Totuus hygieniasta

Totuus Dyson Airblade™ käsienkuivainten hygieniasta

Paperi- ja käsipyyhevalmistajat ovat tuottaneet kyseenalaisia raportteja käsienkuivainten hygieenisyydestä. Katso video saadaksesi tietää totuus käytetyistä tutkimusmetodeista, miten kyseiset tulokset saatiin ja tutustu tärkeisiin faktoihin käsienkuivauksen hygieniasta.

"Dyson Airblade™ käsienkuivaimet ovat ainoat NSF:n ja HACCP:n sertifioimat."

Toby Saville, Mikrobiologi

Dyson Airblade™ käsienkuivaimet vähentävät bakteerien siirtymistä käsiin jopa 40%.

Käsipaperiteollisuus väittää Dysonin käsienkuivainten lisäävän bakteerien määrää käsissä. Mutta itseasiassa Airblade™ teknologia kuivaa kädet hygieenisesti vain 10-14 sekunnissa - vähentäen bakteerien siirtymistä käsiin jopa 40%.

Dysonin digitaalimoottoriteknologia

Dysonin V4 digitaalimoottori on maailman pienimpiä täysin integroituja 1600W moottoreita.
Se pyörii 90 000 kertaa minuutissa ja on ainoa tarpeeksi tehokas käsienkuivaajan moottori mahdollistaakseen Airblade™ teknologian.

Hygieniatutkimus käsistä

Akateeminen yhteisö on tarkastanut Bradford University Infection Group- ryhmän suorittaman tutkimuksen löydöt, ja ne on julkaistu Journal of Applied Microbiology- lehdessä.

Mitä tutkittiin: Bakteerien poistaminen Dyson Airblade™-käsienkuivaajalla.

Johtopäätökset: Dyson Airblade™- käsienkuivaajan käyttö vähentää pestyjen käsien bakteerimääriä jopa 40%.

Dyson Airblade™ käsienkuivaimet poistavat käsienkuivaukseen käytetystä ilmasta bakteerien kokoiset partikkelit 99,95%:sti.

Käsipaperivalmistajat väittävät Dysonin käsienkuivaajien lisäävän bakteereita WC-tilan ilmaan. Mutta vakiona olevan HEPA filtterin ansiosta Airblade™ teknologia nappaa 99,95% bakteerien kokoiset hiukkaset käsienkuivaukseen käytetystä ilmasta.

HEPA suodatin

Dysonin Airblade™ käsienkuivaaja käyttää HEPA suodatinta napatakseen 99,95%:sti bakteerien kokoiset partikkelit käsien kuivaamiseen tarkoitetusta ilmasta. Suodattimessa on esisuodatin suojaamassa isommilta partikkeleilta, fleecekerros kaapataakseen kuidut ja kerrostettu HEPA suodatin, joka poistaa jopa pienimmät hiukkaset 0,1 mikronin koossa.

Hygieniatutkimus ilmasta

Tutkimuksen suoritti riippumaton elintarvikkeisiin keskittynyt tutkimusorganisaatio Campden BRI, jonka asiakkaisiin kuuluu hygieniakysymykset vakavasti ottavia maailmanlaajuisia elintarvikeyrityksiä, kuten Cadbury, Pepsico, Danone, Coca-Cola, Heinz ja Nestle.

Mitä tutkittiin: Dyson Airblade™-käsienkuivaajan käytöllä ei ole huomattavia vaikutuksia WC-tilan ilman bakteerimääriin paperipyyhkeisiin verrattuna.

Antibakteerinen lisäaine

Jokaisessa Dyson Airblade™ käsienkuivaajassa on antibakteerinen suoja integroitu sen ulkokuoreen. Tämä lisäaine on suunniteltu ehkäisemään bakteeri- ja homekasvustoa koneen käyttöiän aikana- tehden pinnasta hygieenisemmän ja suojatakseen hajuilta ja tahroilta.

Hygieniatutkimus pinnoilla

Tutkimuksen suoritti University of Florida-yliopiston College of Medicine- akatemian Division of Infectious Diseases- osaston epidemiologi.

Mitä tutkittiin: Bakteerikontaminaatio Dyson Airblade™- käsienkuivaajista ja muista käsienkuivaustavoista usein kosketettavissa paikoissa julkisissa WC-tiloissa.

"Kiitos HEPA suodattimen, Dyson Airblade on ainoa käsienkuivain, joka pystyy nappaamaan bakteerit. Tämä yhdistettynä sen nopeaan kuivausaikaan ja antibakteeriseen lisäaineeseen, tekee siitä ainoan HACCP Internationalin sertifioiman käsienkuivaimen. Joten nyt me pystymme vaihtamaan käsipaperit pois."

Richard Mallett, johtaja.
HACCP International

Kuivaa kätesi rauhassa huolellisesti. Käsien kuivaus on yhtä tärkeää kuin niiden pesu.

Pese kätesi saippualla ja vedellä poistaaksesi bakteerit.

WHO:n suositus on pestä käsiä vähintään 20 sekunnin ajan käyttäen saippuaa.

Dyson Airblade™ käsienkuivaimet kuivaavat kädet vain 10-14 sekunnissa.

Kuivat kädet estävät bakteerien siirtymisen pinnoilta, joita kosketamme.

Vain Dyson Airblade™ käsienkuivaimissa on kaikki nämä edut.

 • Nopeasti käsienkuivaimet

  Nopein

  Kädet kuivataan 10–14 sekunnissa.

 • Most hygienic icon

  Hygieeninen

  HEPA-suodattimet vakiona

 • Costs less to run icon

  Alhaisemmat käyttökustannukset

  Jopa 86 % muita käsienkuivaajia edullisempaa.

 • Better for the environment icon

  Parempi ympäristölle

  Puita ei kaadeta, paperijätettä ei synny.

 • 5 vuoden takuu ikoni

  5 vuoden takuu

  Takuu osille ja työlle.