Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
The Diffuser attachment for the Dyson Airwrap multi-styler.
The Dyson Airwrap logo.

Diffuser

Auttaa korostamaan ja tuomaan esille luonnolliset laineet, kiharat ja korkkiruuvikiharat levittämällä ilman tasaisesti hiusten ympärille.

Tällä hetkellä loppunut varastosta
45 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten diffuusori toimii?

Diffuusori toimii hajottamalla ilmavirtaa hellävaraisesti ja ylläpitämällä lämmön tasaista jakautumista. Suositeltavat asetukset ovat matala-keskisuuri lämpö ja matala-keskisuuri ilmavirta. Voit asettaa hiukset diffuusoriin ja painella sitä tyveä vasten, pidellen diffuusoria paikallaan, kunnes hiukset ovat kuivuneet. Vaihtoehtoisesti voit kuljettaa diffuusoria hiusten yläpuolella, kunnes ne ovat kuivat. Sisääntuloaukon siivet sekä ulostulon lähellä oleva verkko on suunniteltu varmistamaan, että ilmavirta leviää tasaisesti diffuusoriin, jolloin vältetään liiallinen kuivuminen ja kosteat kohdat hiuksissasi.  

Voinko käyttää diffuusoria kaikille hiustyypeille?

Diffuusoria voidaan käyttää kaikille hiustyypeille, jos sitä kuljetetaan hiusten yläpuolella kampauksen kiinnittämiseen. Rutistustekniikka, jossa laitat hiukset diffuusoriin ja painat ne tyvestä ylöspäin pitäen diffuusoria paikoillaan, kunnes ne ovat kuivuneet, toimii parhaiten laineikkaille, kiharille ja korkkiruuvikiharoille hiuksille.

Sopivatko uudet lisäosat aiemman Dyson Airwrap™ -multi-stylerin kanssa?

Sopivatko uudet lisäosat aiemman Dyson Airwrap™ -multi-stylerin kanssa?