Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko käyttää Coanda smoothing -kuivaajaa mille tahansa hiustyypille?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa: Drying mode -kuivaustila ja Smoothing mode -silotustila. Drying mode -tilaa voidaan käyttää kaikille hiustyypeille hiusten esikuivaukseen tai muotoilujen viimeistelyyn. Smoothing mode -tilaa voidaan käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen ja se sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille. 

Miten Smoothing mode -silotustila toimii?

Coanda smoothing -kuivaajassa on kaksi käyttötilaa. Smoothing mode -tilassa kaksi ilmasuihkua toimivat samanaikaisesti kuivissa hiuksissa silottaen, suojaten muotoilusi viimeistelyä sekä piilottaen sähköiset hiukset. Tätä käyttötilaa tulee käyttää ainoastaan kuiviin hiuksiin. 

Sopivatko nämä uudet lisäosat olemassa olevaan multi-styleriini?

Kyllä, uudelleensuunnitellut lisäosamme ovat täysin yhteensopivia jokaisen Dyson Airwrap™ multi-stylerin kanssa.

Kuinka uusien lisäosien paikoilleen kiertäminen tai irrottaminen onnistuu turvallisesti?

Käytä barrel-lisäosien yläosan viileitä kärkiä vaihtaaksesi ilmavirran suuntaa ja irrottaaksesi lisäosat. Löydät myös uudesta Coanda smoothing -kuivaajasta viileän kärjen, jota käyttämällä vaihdat käyttötilasta toiseen.

Mitä lisäosaa voin käyttää sähköisten hiusten piilottamiseen?

Uusi Coanda smoothing -kuivaaja valjastaa käyttöönsä tehostetun Coanda-ilmavirran silottaakseen ja piilottaakseen sähköiset hiukset. Smoothing mode -tilassa kaksi ilmasuihkua toimivat samanaikaisesti kuivissa hiuksissa silottaen ja suojaten muotoilusi viimeistelyä. Tämä lisäosa sopii parhaiten joko luonnostaan suorille tai laineikkaille hiuksille, tai kaikenlaisille suoristetuille hiustyypeille.