Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.

Pakkauksen sisältö

Tekniset tiedot

  • Johdon pituus

    3,3 m

Tekniset tiedot

Usein kysytyt kysymykset

Miten Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaaja eroaa perusvalikoiman kuluttajaversiosta?

Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaaja on suunniteltu erityisesti ammattikampaamoja ajatellen ja siinä on suodatin, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan kiireisen kampaamon tarpeita. Mukana tulee Professional concentrator -lisäosa, kun taas kuluttajamalliin kuuluu tavallinen Styling concentrator -lisäosa. Molempien laitteiden mukana tulevat uudistetut Diffuser- ja Smoothing nozzle -lisäosat. Professional-versiossa on lisäksi pidempi johto (3,3 m) ja hopea-/nikkeliviimeistely (Violetti/Nikkeli myös saatavilla Kiinassa).

Miksi Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaajassa on erilainen suodatin kuin kuluttajaversiossa?

Kampaamot ja muotitapahtumien backstage-alueet voivat olla kiireisiä ympäristöjä. Dysonin voimakas V9-digitaalimoottori kuljettaa ilman suodattimen läpi, jolloin epäpuhtaudet, kuten hiuslakka, pöly ja hiuksiin jätettävien hoitoaineiden silikoni, joutuvat myös suodattimeen. Suojellaksemme Dyson Supersonic™ Professional Edition -hiustenkuivaajan sisäistä teknologiaa, olemme kehittäneet kaksikerroksisen suodatusjärjestelmän. Sisempi suodatinverkko on vastuussa ilman epäpuhtauksien poistamisesta. Ulompi suodatinverkko suojaa verkkoa vaurioilta ja mahdollistaa samalla nopeuden, joka tarvitaan laitteen puhdistusvälin pidentämiseen. Laitteessa on lisäksi sisäinen ritilä (osana laitetta), joka toimii moottorin toisena suojakerroksena. Mielenkiintoista on se, että testauksemme aikana havaitsimme kahdeksan erilaista kampaamoympäristöä ympäri maailman. Olemme suunnitelleet suodattimemme selviytymään tästä.

Voinko ostaa sekä Gentle air- että Wide tooth comb -lisäosan käytettäväksi Dyson Supersonic™ Professional edition -hiustenkuivaajassani?

Gentle air -lisäosa on ostettavissa erikseen kaikilla markkinoilla ja kuuluu globaaliin tarjontaamme, pois lukien Yhdysvallat ja Kanada. Wide-tooth comb -lisäosa on saatavilla Kanadassa, Saudi-Arabiassa, Israelissa, Intiassa, Meksikossa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa, Yhdysvalloissa ja EU:ssa.

Tarvitseeko Dyson Supersonic™ -hiustenkuivaajan Professional edition huoltoa?

Hiustenkuivaajan parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi on tarpeellista puhdistaa suodatin säännöllisesti. Suosittelemme suodattimen säännöllistä puhdistusta.

Mitkä ovat puhdistuksen vaiheet?

VAIHE 1: Varmista, että laitteesi ei ole kytketty verkkovirtaan ja anna sen jäähtyä ennen kuin puhdistat suodatinyksikön. Pidä laitteen kahvasta kiinni ja vedä suodatinyksikköä alaspäin ja kohti johtoa.

VAIHE 2: Avaa suodatinyksikkö hellävaraisesti ja liu'uta se pois johdon ympäriltä. Pyyhi laitteesi suodatinverkko kuivalla, nukkaamattomalla liinalla poistaaksesi roskat.

VAIHE 3: Jätä suodatin likoamaan lämpimään saippuaveteen vähintään 30 minuutiksi. Suosittelemme käyttämään käsiastianpesuainetta tai kirkastavaa shampoota.

VAIHE 4: Poista sisempi suodatin suodatinkotelosta.

VAIHE 5: Hiero jokainen osa hellävaraisesti puhtaaksi sormenpäitäsi käyttäen. Huuhtele molemmat suodattimen osat ja poista roskat. Kuivaa suodattimen molemmat osat kuivalla, nukkaamattomalla liinalla.

VAIHE 6: Tarkista, että kaikki roskat on poistettu ennen sisemmän suodattimen asettamista suodatinkoteloon.

VAIHE 7: Avaa suodatinyksikkö hellävaraisesti ja liu'uta se johdon ympärille. Liu'uta suodatinta kohti kahvaa ja kierrä, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Miksi Supersonic-hiustenkuivaajani valot vilkkuvat?

Jos punaiset tai valkoiset LED-valot vilkkuvat jatkuvasti, tämä voi tarkoittaa sitä, että suodatin tarvitsee puhdistusta. Poista suodatin ja puhdista käyttöoppaan ohjeiden mukaisesti tai katso videoita tai neuvoja tältä verkkosivulta. Jos kolme punaista valoa palavat puhdistuksen jälkeen, sammuta laite ja ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä, jos haluat ostaa Dyson-teknologiaa yrityksellesi.