenteesta.

Hellitä ote: Hiuksesi kokoon keräävien pehmeiden levyjen ansiosta voit hellittää otettasi muotoillessasi ja antaa laitteen tehdä työn puolestasi.

Muotoilunopeus: Joustavien levyjen ansiosta voit muotoilla hiuksesi yhdellä hitaalla vedolla useiden nopeiden sijaan. Hidastaaksesi liikettäsi yritä käyttää 1 sekunti 3 senttimetriä kohden. Nopeus voi vaihdella riippuen hiustyypistä.

Osioiden koko: Ihanteellinen hiusosion koko riippuu hiustyypistäsi. Kokeile eripaksuisia osioita nähdäksesi, mikä sopii parhaiten sinulle. Jos sinulla on kiharaiset hiukset, aloita pienemmällä hiusmäärällä. Jos sinulla on ohuet hiukset, kokeile ottaa enemmän hiuksia, jotta saat laitteen liukumaan helpommin.

Hiussuortuvan sijainti: Saadaksesi parhaan hyödyn taipuisista levyistä varmista, että hiussuortuva on levyjen keskellä muotoilun aikana.

Muotoile latvat:  Jos sinulla on ohuet hiukset, voi olla hankalaa muotoilla latvat. Saadaksesi laitteen liukumaan sujuvammin, kokeile muotoilla juuret ja keskikohta ensin ja niiden jälkeen latvat, jolloin voit ottaa kerralla suuremman määrän hiuksia. Näin taipuisat levyt voivat kerätä yhteen hiussuortuvan.

Muotoilutuotteet: Viimeistele mieleisilläsi hiustuotteilla.

  • 1 Based on annual awards for hair straighteners by top 20 publications in GB from January 2021 to October 2022.
  • 1 Lämpövauriot on mitattu hiusten lujuudella, identtistä hiustyyliä luodessa. Testattu taipuisilla levyillä vs. kovat perinteiset levyt.
  • 2 Suora kuva-analyysi vs. käsittelemättömät hiukset.
  • 3 Tarkka käyttöaika riippuu hiuksistasi ja muotoilutottumuksistasi.