Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

 • Paino

  11,9 kg

 • Korkeus

  830 mm

 • Pituus

  434 mm

 • Leveys

  415 mm

Certifierad av Service Allergie Suisse

Allergy Seal of Quality


Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa. Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde sopii henkilöille, joilla on allergioita.

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin

Kokonaisarvio

79% suosittelisi ystävälle

Optimaalinen

Valtu

Todella suoritusta! Voit hengittää puhtaampaa, kevyempää ilmaa!

Pakkauksen sisältö

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Dyson Big+Quiet Formaldehyde -sarjan ilmanpuhdistinten käyttötarkoitus?​

Formaldehydin lähteitä voivat olla puut, liimat, maalit, lakat, ilmanraikastimet, patjat, kotitalouksien puhdistusaineet sekä jotkut kotitalouksien lattiapäällysteistä ja huonekaluista löytyvät kankaat.Dyson Formaldehyde -sarjan ilmanpuhdistimet sisältävät katalyyttisen suodattimen, joka vangitsee formaldehydin tunneleihin hajottaen sen vedeksi ja hiilidioksidiksi.⁵

Kuinka pitkään Dyson Big+Quiet Formaldehyde -suodattimet kestävät?​

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistimessa on kaikkien aikojen suurin suodatusjärjestelmämme. Suosittelemme vaihtamaan H13-luokan HEPA-suodattimen, kun sitä on käytetty enintään viisi vuotta, tai aikaisemmin. K-Carbon-suodatin tulee vaihtaa kahden vuoden välein tai tarvittaessa aikaisemmin. Erotteleva katalyyttinen hapetussuodatin on pysyvä eikä sitä tarvitse vaihtaa koskaan.​

Mihin kohtaan huonetta Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin kannattaa sijoittaa?​

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde on suunniteltu toimimaan huoneen nurkassa, vähintään metrin päässä seinästä. Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi suosittelemme puhaltamaan ilmaa joko seinää pitkin tai huoneen läpi. Voit säätää puhalluskulman mieltymystesi mukaiseksi.​

Kuinka helposti siirrettävä Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin on?​

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistimessa on huomaamattomat pyörät, jotka eivät ole näkyvillä laitteen ollessa pystyasennossa. Nämä pyörät on suunniteltu koville lattioille – siten voit siirtää ilmanpuhdistinta helpommin paikasta toiseen. 

Mikä “Allergy Seal of Quality” on ja mitkä tuotteet on sertifioitu?

Allergy Seal of Quality palkitsee tuotteita ja palveluita, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita ja yliherkkyyksiä. Tämän merkinnän ansiosta kuluttavat voivat tunnistaa erikoistuotteet nopeasti. Tuotteet ovat sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen suosittelemia. 

Allergy Seal of Quality -merkinnän myötä pakkauksen tiedot todennetaan ja vahvistetaan, mikä on myös tärkeää henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. 

Allergy Seal of Quality perustuu tiukkaan ohjeistukseen, joka varmistaa, että tuote sopii henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Ennen kuin tuotteelle voidaan myöntää Allergy Seal of Quality -merkintä, tieteellisten ja lääketieteellisten asiantuntijoiden toimikunnat arvioivat sen. Akkreditoitu auditointiyritys auditoi tuotantolaitoksen. 

Allergy Seal of Quality on kansainvälisesti tunnustettu ja suojattu tavaramerkki, jonka omistaa Service Allergie Suisse. Sitä käytetään sellaisten tuotteiden erikoismerkintänä, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä.  Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa.

Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde ja Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde sopivat henkilöille, joilla on allergioita.