Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Dyson Omni-glide™ motif

Nainen imuroi kovaa lattiaa sohvan ympärillä Dyson Omni-glide™ -imurilla.

Täysin uusi tapa puhdistaa kovat lattiat

Liikkuu vaivattomasti esteiden ympäri sekä ahtaisiin paikkoihin.²

Ensimmäinen monisuuntainen Fluffy™-suulake.¹

Dysonin monisuuntainen Fluffy™-suulake liikkumassa esteen ympärillä.

Liukuu ja liikkuu esteiden ympärillä

Nivelletty kaula ja neljä 360° rengasta tekevät Dyson Omni-glide™ -imurin käsittelystä esteiden ympärillä vaivatonta. Liukuu joka suuntaan – eteenpäin, taaksepäin, jopa sivuttain.

Poikkileikkauskaavio monisuuntaisen suulakkeen alaosasta

Yksi suulake. Kaksi harjasosaa.

Ensimmäisessä monisuuntaisessa Fluffy™-suulakkeessamme* on kaksi moottoroitua Fluffy™-rullaa, jotka keräävät kaiken suurista roskista hienoon pölyyn⁴ – sekä eteenpäin että taaksepäin liikkuessaan.

Poikkileikkauskaavio Dyson Hyperdymium™ -moottorista

Dysonin teknologia tiivistettynä

Dysonin tärkeimmät imuriteknologiat yhdistettynä tehokkaaksi, kompaktiksi ja erittäin helposti käsiteltäväksi johdottomaksi imuriksi.

Poikkileikkauskaavio näyttää Dyson Omni-glide™ -imurin suodatusjärjestelmän.

Koko laitteen suodatus

Dyson Omni-glide™ -imurissa on viisi suodatusvaihetta huokoisilla ePTFE-kalvoilla, jotka auttavat sieppaamaan 99,97 % hiukkasista 0,3 mikronin kokoon asti.⁵

Nainen käyttää Dyson Omni-glide™ -imuria kaapin alta puhdistamiseen.

Ulottuu pidemmälle huonekalujen alle

Nivelletty kaula mahdollistaa laitteen vaakasuoran asennon lattialla, joten puhdistaminen matalien huonekalujen alta on helppoa.³

Dyson Omni-glide™ -imuri puhdistaa työtasoa rikkaimuritilassa.

Muuttuu rikkaimuriksi

Muuttuu nopeasti varsi-imurista rikkaimuriksi ja takaisin. Nopeaan pienten kohteiden siivouksiin ja monipuoliseen kodin puhdistukseen.

Dyson Omni-glide™, usein kysytyt kysymykset

Mikä on Dyson Omni-glide™ -pölynimuri?

Dyson Omni-glide™ on monisuuntainen, kovien lattiapintojen puhdistamiseen suunniteltu pölynimuri, joka liikkuu helposti esteiden ympäri ja ahtaisiin paikkoihin. Sitä voidaan käyttää koko kodin pölynimurin rinnakkaislaitteena.

Onko Dyson Omni-glide™ -pölynimuri tarkoitettu koko kodin siivouksiin?

Dyson Omni-glide™ -pölynimurissa on 0,2 litran säiliökapasiteetti ja enintään 20 minuutin⁵ käyttöaika, joten se sopii erinomaisest pikaiseen imurointiin kovilla lattiapinnoilla. Sitä voidaan käyttää yhdessä täysikokoisen johdottoman tai johdollisen pölynimurin kanssa koko talon siivoukseen.

Voinko imuroida mattoja Dyson Omni-glide™ -pölynimurilla?

Double Fluffy™ -suulaketta ei ole suunniteltu roskien poimintaan matoilta, vaan se on suunniteltu poimimaan suuria roskia ja hienojakoista pölyä kovilta lattiapinnoilta. Voit käyttää moottoroitua minisuulaketta tai Dysonin täysikokoista johdotonta pölynimuria mattojen tai pehmeiden lattiapintojen kevyeen puhdistukseen.

Ovatko nykyiset tarvikkeeni yhteensopivia Dyson Omni-glide™ -pölynimurin kanssa?

Dyson Omni-glide™ on ohuin¹ Dyson-pölynimuri, jossa on pienempi varsi ja vapautuspainike, joten siinä voidaan käyttää vain Dyson Omni-glide™ -tarvikkeita. Muiden täysikokoisten johdottomien tai johdollisten pölynimurien tarvikkeet eivät ole yhteensopivia.

Mikä tekee Dyson Double Fluffy™ -suulakkeesta erilaisen?

Double Fluffy™ -suulake on Dysonin ensimmäinen monisuuntainen suulake, joka kelluu neljällä stabiloivalla 360 °:een pyörällä, joiden avulla se liikkuu vaivattomasti kaikkiin suuntiin ja ahtaisiin tiloihin. Kaksi vastakkaisiin suuntiin pyörivää harjasosaa keräävät suuret roskat ja hienojakoisen pölyn liukuessaan vaivattomasti kaikkiin suuntiin – eteenpäin ja taaksepäin, jopa sivuttain.

Voinko käyttää Dyson Omni-glide™ -pölynimuria kosteilla tai märillä lattiapinnoilla?

Dyson Omni-glide™ -pölynimuria ei ole suunniteltu kosteille ja märille lattiapinnoille. Veden kanssa kosketuksiin joutuminen voi vahingoittaa Dyson-laitettasi ja mitätöidä tuotetakuusi. Jotta vältytään pölykertymiltä, voit irrottaa ja pestä suodattimen sekä kaikki tarvikkeet, joissa ei ole elektronisia komponentteja.⁶ 

⁶ Katso ohjeet Dysonin verkkosivulta löytyvästä käyttöoppaasta

  • 1 Verrattuna kaikkiin johdottomiin imureihin, joissa on pehmeä rullasuulake ja 360° pyörivät renkaat, kunkin markkinan GFK-myyntijäljitystietojen mukaisesti.
  • 2 Kapeilla paikoilla viitataan aukkoihin, jotka ovat leveämpiä kuin 20,7 cm.
  • 3 Menee vaakatasoon vain taaksepäin asetettuna.
  • 4 Testattu EN60312-1:2017-standardin klausuulin 5.1 mukaisesti koville lattioille Max-tilassa.
  • 5 Suodatus testattu EN 60312-1 -standardin klausuulia 5.11 vastaan, testattu Max-tilassa
  • 6 Viittaa käyttöoppaassa oleviin ohjeisiin, jotka ovat saatavana Dysonin verkkosivustolta.
  • 7 Koskee Eco-tilaa käytettäessä moottoroimatonta suulaketta. Jopa 18 minuutin käyttöaika Eco-tilassa koko laitteelle moottoroidulla suulakkeella. Käyttöaika voi vaihdella käytön ja lattiatyypin mukaan.
  • 8 Vaihtoakkuja ja -latureita on saatavana ostettavaksi erikseen Dysonin verkkosivustolta.
Osta suoraan meiltä, tuotteen tekijöiltä