Tuki Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajallesi

Täältä löydät opastusvideot, hyödylliset vinkit, käyttöoppaan ja paljon muuta.

Aktivoi takuusi

Voit saada sinulle räätälöityä tukea, omistajien erikoistarjouksia ja paljon muuta, kun rekisteröit hiustenkuivaajasi.

Aloita käyttö

Hiustenkuivaajaasi on helppo käyttää. Mutta jos haluat saada opastuksen askel askeleelta, katso opastusvideomme.
1Sinulla saattaa olla eri versio Styling concentrator -lisäosasta kuin videossa.

Hiustenkuivaajasi käyttäminen

Olemme lisänneet osia ja uudistaneet Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan lisäosia, jotta saat parhaan lopputuloksen juuri sinun hiustyypillesi. Huolimatta siitä, mitä lisäosia sinulla on, alla olevat videot auttavat sinua saamaan haluamasi tyylin. 2
Smoothing nozzle Luo korostetun sileän tyylin, jossa tyvessä on tuuheutta ja latvoissa taipuisuutta.
Gentle air attachment Suunniteltu olemaan hellävaraisempi hienoille hiuksille ja herkille päänahoille. Lisää tuuheutta tyveen tai käytä hajotettua ilmavirtaa saadaksesi rakennetta hiusten koko pituudelta.
Wide-tooth comb attachment Suunniteltu kiharoille ja laineikkaille hiuksille. Pidennä hiusta tai suorista hieman kiharoita.
Styling concentrator Uudistettu leveämpi ja ohuempi muotoilu. Taivuta hiusta tai tee siitä supersileä. Voit valita asetuksesta kumman haluat.
Diffuser Suunniteltu hajottamaan ilmaa tasaisemmin kiharoidesi ympärille. Hallitse kiharoitasi tai tuuhenna niitä. Tai käytä sitä suorempiin hiuksiin luodaksesi elävyyttä.
Luo tyylisi viileämmin Vähentääksesi kuumuutta pidä kylmän ilmavirran painiketta alas painettuna tai kierrä läpi lämpötila-asetukset, kunnes punaiset LED-valot häviävät näkyvistä.
Ilmavirta haluamastasi kulmasta Lisäosat kiinnitetään ja irrotetaan magneetin avulla. Tasaisen 360° kääntyvyyden ansiosta saat aina ilmavirran täydellisestä kulmasta.
2Gentle air attachment ja Wide-tooth comb attachment myydään erikseen. Lisäosiesi väri saattaa erota näytetyistä.

Hiustenkuivaajasi huoltaminen

Suosittelemme suodattimen puhdistusta kerran kuukaudessa, jotta se pysyy puhtaana hiuksista, pölystä ja nukasta. Se auttaa pitämään yllä ilmavirran toimintatehoa. Voit katsoa video-opastuksen siitä, miten helposti puhdistat suodattimesi.
Tarvikkeesi ja lisäosasi on suunniteltu kestämään. Mutta jos sinulle herää mitä tahansa kysymyksiä niihin liittyen, voit ottaa yhteyttä Dyson-asiantuntijaamme livechatin kautta tai soittaa numeroon 0800 07020.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein suodatin tulee puhdistaa? Saadaksesi Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee säännöllistä hoitoa ja huoltoa. Suosittelemme puhdistamaan suodattimen kerran kuukaudessa. Lika tulee pyyhkiä uloimmasta suodattimen rungosta ja sisäpuolen suodatinverkosta käyttämällä pehmeää, kuivaa liinaa.
Voinko ostaa uudet lisäosat, jos minulla on jo Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaaja? Kyllä, uudet lisäosat ovat täysin yhteensopivat Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan vanhempien versioiden kanssa.
Mikä on jännite? 220-240 V
Voinko käyttää hiustenkuivaajaani matkustaessani maihin, joissa on käytössä eri sähköjännite? Hiustenkuivaajasi on suunniteltu toimimaan sen maan sähköverkossa, josta kuivaaja on ostettu. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen toimivuuden. Koska jännitteet vaihtelevat maasta riippuen, noudata opastusta käyttöoppaan takuuosiossa, jonka löydät alta.

Käyttöopas

Lataa Dyson Supersonic™-hiustenkuivaajasi käyttöopas.