Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Uusi Coanda smoothing -kuivaaja
Dyson airwrap logo

Uusi Coanda smoothing -kuivaaja

Päivitä multi-stylerisi uudelleensuunnitelluilla lisäosilla. Kuivaa hiukset nopeasti esikäsitellen ne muotoiluun sopiviksi ja hyödyntää tehostettua Coanda-ilmavirtaa piilottaen sähköiset hiukset ja tehden viimeistelystä sileämmän. Saatavana useissa väreissä.

Tällä hetkellä loppunut varastosta
45 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko käyttää Coanda smoothing -kuivaajaa mille tahansa hiustyypille?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa: Drying mode -kuivaustila ja Smoothing mode -silotustila. Drying mode -tilaa voidaan käyttää kaikille hiustyypeille hiusten esikuivaukseen tai muotoilujen viimeistelyyn. Smoothing mode -tilaa voidaan käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen ja se sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille. 

Miten Smoothing mode -silotustila toimii?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa. Smoothing mode -tilassa kaksi ilmasuihkua toimivat samanaikaisesti kuivissa hiuksissa silottaen, suojaten muotoilusi viimeistelyä sekä piilottaen sähköiset hiukset. Tätä käyttötilaa tulee käyttää ainoastaan kuiviin hiuksiin. 

Sopivatko nämä uudet lisäosat olemassa olevaan multi-styleriini?

Kyllä, uudelleensuunnitellut lisäosamme ovat täysin yhteensopivia jokaisen Dyson Airwrap™ multi-stylerin kanssa.

Kuinka uusien lisäosien paikoilleen kiertäminen tai irrottaminen onnistuu turvallisesti?

Käytä barrel-lisäosien yläosan viileitä kärkiä vaihtaaksesi ilmavirran suuntaa ja irrottaaksesi lisäosat. Löydät myös uudesta Coanda smoothing -kuivaajasta viileän kärjen, jota käyttämällä vaihdat käyttötilasta toiseen.

Mitä lisäosaa voin käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen?

Uusi Coanda smoothing -kuivaaja valjastaa käyttöönsä tehostetun Coanda-ilmavirran silottaakseen ja piilottaakseen sähköiset hiukset. Smoothing mode -tilassa kaksi ilmasuihkua toimivat samanaikaisesti kuivissa hiuksissa silottaen ja suojaten muotoilusi viimeistelyä. Tämä lisäosa sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille. 

Dyson Airwrap case in new Prussian blue with accessories and attachments

Päivitä Dyson Airwrap™ multi-stylerisi

Lisäosilla ja tarvikkeilla, jotka on uudelleensuunniteltu helpompaan ja nopeampaan muotoiluun.

Suoraan Dysonilta