Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Tuuletin

Tarjous | Vilvoitella

2-in-1: ilmanpuhdistin ja tuuletin. Tunnistaa automaattisesti ja sieppaa allergeenit, epäpuhtaudet ja kaasut. Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

Ohjaus kaukosäätimellä. Ei yhteensopiva sovelluksen kanssa.

K 1050mm x P 220mm x L 220mm

 

Suositushinta: 499€

424 €
 • Tarjous| Vilvoitella

  2-in-1: ilmanpuhdistin ja tuuletin. Puhdistaa koko huoneen ja viilentää sinua. Tuhoaa formaldehydin. Sieppaa kaasut, epäpuhtaudet ja allergeenit. Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

  Ohjaus kaukosäätimellä. Yhdistyy Dyson Link -sovellukseen.

  K 1050mm x P 220mm x L 204mm

  current price:
  599 €
  original price: Oli 699 € Säästä 100 €
  • Vilvoitella

   2-in-1: Tuuletin ja kostutin. Air Multiplier™ -teknologia. Vahvistaa ympäröivää ilmaa luoden keskeytyksettömän, pehmeän ilmavirran.

   Ohjaus kaukosäätimellä. Ei yhteensopiva sovelluksen kanssa.

   K 580mm x  P 135mm x L 240mm

   499 €
  • Viilentävä tuuletin.

   Lavaton pystytuuletin voimakkaasti viilentävää ilmavirtaa varten.

   Tehokas ilmavirta. Nyt jopa 60% hiljaisempi.

   current price:
   299 €
   original price: Oli 349 € Säästä 50 €
   • Uusin teknologia

    3-in-1: ilmanpuhdistin, tuuletin ja lämmitin. Tunnistaa automaattisesti ja sieppaa allergeenit, epäpuhtaudet ja kaasut.Tunnistaa ilmanlaadun automatttisesti ja näyttää sen näytöllä reaaliaikaisesti.  Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

    Ohjaus kaukosäätimellä. Ei yhteensopiva sovelluksen kanssa.

    K 767 x  P 250mm x L 248mm

    599 €
   • Uusin teknologia

    3-in-1: ilmanpuhdistin, tuuletin ja lämmitin. Tuhoaa formaldehydin. Sieppaa kaasut, epäpuhtaudet ja allergeenit. Tunnistaa ilmanlaadun automatttisesti ja näyttää sen näytöllä reaaliaikaisesti. Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

    Ohjaus kaukosäätimellä. Yhdistyy Dyson Link -sovellukseen.

    K 764mm x P  200mm x L 248mm

    Tällä hetkellä loppunut varastosta
    799 €
   • Uusin teknologia

    2-in-1: ilmanpuhdistin ja tuuletin. Levittää ilmaa yli 10 metrin säteellä suuren tilan puhdistamiseksi.¹ Hiljaisesti. Havaitsee formaldehydin tuhoten sen pysyvästi.Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

    Ohjaus kaukosäätimellä. Yhdistyy Dyson Link -sovellukseen.

    K 830mm x P 434mm x L 415mm

    999 €
   • 2-in-1: ilmanpuhdistin ja tuuletin. Tunnistaa automaattisesti ja sieppaa allergeenit, epäpuhtaudet ja kaasut. Täysin suljettu HEPA H13 -luokan mukaisesti.

    Ohjaus kaukosäätimellä. Ei yhteensopiva sovelluksen kanssa.

    K 1018mm x P 110mm x L 190mm

    current price:
    349 €
    original price: Oli 399 € Säästä 50 €

    Dyson Purifier Cool™ Autoreact ilmanpuhdistin/tuuletin

    Kokonaisarvio

    59% suosittelisi ystävälle

    Vahvistettu ostaja

    Ostin ilmanpuhdistimen erityisesti formaldehydi- ja siitepölyallergian takia. Googlasin monia eri vaihtoehtoja, mutta arvostelujen ja tekniikan perusteella TP04 osoittautui parhaimmaksi alle 600 € hintaluokassa. Mietin pitkään TP02 ja TP04 mallien välillä ja päädyin TP04, koska siinä on isompi filtteri. TP04 puhistaa ilmaa 20% enemmän kuin TP02. Kolme muuta eroavaisuutta TP04 mallissa on ulkonäkö, mini led-näyttö ja 350 asteen kääntyvyys. Isoin plussa dysonien ilmanpuhdistimissa on tuuletinominaisuus. Ilmanpuhdistimessa on 10 puhallus tasoa/tehoa eli toimii kesällä erittäin hyvin myös tuulettimena. Jos tehot ei riitä pystyy filtterit myös irrottamaan, jolloin puhallus teho on vielä suurempi, koska se ei ime/kierrätä ilmaa filttereiden läpi. 
Ilmanpuhdistimen ääni on hiljainen. Pystyn helposti nukkumaan tehoilla 1-3. Tehot 5-6 vastaa/kuulostaa samalta kun olisi ikkuna auki päivällä. Paras ominaisuus on mielestäni Dyson app. Laite tulee yhdistää kodin wifiin sovelluksen kautta, kun se käynnistetään ensimmäisen kerran. Sovelluksen kautta voi seurata päivittäistä ilmanpuhdistuksen partikkeleiden määrää, voc-kaasuja, lämpötilaa ja ilmankosteutta. 
Sovelluksen paras ominaisuus on mielestäni etäkäyttö ja ajastus. Etäkäytössä laitteen tilaa pystyy muuttamaan sovelluksella töistä/matkalta/mistä tahansa, koska laite on yhdistetty wifiin. Itse käytän etäkäyttöä varsinkin, kun olen olen ollut pitempään pois kotoa ja haluan että saapuessani kotiin ilma on puhtaampaa (silloin säädään puhelimen sovelluksesta tehon lujemmalle tunteja aikaisemmin). Ajastuksessa voi valita monia ominaisuuksia, kuten päivän, kellon ajan, tehon, kääntyvyyden, yötilan ja ilmavirran suunnan. Itselleni olen tehnyt aamu-, päivä- ja yötila. Päivätilan olen asettanut ma-su, klo 7-22, teholle 5 ja kääntyvyys 180 astetta. 

Laitteen sähkön kulutus on älyttömän pieni. Mulla sähkönkulutus teholla 1 10h/vrk ja teholla 5 14h/vrk on 10 kw/kk, eli 1,12€/kk (eli laite aina päällä). Plussaa on ilmavirran suunnan valitseminen ja led näyttö. Talvella ilmavirta on todella kylmä, joten asetin ilmavirran taaksepäin, jolloin pystyin käyttämään ilmanpuhdistinta (laite ei käänny vaan siinä on kaksi puhallus aukkoa). Kaksi MIINUSTA laitteessa on. Virta johdon pituus on vain 1,8m ja pienimpiä ilmassa leijuvia pölyhiukkasia ilmanpuhdistin ei ime.

    Usein kysytyt kysymykset

    Voiko Dyson-ilmanpuhdistin + tuuletin alentaa huoneen lämpötilaa?

    Dyson-ilmanpuhdistin + tuuletin on suunniteltu viilentämään tehokkaasti. Niitä ei ole suunniteltu laskemaan koko huoneen lämpötilaa ilmastointilaitteiden tavoin.

    Mikä Dyson-ilmanpuhdistin minun pitäisi valita?

    Kaikki laitteemme puhdistavat vangitsemalla epäpuhtauksia ilmanlaadun parantamiseksi. Dyson Purifier Cool Formaldehyde -ilmanpuhdistin + tuuletin myös havaitsee ja tuhoaa formaldehydiä⁴, kun taas Dyson Purifier Hot+Cool ilmanpuhdistin + lämmittävä tuuletin lämmittää talvella ja viilentää kesällä¹.

    Kuinka Dyson-ilmanpuhdistin toimii?

    Dyson-ilmanpuhdistimet vangitsevat kaasuja³ ja 99,97 % ilmassa olevista hiukkasista. Air Multiplier™ -teknologia vahvistaa ympäröivää ilmaa ja tuottaa voimakkaan, tasaisen ja nopean ilmavirran. Joten ne levittävät puhdistettua, puhtaampaa ilmaa kaikkialle huoneeseen tai minne ikinä sitä tarvitset.⁵

    Kuinka äänekkäitä Dyson-ilmanpuhdistimet ovat?

    Dyson-ilmanpuhdistimissa on yötila-ominaisuus. Tässä tilassa laite käyttää hiljaisimpia asetuksia sekä himmennettyä näyttöä, joten se ei häiritse kevyemmin nukkuvia.