Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kovaääninen ilmanpuhdistin on?

Uusin ilmanpuhdistimemme on akustisesti suunniteltu toimimaan hiljaisesti – jopa kaikista tehokkaimmalla asetuksellaan. Siten se vähentää epäpuhtauksille altistumista häiritsemättä sinua toimistossa tai luokkahuoneessa. Täydellä nopeudella sen äänenvoimakkuus on vain 55 dBA.

Muissakin ilmanpuhdistimissa on "HEPA"-standardi – mitä erityistä Dysonissa on?

Dysonin uusimmissa ilmanpuhdistimissa HEPA H13 -standardin täyttävä suodatus ei koske vain suodatinta, vaan koko ilmanpuhdistinta. Joten ne eivät vain vangitse epäpuhtauksia, vaan estävät niitä vuotamasta takaisin hengittämääsi ilmaan. Korkeapaineiset tiivisteet 24 kriittisessä kohdassa yhdistettynä Dysonin täysin suljettuun suodatusjärjestelmään tarkoittaa, että koko ilmanpuhdistin vastaa HEPA H13 -standardin asettamia vaatimuksia. Joten mikä menee sisälle, myös pysyy siellä.

Miksi joidenkin kilpailijoiden laitteissa on matalampi desibelitaso kuin Dysonin ilmanpuhdistimissa?

Jotkin valmistajat julkaisevat desibelilukemat perustuen äänenpainetasoihin, joita voidaan helposti manipuloida muutoksilla ympäristössä. Niitä voidaan myös testata matalilla tuuletinnopeuksilla, mikä voi rajoittaa puhdistuksen suorituskykyä.

Me Dysonilla mittaamme ja julkaisemme äänitehotasoja db(A) – lukema otetaan suoraan laitteesta – maksimaalisella tuuletinnopeudella, jolloin puhdistus on parhainta.

Miksi uudessa puhdistimessa on CO₂-anturi?

Lisääntyneet CO₂-tasot voivat vaikuttaa kognitiiviseen toimintaan. Uusin ilmanpuhdistimemme tunnistaa ja raportoi CO₂-tasot ja ilmoittaa, kun ne ylittävät suositellut tasot, ja hälyttää LCD-näytön kautta, milloin on aika tuulettaa.