Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko käyttää Dyson Airstrait™ -suoristusrautaa kuiviin hiuksiin?

Kyllä, voit käyttää Dyson Airstrait™ -laitetta kampauksen viimeistelemiseen ja raikastamiseen hiusten ollessa kuivat. Kun käytät sitä kuiviin hiuksiin, valitse Dry-tila ja jokin esiasetetuista lämpötiloista hiustyyppisi ja haluamasi tyylin mukaan.

Kytkeytyykö suoristusrauta pois päältä, jos jätän sen virran vahingssa päälle?

Dyson Airstrait™ -laite siirtyy automaattisesti valmiustilaan viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen, kun sen varret on jätetty auki, tai kolmen minuutin kuluttua, jos varret on lukittu. LCD-näyttö kytkeytyy pois päältä ja sinun tulee painaa virtapainiketta kytkeäksesi laitteeseen uudestaan virran.

Voinko käyttää ilmalla toimivaa suoristusrautaa matkustaessani maihin, joissa käytetään eri sähköjännitettä?

Suoristusrauta on suunniteltu tarkkaan muotoilemiseen sen maan jännitteellä, josta se on ostettu. Tämän ansiosta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Koska jännite vaihtelee maittain, noudata käyttöoppaan takuuosassa annettuja käyttöohjeita.

Kuinka usein suodatin tulee puhdistaa?

Optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseksi Dyson Airstrait™ -suoristusrauta tarvitsee säännöllistä hoitoa ja huoltoa. Suosittelemme suodattimen puhdistamista kerran kuukaudessa. Roskat on pyyhittävä ulommasta suodatinkotelosta ja sisäisestä suodatinverkosta pehmeällä, kuivalla liinalla.

Täytyykö minun puhdistaa laitteeni?

Kyllä. Suosittelemme puhdistamaan laitteen säännöllisesti sen optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseksi. Lämpötilaa hallitsevat diffuusorit sijaitsevat laitteen varsissa ja ne on helppo poistaa laitteesta liu'uttamalla. Suosittelemme liottamaan diffuusoreita lämpimässä saippuavedessä 30 minuutin ajan ja huuhtelemaan ne sitten juoksevan veden alla. Käytä liinaa, harjaa tai sormiasi kiinnittyneen lian poistamiseen. Jätä se kuivumaan kokonaan ennen kuin asetat sen takaisin laitteeseen. 

Kun suodatin on aika puhdistaa, saat siitä myös ilmoituksen laitteen LCD-näytöllä.