Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Sisältää lisätarvikkeita Dyson Corrale logo
Dyson Corrale straightener in Blue Blush
In stock
449 €
 • Lisävarusteita arvoltaan 89 euroa sisältyy.
Dyson Corrale straightener in Blue Blush

Dyson Corrale™ -suoristusrauta värissä Blue Blush

Anna lahjaksi parempaa muotoilua taipuisilla levyillä.

Parempaa muotoilua. Puolet vähemmän vaurioita.¹ Johdoton.

Suunniteltu luomaan lukuisia tyylejä. Vogue Beauty Award -voittaja.

Special edition Dyson Corrale™ -suoristusrauta (Blue/Blush)

Kokonaisarvio

71% suosittelisi ystävälle

The Dyson Corrale straightener side-on

Uraauurtavaa Dyson-teknologiaa

Kaikella Dyson Corrale™ -suoristusraudan teknologialla on syynsä – korkealaatuinen suorituskyky. Energiatiheä akku johdottomaan suoristukseen, suunniteltu optimaalisen tasapainoiseksi käteen.

 • Cutaway of the intelligent heat control system
  Cutaway of the intelligent heat control system

Esittelykotelo värissä Blue Blush

Suojaa ja säilyttää siististi Dyson Corrale™ -suoristusrautaa ja lisäosat. Värissä Blue Blush, pehmustettu pehmeällä kankaalla ja varustettu irrotettavalla kannella, joka toimii myös liukumattomana mattona suoristusraudallesi.

Tekniset tiedot

 • Paino

  0,56 kg

 • Johdon pituus

  2,2 m

 • 10.8V - 16.8V

 • Latausaika (90%)

  40 min

 • Latausaika (täyteen)

  70 min

 • Teho

  200 W

 • 3 lämpöasetusta

  165ᵒC, 185ᵒC, 210ᵒC

 • Akku

  4-cell lithium-ion battery

 • Taivutuslevyt

  Manganese copper alloy

Dyson Corrale straightener
 • Korkeus

  45 mm

 • Pituus

  292 mm

 • Leveys

  41 mm

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin suoristaa hiukseni, jos levyt ovat taipuisat?

Mangaania ja kuparia sisältävät lämpölevyt luovat juuri oikean määrän taipuisuutta kerätäkseen hiuksia paremmin hallittaviksi, sekä luovat tehokkaan suoristamisen edellyttämän jännitteen. Lopputuloksena saat parempaa muotoilua vähemmällä lämmöllä – ja siksi puolet vähemmän vaurioita¹. 

 

1. Lämpövaurioita mitataan hiusten vahvuudella, kun luodaan vastaava hiustyyli. Testattu taipuisat levyt vs. suorat levyt. 

Voinko laittaa tämän suoristusraudan suoraan laukkuuni käytön jälkeen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusrauta on varustettu lämpöeristetyllä matkapussilla, jossa voit kuljettaa suoristusrautasi laukussasi. Turvalukko mahdollistaa laitteen säilytykseen laittamisen heti käytön jälkeen.

Voinko ottaa tämän suoristusraudan mukaan lennolle, vaikka se on akkukäyttöinen?

Kyllä. Dyson Corrale™ -suoristusraudassa on Flight-ready -toiminto joka katkaisee laitteen ja akun välisen yhteyden. Se on suunniteltu noudattamaan International Civil Aviation Organisation (ICAO) -järjestön sääntöjä.⁴ Varmista asia aina lentoyhtiöltäsi ennen lentoa ja pakkaa Dyson Corrale™ -suoristusrauta käsimatkatavaroihisi. Se toimii lisäksi yleisellä käyttöjännitteellä, joten saat ladattua sen myös ulkomailla. 

⁴Japanin tiukemmat säännöt tarkoittavat, että et voi lentää Japanin lentokentille tai poistua niiltä suoristusrauta mukanasi.

Kuinka paljon muotoiluaikaa akku antaa minulle?

Kun laite on ladattu täyteen, saat jopa 30 minuuttia johdotonta muotoilua3 Dyson Corrale ™ -suoristusraudalla. Tarkka muotoiluajan kesto riippuu  hiustyypistäsi ja muotoilutottumuksistasi. Täyteen lataaminen vie vain 70 minuuttia. Maksimoidaksesi muotoiluajan keston aseta tuote lataustelakkaan, kun se ei ole käytössä. LED-näyttö ja kuuluvat merkkiäänet kertovat, että laite latautuu normaalisti. 

Voit myös käyttää Dyson Corrale ™ -johdollista suoristusrautaa.

Suosittelemme aina aloittamaan laitteen käytön 100-prosenttisella latauksella, jotta käyttöaika on pisin mahdollinen.

Mihin lämpötilaan levyt lämpenevät? Mikä lämpötila vaaditaan parhaaseen suorituskykyyn? Voiko lämpötila vaurioittaa hiusta?

Dyson Corrale ™ -suoristusraudassa on kolme lämpötila-asetusta: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Ihanteellinen lämpötila muotoiluun riippuu hiustyypistäsi ja tyylistä, jonka haluat luoda. Liiallisen kuumuuden aiheuttamien vaurioiden mahdollisuus os sitä suurempi, mitä kuumemmalla lämpötilalla muotoilet hiuksiasi. Sen vuoksi suosittelemme, että aloitat muotoilun alhaisimmalla lämpötilalla ja nostat sitä tarvittaessa.

Dyson Corrale™ -suoristusraudan joustavien levyjen ansiosta saavutat saman tyylin vähemmällä kuumuudella ja puolet vähemmillä vaurioilla¹.

Miksi Dyson Corrale ™ -suoristusrauta on painavampi kuin mihin olen tottunut?

Tämä johtuu edistyksellisestä akkuteknologiasta. Suoristusraudassasi on tehokas nelikennoinen litiumioniakku, joka tarjoaa johdollisen ja johdottoman suoristusraudan lämpösuorituskykyä. Akun sijainti on valittu antamaan tasapainon tuntua suoristusrautaa kädessä pidettäessä, joten vaikka Dyson Corrale ™ -suoristusrauta painaa enemmän, sinulla on paras mahdollinen hallittavuus muotoillessasi.

Mitä vinkkejä on olemassa muotoiluun käyttäessäni Dyson Corrale ™ -suoristusrautaa ensimmäisen kerran?

Hiusten valmistelu: Ennen muotoilua varmista, että hiuksissa ei ole takkuja ja ne ovat täysin kuivat. Parhaan lopputuloksen saamiseksi jaa hiuksesi osioihin.

Lämpötila: Aloita keskitason lämpötilalla (185 °C) ja säädä sitä matalammaksi tai korkeammaksi riippuen hiustyypistäsi ja rakenteesta.

Hellitä ote: Hiuksesi kokoon keräävien pehmeiden levyjen ansiosta voit hellittää otettasi muotoillessasi ja antaa laitteen tehdä työn puolestasi.

Muotoilunopeus: Joustavien levyjen ansiosta voit muotoilla hiuksesi yhdellä hitaalla vedolla useiden nopeiden sijaan. Hidastaaksesi liikettäsi yritä käyttää 1 sekunti 3 senttimetriä kohden. Nopeus voi vaihdella riippuen hiustyypistä.

Osioiden koko: Ihanteellinen hiusosion koko riippuu hiustyypistäsi. Kokeile eripaksuisia osioita nähdäksesi, mikä sopii parhaiten sinulle. Jos sinulla on kiharaiset hiukset, aloita pienemmällä hiusmäärällä. Jos sinulla on ohuet hiukset, kokeile ottaa enemmän hiuksia, jotta saat laitteen liukumaan helpommin.

Hiussuortuvan sijainti: Saadaksesi parhaan hyödyn taipuisista levyistä varmista, että hiussuortuva on levyjen keskellä muotoilun aikana.

Muotoile latvat:  Jos sinulla on ohuet hiukset, voi olla hankalaa muotoilla latvat. Saadaksesi laitteen liukumaan sujuvammin, kokeile muotoilla juuret ja keskikohta ensin ja niiden jälkeen latvat, jolloin voit ottaa kerralla suuremman määrän hiuksia. Näin taipuisat levyt voivat kerätä yhteen hiussuortuvan.

Muotoilutuotteet: Viimeistele mieleisilläsi hiustuotteilla.

A model using the Dyson Corrale straightener

Tutustu Dyson Corrale™ -suoristusrautaan

 • 1 Lämpövauriot, jotka on mitattu hiusten katkeilulla sisäisissä laboratoriotesteissä noin kuuden kuukauden käytön jälkeen käyttöasteen ollessa kolme kertaa viikossa. Vauriot arvioituna sen jälkeen, kun on luotu sama tyyli Corralella verrattuna Corraleen kiinteillä levyillä.
Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä