Tekniikka

Coanda-ilmiö apuna hiusten muotoilussa

A woman holding the Dyson digital motor V9

Tehon tuottaa Dyson V9 -digitaalimoottori

Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteen tehon tuottaa Dyson V9-digitaalimoottori. Se pyörii jopa 110 000 kierrosta minuutissa ja luo 3,2 kPa:n paineen, jolloin syntyy riittävä ilmanpaine Coanda-ilmiön syntymiseen.

Mikä on Coanda-ilmiö?

Coanda-ilmiö on aerodynaaminen ilmiö. Oikealla nopeudella ja paineella puhallettu ilma myötäilee luontaisesti vieressä olevaa pintaa ja imee ympäröivän ilman mukaansa. Dyson Airwrap™ -muotoilulaite luo rullan ympärille ilmapyörteen, joka vetää hiuksia puoleensa ja kietoo ja kihartaa ne hellävaraisesti.
“Digitaalimoottoriteknologiamme tuottaa korkeapaineisen ja voimakkaan ilmavirtauksen, joka tarvitaan Coanda-ilmiön syntymiseen.” Graham Donald Senior Motor Drives Engineer

Tieteellistä muotoilua ilman kovaa kuumuutta

Hiuksia voi muotoilla siirtelemällä ja muotoilemalla vetysidoksia, jotka pitävät ne muodossaan. Katso, kuinka Dyson Airwrap™ -muotoilulaite onnistuu tässä ilman kovaa kuumuutta.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligent heat control

Yli 150 asteen lämpötilat voivat aiheuttaa vakavia lämpövaurioita. Yli 230 asteessa hiukset alkavat sulaa. Dyson Airwrap™ -muotoilulaitteen termistori mittaa ilmavirran lämpötilaa yli 40 kertaa sekunnissa. Se lähettää tietoa laitteen mikroprosessorille, joka ohjaa lämmityselementtiä älykkäästi ja pitää lämpötilan alle 150 asteessa. Tällä tavoin estetään kovasta kuumuudesta johtuvat vauriot.

Shop with Dyson