Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Large round volumising -harja toimii?

Large round volumising -harja auttaa luomaan enemmän tuuheutta* kohottamalla hiuksia tyvestä. Jaa hiukset osioihin, jotka ovat yhtä leveitä barrel-lisäosan kanssa, jotta voit vähentää muotoiluaikaa. 

Large round volumising -harja on suunniteltu varmistamaan ilmavirran tasainen jakautuminen. Lisäosan pohjassa näkyvän hunajakennomaisen rakenteen ansiosta rakenne suoristaa ilmavirtaa, jotta se jakautuu tasaisesti koko barrel-osan pituudelta.

' Verrattuna Dyson Round volumising -harjaan.

Voinko käyttää Large round volumising -harjaa kaikille hiustyypeille?

Large round volumising -harja on suunniteltu ja testattu kaikille hiustyypeille. Insinöörimme kehittivät ja testasivat lukuisia prototyyppejä, joissa oli eri pituisia, paksuudeltaan ja tiheydeltään erilaisia harjaksia, ennen kuin he löysivät optimaalisen mallin kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Aloita vastapestyillä ja selvitetyillä hiuksilla. Selvitä hiukset Airwrap™ Firm smoothing -harjalla tai Wide-tooth-kampalisäosalla. Kiinnitä Large round volumising -harja ja luo jännitettä pyörittämällä harjaksia suortuvien silottamiseksi. Toista, kunnes hiukset ovat kuivat.

Lisäosat sopivat täysin käytettäväksi aiempien Dyson Airwrap™ -laitteiden kanssa.

Lisäosat sopivat täysin käytettäväksi aiempien Dyson Airwrap™ -laitteiden kanssa.