Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Purifier Cool Gen1 ilmanpuhdistin/tuuletin

Kokonaisarvio

80% suosittelisi ystävälle

Optimaalinen

Lula

Olen erittäin tyytyväinen puhdistusaineeseen, jota olen käyttänyt päivittäin noin kuukauden.

Pakkauksen sisältö

Dyson Purifier Cool Gen1 ilmanpuhdistin/tuuletin

 • Ilmavirta maksimiasetuksella

  290 l/s

 • Johdon pituus

  1,8 m

 • Vahvistimen syvyys

  131 mm

 • Paino

  4,73 kg

 • Rungon halkaisija

  248 mm

 • Ilman käsittelytyyppi

  Purifier fan heater

 • Muoto

  Tower purifier

 • Korkeus

  1 050 mm

 • Pituus

  220 mm

 • Leveys

  220 mm

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Dyson Purifier Cool Gen1 -laite eroaa muista?

Olemme päivittäneet ilmanpuhdistinvalikoimaamme siten, että kaikki Dyson-ilmanpuhdistimet tunnistavat automaattisesti, ovat täysin suljettuja ja tarjoavat pitkän kantaman puhalluksen. LCD-näytön lisäetuna on epäpuhtauksien jatkuva havainnointi ja seuranta. Useat oskillointikulmat tuottavat puhdistettua ilmaa kaikkialle huoneeseen1 , ja koko laite on täysin suljettu HEPA H13 -standardin mukaisesti.4

Dyson Purifier Cool Gen1 -laitteessa on samat ydinominaisuudet kuin muissakin ilmanpuhdistintuotteissamme. Dyson Purifer Cool Gen1 -laite tunnistaa PM2.5- ja PM10-epäpuhtaudet suodattaen ne kaikki, mutta ei tuhoa formaldehydiä. Vaikka tässä laitteessa ei ole sovellusyhteyttä, kaukosäätimen avulla voit helposti säätää laitteen asetuksia.

Mitä uutta Dyson-ilmanpuhdistinvalikoimassa on ja miten se poikkeaa muista ilmanpuhdistimista?

Dysonin insinöörit ovat perfektionisteja. Kanavoimalla hellittämättömän tyytymättömyytemme olemme suunnitelleet Dyson-ilmanpuhdistinvalikoiman uudelleen luoden ensimmäiset ilmanpuhdistimemme, jotka on täysin suljettu HEPA H13 -standardin mukaisesti. Ne vangitsevat 99,95 % ultrapienistä hiukkasista ja estävät epäpuhtauksien vuotamisen takaisin hengitettävään ilmaan.3

Kuinka usein suodatin on vaihdettava?

Suosittelemme vaihtamaan HEPA- ja hiilisuodattimen 12 kuukauden välein.4 Tämä johtuu siitä, että ajan myötä suodattimet voivat tukkeutua epäpuhtauksista ja jopa päästää epämiellyttävät hajut takaisin huoneeseen. Laite hälyttää, kun suodatin on aika vaihtaa. Suodattimen käyttöiän lukema löytyy LCD-näytöltä. 

Mikä “Allergy Seal of Quality” on ja mitkä tuotteet on sertifioitu?

Allergy Seal of Quality palkitsee tuotteita ja palveluita, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita ja yliherkkyyksiä. Tämän merkinnän ansiosta kuluttavat voivat tunnistaa erikoistuotteet nopeasti. Tuotteet ovat sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen suosittelemia. 

Allergy Seal of Quality -merkinnän myötä pakkauksen tiedot todennetaan ja vahvistetaan, mikä on myös tärkeää henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. 

Allergy Seal of Quality perustuu tiukkaan ohjeistukseen, joka varmistaa, että tuote sopii henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Ennen kuin tuotteelle voidaan myöntää Allergy Seal of Quality -merkintä, tieteellisten ja lääketieteellisten asiantuntijoiden toimikunnat arvioivat sen. Akkreditoitu auditointiyritys auditoi tuotantolaitoksen. 

Allergy Seal of Quality on kansainvälisesti tunnustettu ja suojattu tavaramerkki, jonka omistaa Service Allergie Suisse. Sitä käytetään sellaisten tuotteiden erikoismerkintänä, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä.  Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa.

Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde ja Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde sopivat henkilöille, joilla on allergioita.

 • 1 Maksimiasetuksella. Testattu ilman ohjautuvuuden (DTM801) ja ilmanpuhdistuksen kattavuuden osalta 81 m³:n kokoisessa huoneessa (TM-003771).
 • 2 Testattu suodatustehokkuuden osalta 0,1 mikronilla (EN1822, ISO29463)
 • 3 EN1822-standardissa määritellyn DEHS-aineen hiukkashaaste ASTM F3150 -standardissa määritellyssä kammiossa. Testattu Max-tilassa IBR US:ssa, koko laitteen kokonaistehokkuus oli yli 99,95 %. Kaasun talteenottomäärät vaihtelevat.
 • 4 Perustuu 12 tunnin päivittäiseen käyttöön. Suodattimen käyttöikä vaihtelee epäpuhtauksien määrän mukaan.