Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).
Dyson V11 -kuvio
Dyson V11™ -imurin LCD-näyttö näyttää jäljellä olevan käyttöajan

Oppii käytettäessä

Dyson V11™ -imurin akku- ja seurantajärjestelmä työskentelevät yhdessä mitatakseen jäljellä olevaa käyttöaikaa. Tämä näytetään laitteen LCD-näytöllä. Järjestelmä laskee näytetyn ajan käyttäen algoritmia, joka oppii laitteen toiminnan sitä käytettäessä, joten algoritmin tarkkuus parantuu ajan myötä. Laitteesi todellinen käyttöaika pysyy muuttumattomana, vaikka algoritmi oppii mittaamaan jäljellä olevaa aikaa tarkemmin.

Järjestelmä laskee näytetyn ajan käyttäen algoritmia, joka oppii laitteen toiminnan sitä käytettäessä. Tämä voi tarkoittaa, että näytetyt alkuperäiset käyttöajat eivät yllä ilmoitettuihin aikoihin, kun algoritmi säätyy akun mukaisesti. Oppiessaan se mittaa kuitenkin tarkemmin jäljellä olevaa aikaa.

Nainen asettamassa Dyson V11™ -imuria seinällä olevaan lataustelakkaan

Imurin lataaminen

On tärkeää ladata uusi laite täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen imurointikerran jälkeen. Tämä auttaa parantamaan algoritmin tarkkuutta. Akku on suunniteltu jätettäväksi lataukseen pysyvästi ja se varmistaa, että imuri on täyteen ladattu, kun sitä käytetään seuraavan kerran. Kun akku on ladattu täyteen, laitteesi ei enää käytä sähköä.

 Leikkauskuva Dyson V11 -imurin painikkeesta ja akusta

Akun suorituskyky

Kaikki akut ovat erilaisia ja voivat suoriutua eri tavoin käyttöikänsä aikana. Käyttöaikaan voi vaikuttaa valitsemasi puhdistustilat ja erilainen virrankulutus erilaisilla pinnoilla – esimerkiksi pitkänukkaiset matot kuluttavat enemmän energiaa kuin lyhytnukkaiset. Lisäksi kaikki akut eroavat luonnollisesti hieman toisistaan, mikä vaikuttaa niiden tuottaman energian määrään.

Voit säästää akun käyttöaikaa ja akun käyttöikää käyttämällä siivoustarpeeseesi parhaiten soveltuvaa tehotilaa ja Boost-tilaa vain todella intensiiviseen puhdistukseen.