Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Usein kysytyt kysymykset

Minne sijoitan ilmanpuhdistavan tuulettimeni?

Ilmanpuhdistava tuuletin on suunniteltu puhdistamaan yksittäisiä huoneita, joten se kannattaa sijoittaa sinne, missä vietät suurimman osan ajastasi. Asettaessa laitetta paikalleen varmista, että sen joka puolella on tyhjää tilaa ainakin metrin verran, jotta ilma pääsee kiertämään tehokkaasti.

Kuinka kauan ilmanpuhdistavan tuulettimen tulee olla päällä?

Ilmanpuhdistavan tuulettimesi automaattitila on suunniteltu hallitsemaan kotisi ilmanlaatua ilman, että sinun tarvitsee olla käyttämässä laitetta – joten se on päällä vain silloin, kun se on tarpeellista. Jos sinä tai joku kodissasi kärsii allergioista tai hengitystiesairauksista, suosittelemme käyttämään laitteesi automaattitilaa.

Mistä tiedän, onko ilmanpuhdistava tuulettimeni automaattitilassa?

Jos automaattitila on käytössä, AUTO-sana palaa ilmanpuhdistavan tuulettimen LCD-näytössä. Kun laitteesi puhdistaa ilmaa, AUTO on valkoinen. Kun huoneen ilma on puhdistettu, se muuttuu vihreäksi ja ilmanpuhdistava tuuletin on poissa käytöstä, kunnes epäpuhtaustasot nousevat.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Miksi valita Dyson yrityskäyttöön?

  • 1 Testattu suodatustehokkuus 0,1 micronin kokoisilla hiukkasilla (EN1822).
  • 2 Hulin et al, Respiratory Health and Indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, Lokakuu 2012.
  • 3 Vaatii sopivan laitteen sovellukselle, 2.4GHz tai 5GHz Wi-Fi-verkon tai mobiilidatan, Bluetooth 4.0 -tuen, ja iOS-version 10 tai Android-version 5 (tai uudemman). Operaattorisi saattaa veloittaa data- ja viestiliikenteestä.