Ohita siirtyminen
Asetukset on nyt tallennettu.
Voit päivittää yhteydenottoasetuksesi milloin tahansa Oma Dyson -sivun [Keep in touch] -kohdassa. Jos sinulla on Oma Dyson -tili, voit kirjautua sisään alta ja hallita kaikkia yhteydenottotapoja (kuten puhelin, tekstiviesti ja posti).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/fi/fi_fi/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airstrait™ Styler (Nikkeli/Kupari)

Kokonaisarvio

73% suosittelisi ystävälle

Vahvasti suositeltu

Isabelle

Todella hyvä tuote! Yksinkertainen ja intuitiivinen. Muotoilu on nopeaa ja hellävaraista hiuksille. Hiukseni näyttävät luonnostaan ​​suorilta ja sileiltä ja pysyvät sellaisina. Pystyin myös muotoilemaan verhotukkani helposti pyöreällä harjalla ja Dyson Airstraitilla. Suosittelen lämpimästi Dyson Airstraitia!

Specifications

 • Negatiiviset ionit

  Vähentynyt staattinen sähkö

 • Älykäs lämmönhallinta

  Säätelee ilmavirran lämpötilaa 16 kertaa sekunnissa

 • Märkien ja kuivien hiusten tilat

 • LCD värinäyttö

 • Johdon pituus

  2,72 m

 • Ilmavirta

  11,9 l/s

 • 220V-240V

 • Teho

  1 600 W

specs
 • Korkeus

  60 mm

 • Pituus

  330 mm

 • Leveys

  41 cm

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko käyttää Dyson Airstrait™ -suoristusrautaa kuiviin hiuksiin?

Kyllä, voit käyttää Dyson Airstrait™ -laitetta kampauksen viimeistelemiseen ja raikastamiseen hiusten ollessa kuivat. Kun käytät sitä kuiviin hiuksiin, valitse Dry-tila ja jokin esiasetetuista lämpötiloista hiustyyppisi ja haluamasi tyylin mukaan.

Kytkeytyykö suoristusrauta pois päältä, jos jätän sen virran vahingssa päälle?

Dyson Airstrait™ -laite siirtyy automaattisesti valmiustilaan viiden minuutin käyttämättömyyden jälkeen, kun sen varret on jätetty auki, tai kolmen minuutin kuluttua, jos varret on lukittu. LCD-näyttö kytkeytyy pois päältä ja sinun tulee painaa virtapainiketta kytkeäksesi laitteeseen uudestaan virran.

Voinko käyttää ilmalla toimivaa suoristusrautaa matkustaessani maihin, joissa käytetään eri sähköjännitettä?

Suoristusrauta on suunniteltu tarkkaan muotoilemiseen sen maan jännitteellä, josta se on ostettu. Tämän ansiosta se voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Koska jännite vaihtelee maittain, noudata käyttöoppaan takuuosassa annettuja käyttöohjeita.

Kuinka usein suodatin tulee puhdistaa?

Optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseksi Dyson Airstrait™ -suoristusrauta tarvitsee säännöllistä hoitoa ja huoltoa. Suosittelemme suodattimen puhdistamista kerran kuukaudessa. Roskat on pyyhittävä ulommasta suodatinkotelosta ja sisäisestä suodatinverkosta pehmeällä, kuivalla liinalla.

Täytyykö minun puhdistaa laitteeni?

Kyllä. Suosittelemme puhdistamaan laitteen säännöllisesti sen optimaalisen suorituskyvyn säilyttämiseksi. Lämpötilaa hallitsevat diffuusorit sijaitsevat laitteen varsissa ja ne on helppo poistaa laitteesta liu'uttamalla. Suosittelemme liottamaan diffuusoreita lämpimässä saippuavedessä 30 minuutin ajan ja huuhtelemaan ne sitten juoksevan veden alla. Käytä liinaa, harjaa tai sormiasi kiinnittyneen lian poistamiseen. Jätä se kuivumaan kokonaan ennen kuin asetat sen takaisin laitteeseen. 

Kun suodatin on aika puhdistaa, saat siitä myös ilmoituksen laitteen LCD-näytöllä.

Miksi pistoke on niin iso?

Dysonin insinöörit suunnittelivat pistokkeen siten, että se sisältää keskeisiä elektroniikkaelementtejä. Kun ne siirrettiin pistokkeeseen, itse laitteen painoa saatiin vähennettyä, minkä lisäksi säästyi tilaa. Pistoke on tällä hetkellä Dysonin paras ratkaisu mahdollistamaan kevyt ja kompakti tuote, jolla märistä hiuksista kuiviksi suoristus onnistuu. 

Miksi PRCD-pistoke on perinteistä pistoketta suurempi?

Koska PRCD-pistoke testaa sähkövirtaa, jota käytetään laitteesi virransyöttöön, siinä on tavallista pistoketta enemmän teknisiä elementtejä. Siksi se on myös isompi. Viime kädessä tämä takaa turvallisuutesi ja on avain tehokkaaseen suoristukseen märistä hiuksista kuiviksi ilman avulla.

Miksi muilla Dyson-laitteilla ei ole PRCD-pistoketta?

Tämä on lisäturvallisuuselementti, suunniteltu erityisesti Dyson Airstrait™ -suoristusraudalle sen voimakkaan ja suoran märkä-kuiva-toiminnon vuoksi.

Kuinka suuri PRCD-pistoke on?

H 71 mm x L 150 mm x L 41 mm.

Voinko ottaa PRCD-pistokkeen käsimatkatavaraan?

Kyllä, PRCD-pistoke on kiinteä osa Dyson Airstrait™ -suoristusrautaa. Matkustaessasi tarkista, että maan jännite vastaa Dyson Airstrait™ -suoristusrautasi jännitettä. Laitteesi jännitteen löydät käyttöoppaasta.

 • 1 Käytettäessä wet to dry -tilaa.
 • 2 Käytettäessä wet to dry -tilaa vs. kuumilla levyillä varustettuja suoristusrautoja, jotka käyttävät liiallista lämpöä.
 • 3 Käytettäessä wet to dry -tilaa vs. muotoilemattomat, käsittelemättömät hiukset.