Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

Dyson Corrale -logo

Hiusmuotoilija kampaamovideossa

Dyson Corrale™ -suoristusrauta Professional Edition

Nopeaa ja tarkkaa kuivausta. Uudelleenkehitetty hiusmuotoilijoille.

0800 07020

Tutustu:    Pääominaisuudet    |    Teknologia    |    Pakkauksen sisältö    |    Tuotetiedot    |    Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Pääominaisuudet

 • Video suodattimista

  Parannettu, kestävä suodatin, joka on suunniteltu kampaamoille

  Dysonin insinöörit ovat suunnitelleet suodattimen, jota voidaan käyttää pitempään ennen kuin se tarvitsee puhdistaa.¹ Vastatakseen kampaamoiden vaativiin olosuhteisiin.

 • Video johdon pituudesta

  3,3 metrin johto ammattilaisille

  Lisää ulottuvuutta asiakastyöskentelyysi mistä tahansa kulmasta.

 • Video lämpötila-asetuksista ja cold shot -toiminnosta

  Cold shot -painike ja lämpötila-asetukset

  Uusi ominaisuus ammattilaisille - pidä Cold shot -painiketta alaspainettuna kampauksen viimeistelemiseksi. Cold shot -toiminto voidaan aktivoida myös pitämällä lämpötilan säätöpainiketta alaspainettuna.

Magneettiset muotoilulisäosat

 • Professional concentrator

  Leveämpi ja ohuempi design luo korkeatehoisen ilmavirran, joka soveltuu loistavasti hiusten muotoiluun.¹ Ja koska ilma on keskitettyä, voit muotoilla yhden osion kerrallaan – häiritsemättä muita osioita.

 • Smoothing nozzle

  Dyson Smoothing nozzle kuivaa hiukset hellävaraisesti käyttäen tasaisempaa ja leveämpää ilmavirtaa. Se poistaa ylimääräisen kosteuden asiakkaasi hiuksista ennen muotoilua.

 • Uudistettu Diffuser

  Parannettu hajauttaminen auttaa poistamaan pörröisyyttä sekä luomaan kiharoita ja laineita. Pidemmät piikit mahdollistavat hiusten hallitumman muotoilun – ja ulottuvat syvemmälle hiuksiin.

Gentle Air -lisäosa

Kehitetty hellävaraisemmaksi ohuille hiuksille ja herkille päänahoille. Uusi Gentle air -lisäosa levittää ilmaa luoden hellävaraisemman ja viileämmän ilmavirran¹ - kuivaten hiukset silti nopeasti.

Tärkeimmät asetukset

 • 3 tarkkaa nopeusasetusta

  Korkea – nopeaan kuivaukseen ja muotoiluun
  Keskitaso – normaaliin kuivaukseen
  Matala – hellävaraiseen kuivaukseen

 • 4 tarkkaa lämpöasetusta

  100°C nopeaan kuivaukseen ja muotoiluun
  80°C normaaliin kuivaukseen
  60°C viileämpään ja hellävaraisempaan kuivaukseen
  28°C jatkuva kylmä ilma

 • Kylmä suihkaus

  28°C cold shot -ominaisuus. Cold shot -painike kytkee välittömästi lämmityselementin pois päältä, joten saat viileää ilmavirtaa, jolla voi viimeistellä kampauksen.

Tekniset tiedot

 • Johdon pituus

  3,3 m

Tekniset tiedot

Usein kysytyt kysymykset

Miten Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaaja eroaa perusvalikoiman kuluttajaversiosta?

Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaaja on suunniteltu erityisesti ammattikampaamoja ajatellen ja siinä on suodatin, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan kiireisen kampaamon tarpeita. Mukana tulee Professional concentrator -lisäosa, kun taas kuluttajamalliin kuuluu tavallinen Styling concentrator -lisäosa. Molempien laitteiden mukana tulevat uudistetut Diffuser- ja Smoothing nozzle -lisäosat. Professional-versiossa on lisäksi pidempi johto (3,3 m) ja hopea-/nikkeliviimeistely (Violetti/Nikkeli myös saatavilla Kiinassa).

Miksi Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaajassa on erilainen suodatin kuin kuluttajaversiossa?

Kampaamot ja muotitapahtumien backstage-alueet voivat olla kiireisiä ympäristöjä. Dysonin voimakas V9-digitaalimoottori kuljettaa ilman suodattimen läpi, jolloin epäpuhtaudet, kuten hiuslakka, pöly ja hiuksiin jätettävien hoitoaineiden silikoni, joutuvat myös suodattimeen. Suojellaksemme Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaajan sisäistä teknologiaa, olemme kehittäneet kaksikerroksisen suodatusjärjestelmän. Sisempi suodatinverkko on vastuussa ilman epäpuhtauksien poistamisesta. Ulompi suodatinverkko suojaa verkkoa vaurioilta ja mahdollistaa samalla nopeuden, joka tarvitaan laitteen puhdistusvälin pidentämiseen. Laitteessa on lisäksi sisäinen ritilä (osana laitetta), joka toimii moottorin toisena suojakerroksena. Mielenkiintoista on se, että testauksemme aikana havaitsimme kahdeksan erilaista kampaamoympäristöä ympäri maailman. Olemme suunnitelleet suodattimemme selviytymään tästä.

Voinko ostaa sekä Gentle air- että Wide tooth comb -lisäosan käytettäväksi Dyson Supersonic™ Professional edition -hiustenkuivaajassani?

Gentle air -lisäosa on ostettavissa erikseen kaikilla markkinoilla ja kuuluu globaaliin tarjontaamme, pois lukien Yhdysvallat ja Kanada. Wide-tooth comb -lisäosa on saatavilla Kanadassa, Saudi-Arabiassa, Israelissa, Intiassa, Meksikossa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa, Yhdysvalloissa ja EU:ssa.

Tarvitseeko Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan Professional edition huoltoa?

Hiustenkuivaajan parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi on tarpeellista puhdistaa suodatin säännöllisesti. Suosittelemme suodattimen säännöllistä puhdistusta.

Mitkä ovat puhdistuksen vaiheet?

VAIHE 1: Varmista, että laitteesi ei ole kytketty verkkovirtaan ja anna sen jäähtyä ennen kuin puhdistat suodatinyksikön. Pidä laitteen kahvasta kiinni ja vedä suodatinyksikköä alaspäin ja kohti johtoa.

VAIHE 2: Avaa suodatinyksikkö hellävaraisesti ja liu'uta se pois johdon ympäriltä. Pyyhi laitteesi suodatinverkko kuivalla, nukkaamattomalla liinalla poistaaksesi roskat.

VAIHE 3: Jätä suodatin likoamaan lämpimään saippuaveteen vähintään 30 minuutiksi. Suosittelemme käyttämään käsiastianpesuainetta tai kirkastavaa shampoota.

VAIHE 4: Poista sisempi suodatin suodatinkotelosta.

VAIHE 5: Hiero jokainen osa hellävaraisesti puhtaaksi sormenpäitäsi käyttäen. Huuhtele molemmat suodattimen osat ja poista roskat. Kuivaa suodattimen molemmat osat kuivalla, nukkaamattomalla liinalla.

VAIHE 6: Tarkista, että kaikki roskat on poistettu ennen sisemmän suodattimen asettamista suodatinkoteloon.

VAIHE 7: Avaa suodatinyksikkö hellävaraisesti ja liu'uta se johdon ympärille. Liu'uta suodatinta kohti kahvaa ja kierrä, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Miksi Supersonic-hiustenkuivaajani valot vilkkuvat?

Jos punaiset tai valkoiset LED-valot vilkkuvat jatkuvasti, tämä voi tarkoittaa sitä, että suodatin tarvitsee puhdistusta. Poista suodatin ja puhdista käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti tai katso videoita tai neuvoja tältä verkkosivulta. Jos kolme punaista valoa palavat puhdistuksen jälkeen, sammuta laite ja ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.