Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Pakkauksen sisältö

Dyson Purifier Hot+Cool™ Gen1 -ilmanpuhdistin + lämmittävä tuuletin

Kokonaisarvio

79% suosittelisi ystävälle

Poikkeuksellinen tuote

Igor

Poikkeuksellinen tuote! Erittäin tyytyväinen ostokseen!

Tekniset tiedot

 • Ilmavirta maksimiasetuksella

  290 l/s

 • Johdon pituus

  1,8 m

 • Vahvistimen syvyys

  120 mm

 • Paino

  5,29 kg

 • Rungon halkaisija

  220 mm

 • Ilman käsittelytyyppi

  Purifier fan

 • Muoto

  Tower purifier

 • Korkeus

  767 mm

 • Pituus

  250 mm

 • Leveys

  250 mm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Dyson Purifier Hot+Cool™ Gen1 -laite eroaa muista?

Olemme päivittäneet ilmanpuhdistinvalikoimaamme niin, että kaikki Dyson-ilmanpuhdistimet tunnistavat automaattisesti, ovat täysin suljettuja ja tarjoavat pitkälle kantautuvan ilmavirran. LCD-näyttö havaitsee ja valvoo epäpuhtauksia koko ajan, useat oskillointikulmat tuottavat puhdistettua ilmaa koko huoneeseen,¹ ja koko laite on HEPA H13 -standardin mukaisesti täysin suljettu.⁴

Dyson Purifier Hot+CoolTM Gen1 -laitteessa on samat keskeiset ominaisuudet, jotka löytyvät ilmanpuhdistustuotteistamme. Dyson Purifer Cool Gen1 -laite havaitsee epäpuhtaudet PM2.5 ja PM10 – suodattaen kaikki epäpuhtaudet, mutta ei tuhoa formaldehydiä. Vaikka tämä laite ei muodosta yhteyttä sovellukseen, voit helposti säätää sen asetuksia kaukosäätimellä.

Mitä uutta Dyson-ilmanpuhdistinvalikoimassa on ja miten se poikkeaa muista ilmanpuhdistimista?

Dyson-insinöörit ovat perfektionisteja. Kanavoimalla säälimättömän tyytymättömyytemme olemme suunnitelleet Dyson-ilmanpuhdistimet uudelleen ja tehneet niistä ensimmäiset HEPA H13 -standardin mukaisesti täysin suljetut ilmanpuhdistimet. Vangitsee 99,95 % ultrapienistä hiukkasista ja estää epäpuhtauksia pääsemästä takaisin hengitysilmaan.³

Kuinka usein suodatin on vaihdettava?

Suosittelemme HEPA- ja hiilisuodattimen vaihtamista 12 kuukauden välein.⁴ Tämä johtuu siitä, että ajan myötä suodattimet voivat tukkeutua epäpuhtauksista ja jopa päästää epämiellyttäviä hajuja takaisin huoneeseen. Laite hälyttää, kun on aika vaihtaa suodattimet. Suodattimen käyttöiän lukema näkyy LCD-näytöllä. 

Mikä “Allergy Seal of Quality” on ja mitkä tuotteet on sertifioitu?

Allergy Seal of Quality palkitsee tuotteita ja palveluita, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita ja yliherkkyyksiä. Tämän merkinnän ansiosta kuluttavat voivat tunnistaa erikoistuotteet nopeasti. Tuotteet ovat sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen suosittelemia. 

Allergy Seal of Quality -merkinnän myötä pakkauksen tiedot todennetaan ja vahvistetaan, mikä on myös tärkeää henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. 

Allergy Seal of Quality perustuu tiukkaan ohjeistukseen, joka varmistaa, että tuote sopii henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Ennen kuin tuotteelle voidaan myöntää Allergy Seal of Quality -merkintä, tieteellisten ja lääketieteellisten asiantuntijoiden toimikunnat arvioivat sen. Akkreditoitu auditointiyritys auditoi tuotantolaitoksen. 

Allergy Seal of Quality on kansainvälisesti tunnustettu ja suojattu tavaramerkki, jonka omistaa Service Allergie Suisse. Sitä käytetään sellaisten tuotteiden erikoismerkintänä, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä.  Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa.

Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde ja Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde sopivat henkilöille, joilla on allergioita.

 • 1 Maksimiasetuksella. Testattu ilman ohjautuvuuden (DTM801) ja ilmanpuhdistuksen kattavuuden osalta 81 m³:n kokoisessa huoneessa (TM-003771).
 • 2 Testattu suodatustehokkuuden osalta 0,1 mikronilla (EN1822, ISO29463)
 • 3 EN1822-standardissa määritellyn DEHS-aineen hiukkashaaste ASTM F3150 -standardissa määritellyssä kammiossa. Testattu Max-tilassa IBR US:ssa, koko laitteen kokonaistehokkuus oli yli 99,95 %. Kaasun talteenottomäärät vaihtelevat.
 • 4 Perustuu 12 tunnin päivittäiseen käyttöön. Suodattimen käyttöikä vaihtelee epäpuhtauksien määrän mukaan.
 • 5 Perustuu 12 tunnin päivittäiseen käyttöön. Suodattimen käyttöikä vaihtelee epäpuhtauksien määrän mukaan.