Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Certifierad av Service Allergie Suisse

Allergy Seal of Quality


Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa. Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde sopii henkilöille, joilla on allergioita.

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin

Kokonaisarvio

79% suosittelisi ystävälle

Optimaalinen

Valtu

Todella suoritusta! Voit hengittää puhtaampaa, kevyempää ilmaa!

Hiljaisin mutta tehokkain ilmanpuhdistimemme

Olemme suunnitelleet energiatehokkaan järjestelmän, joka levittää ilmaa yli 10 metrin säteellä suurten tilojen puhdistamiseksi.¹ Hiljaisesti.

Hiljaisin mutta tehokkain ilmanpuhdistimemme

Olemme suunnitelleet energiatehokkaan järjestelmän, joka levittää ilmaa yli 10 metrin säteellä suurten tilojen puhdistamiseksi.¹ Hiljaisesti.

Innovatiivisesti suunniteltu tuuletin

Kaksi erittäin nopeaa puhdistettua ilmasuihkua ohjataan korkeapaineisen ytimen ympärille, ja ne yhdistyvät yhden tehokkaan, tiivistetyn puhdistetun ilmasuihkun luomiseksi.

Moottorin siipi

Akustisesti suunniteltu toimimaan hiljaisesti – jopa korkeimmilla tehoasetuksilla.

Integroitu anturijärjestelmä

Anturisarja toimii vuorovaikutuksessa ainutlaatuisen algoritmin kanssa havaitakseen epäpuhtaudet koko huoneessa ja raportoidakseen niistä automaattisesti.

Edistyksellinen suodatusjärjestelmä

Täysin suljetussa laitteessa on kolmivaiheinen puhdistus.⁶ Vangitsee 99,95 % ultrahienoista hiukkasista² ja kaasut³ sekä tuhoaa formaldehydin.⁵

Innovatiivisesti suunniteltu tuuletin
Moottorin siipi
Integroitu anturijärjestelmä
Edistyksellinen suodatusjärjestelmä
The Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde's internal technology.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä uutta Dyson Big+Quiet -ilmanpuhdistinten sarjassa on?​ 

Nykyisen sukupolven ilmanpuhdistimemme kierrättävät puhdasta ilmaa ympäri huonetta¹⁰, kun taas Dyson Big+Quiet -ilmanpuhdistin levittää ilmaa yli 10 metrin säteellä luoden kierrätystehon suurten tilojen puhdistamiseksi.¹ Kaikkien aikojen suurimmalla suodatusjärjestelmällä varustettu ilmanpuhdistin vangitsee 99,95 % epäpuhtauksista² ja kaasut³ sekä tuhoaa formaldehydin.⁵ Se on akustisesti suunniteltu toimimaan hiljaisesti – jopa korkeimmalla tehoasetuksella.

Minkä kokoisen huoneen Dyson Big+Quiet Formaldehyde -ilmanpuhdistin voi puhdistaa?

Olemme testanneet Dyson Big+Quiet -ilmanpuhdistimen kattavasti varmistaaksemme, että sen anturit, suodatusjärjestelmä ja moottori toimivat yhdessä suuren asuintilan puhdistamiseksi. Sen puhallusteho riittää jopa 100 m² kokoisten tilojen puhdistamiseen.¹

Kuinka laite puhdistaa koko huoneen?​

Olemme suunnitelleet ilmanpuhdistimemme uudelleen tarjoamaan kolme keskeistä ominaisuutta, jotka puhdistavat koko huoneen tasaisesti.¹ Pitkän kantaman puhallus luo kierrätysvoiman vetääkseen jopa kaukaiset epäpuhtaudet ilmanpuhdistimen sisään. Integroitu anturijärjestelmä havaitsee epäpuhtaudet ja raportoi niistä tarkasti. Lopulta edistyksellinen HEPA H13 -luokan suodatusjärjestelmä vangitsee kaasut³ ja ultrahienot hiukkaset,² tuhoten formaldehydin.⁵ Puhdistettu ilma ohjautuu sen jälkeen takaisin huoneeseen ja sykli toistuu.

Mitä on formaldehydi?

Formaldehydi on väritön ja mahdollisesti haitallinen kaasu, jota löytyy monista kotitaloustuotteista ja jota vapautuu vuosien ajan. Formaldehydin lähteitä voivat olla puut, liimat, maalit, lakat, ilmanraikastimet, patjat, kotitalouksien puhdistusaineet sekä jotkut kotitalouksien lattiapäällysteistä ja huonekaluista löytyvät kankaat.

 

Dyson Big+Quiet Formaldehyde -sarjan ilmanpuhdistimet vangitsevat formaldehydin tunneleihin hajottaen sen vedeksi ja hiilidioksidiksi.⁵ Tämä tapahtuu elinikäisen erottelevan katalyyttisen hapetussuodattimen avulla, jota ei tarvitse vaihtaa.

Voinko pitää Dyson-ilmanpuhdistintani päällä koko ajan?

Dyson-ilmanpuhdistimet toimivat optimaalisimmin, kun ne jätetään päälle auto-mode-tilassa. Tämä mahdollistaa sen, että ilmanpuhdistin valvoo jatkuvasti ilmanlaatua sekä havaitsee ja vangitsee epäpuhtaudet automaattisesti. Se säätää ilmavirran nopeutta puhdistaen vain tarvittaessa.¹¹ Dyson Big+Quiet -ilmanpuhdistinten sarja tarjoaa tehostetun energiatehokkuuden ja lähes kaksinkertaisen puhtaan ilman syöttötason wattia kohden nykyisen sukupolven ilmanpuhdistimiin verrattuna.¹²

Mikä “Allergy Seal of Quality” on ja mitkä tuotteet on sertifioitu?

Allergy Seal of Quality palkitsee tuotteita ja palveluita, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita ja yliherkkyyksiä. Tämän merkinnän ansiosta kuluttavat voivat tunnistaa erikoistuotteet nopeasti. Tuotteet ovat sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen suosittelemia. 

Allergy Seal of Quality -merkinnän myötä pakkauksen tiedot todennetaan ja vahvistetaan, mikä on myös tärkeää henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. 

Allergy Seal of Quality perustuu tiukkaan ohjeistukseen, joka varmistaa, että tuote sopii henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä. Ennen kuin tuotteelle voidaan myöntää Allergy Seal of Quality -merkintä, tieteellisten ja lääketieteellisten asiantuntijoiden toimikunnat arvioivat sen. Akkreditoitu auditointiyritys auditoi tuotantolaitoksen. 

Allergy Seal of Quality on kansainvälisesti tunnustettu ja suojattu tavaramerkki, jonka omistaa Service Allergie Suisse. Sitä käytetään sellaisten tuotteiden erikoismerkintänä, jotka sopivat henkilöille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä.  Allergy Seal of Quality on riippumaton laatumerkintä, jonka Service Allergie Suisse on kehittänyt läheisessä yhteistyössä sveitsiläisen aha!- allergiakeskuksen kanssa.

Service Allergie Suisse on testannut ja varmistanut, että Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde ja Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde sopivat henkilöille, joilla on allergioita.